Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)
Raspunsuri - Pagina 8
miruta spune:
salutare , albinutze!
Eu vad ca starea de greata se accentueaza pe masura ce sarcina inainteaza ,mai ales dimineata dar si seara .Nu este o regula ca toate femeile sa aiba toate simptomele de sarcina ,nu cred ca lipsa gretei este un lucru de care sa va ingrijorati.
Noi se pare ca nu mai avem nimic ,scurgerile maronii s-au oprit ,dureri de burtica nu mai am ...suntem increzatori .
Honeybaby, cum te mai simti?A trecut?Fuga la doctor , sa nu stai asa , te rog , eu stiu ce spaima am tras cand am vazut sangerarea ...tin pumnii sa fie bn .
Am vazut ca este ziua lui Coraly astazi ...
La multi ani , Coraly!Sarcina usoara , bebe sanatos si tot binele din lume!
Mirela 6+
aniela3970 spune:
Salutare albinute,
N-am apucat sa mai scriu de la ultima mea vizita la medic, dar oricum, nu s-a intamplat nimic deosebit. In sfarsit s-a vazut si la mine numai sacul gestational, uterin, ceea ce ma face sa tai de pe lista o ingrijorare - cea de extrauterina . Un nou control peste o luna.
Parca mi-au mai trecut din ametelile pe care le aveam la inceput, nu am avut deloc greturi si abia acum imi simt sanii tensionati, si parca s-au marit putin. Despre ingrasat...ce sa mai zic am deja o burta uriasa si o pofta de mancare pe masura.
Va pup, s-aveti grija de voi si de bebici
6+
anda_magda spune:
La multi ani coraly!
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate tie si bebicului!
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurraa Si inca ceva: (a zapacesc cu intrebarile) in legatura cu grupele de sange.Eu am RH negativ grupa O1 si stiu ca in grupele negative se face un dozaj de anticorpi. Insa la mine si sotul are tot negativ grupa A2, iar dr a zis ca nu se mai face dozaj ca e ca si cum am fi normal cu rh pozitiv. Mai sunt gravidute in aceste situatii? Sotii cu RH NEGATIV? pupici http://bd.lilypie.com/pruSp3.png |
salut.
si eu am rh negativ grupa o1. doctorita mi-a spus sa mearga si sotul meu sa isi faca rh-ul si ca daca este tot negativ at nu trebuie sa imi fac probleme. eu abia maine aflu rezultatul. deci, dupa cum spune ginecologul meu, nu ai de ce sa iti faci griji.
numai bine.
mamica de baietel (imi spune inima)
happymum spune:
salutare burtici.
n-am mai scris de mult si abia am terminat de citit. eu am fost plecata la tara de ieri dim, ca am avut o nunta si nu am avut cum sa scap. a fost atat de frig si desi m-am imbracat gros, tot am simtit frigul. plus oboseala ca de, 24 de ore in picioare nu-s de ici colea pentru burtica. si cand ma gandesc ca peste 2 sapt sunt cumatra mare si iar oboseala...
sunt ingrijorata caci scurgerile au parca alta culoare, am gasit chiar si niste striatii roz. de vreo 4 ore s-a linistit si au iarasi culoarea normala, dar parca.... nu stiu... am luat un utrogestan si am stat cuminte in patut toata ziua. maine merg la doc sa ma vada. chestia e ca parca nu ma mai inteapa deloc burtica, pana ieri imi mai dadea cate un junghiulet, acum nimic.
sa dea domnul sa fie bine bebita. offf....
va pup.
13
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Neata burtici! Fetele noi, care mi-au dat datele, sunteti pe lista! Lauraa, Happymum, Rudyi, nu va pot trece pe lista daca nu imi dati datele. Lauraa, mai am nevoie de DN(daca vrei) si UM. Oana Viata mea...o continua LUPTA! |
iata ce mi-ai cerut:
DN 05.03.1976
UM 22.07.2008
DNP 09.05.2009 (CALCULAT DE CATRE DOCTOR)
SPER CA E BINE ACUM. DACA E CEVA, TE ROG SA IMI SPUI.
MERSIK
NUMAI BINE
honeybaby spune:
Multumesc pentru gandurile voaste.
Sunt mai bine, cred eu .
Azi dimineata cand m-am trezit a fost ok. Acum pe seara a inceput iar sangerarea. Ce ma sperie pe mine este culoarea, rosu - rosu, nu roz nu maro. Pe 30 oct ar fi trubuit sa-mi vina menstruatia, oare sa fie vreo legatura?? La voi cum a fost???
Iau in continuare utrogestan si incerc sa stau mai mult linistita.
Azi a fost ziua socrului si am stat mai toata ziua in picioare.
Maine fug la eco sa vad daca e totul ok.
7 +
happymum spune:
draga coraly,
iti urez si eu la multi multi ani si muta sanatate cu bebe mumos si dragastos.
karmen_ita spune:
buna seara fetelor!
dn 5.05.1978
um 26.08.2008
dpn 2.06.2009
+ Raducu (28.07.2006)
eu de-o saptamana sunt in spital; am avut o hemoragie puternica care se pare ca a fost din cauza unui hematom de 1,6 cm. sper sa se elimine sau sa se resoarba ca sa pot pleca si eu acasa
8
gabryella81 spune:
honeybaby ...iti tin pumnii maine sa fie totul ok...sper din tot sufletul...sa ne povestesti si noua...
6