Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)
Raspunsuri - Pagina 7
rudyi spune:
si eu ma simt mai bine decat ma sateptam acum ca iau tratament..atat de bine ca imi ridic semne de intrebare...eu am avut greata inca din saptamana a 3 a in fiecare zi in principal seara si noaptea dar acum de 2 zile nimic..nici pic de greata....e normal sa dispara greata asta asa subit exact acum cand ar trebuii sa inceapa ? (am auzit ca e semn bun sa ai greturi in sarcina.. asa ca le vreau inapoi)
4+
rudyi spune:
blue77 cand spui "acum am mai avut greata la inceput" te referi ca acum nu mai ai greata?
4+
honeybaby spune:
Ce fac gravidutele??
Noi am fost aseara la cumparaturi si m-am intors cu o mare durere de spate. Am luat un no spa si m-am bagat la somn.
Azi dimineata cand m-am dus la toaleta m-am trezit cu sange.

Oare de ce ??
Acum iau utrogestan , sper sa ajute.

7 +
laurraa spune:
honeybaby, doua utrogestan si nospa de 80, pat si telefon la doctor.Sper sa nu fie ceva sa te ingrijorezi.Au mai fost sangerari pe sarcini.
Pupici
9
http://bd.lilypie.com/pruSp3.png
alinutza23 spune:

va multumesc mult ca sunteti langa mine
. Astazi m-au luat ai mei parinti la plimbare ca sa uit si vreau sa va zic ca a avut efect. ![]()
Nici eu nu mai am nici un fel de simptom, greturi nu am avut si nu am deloc, iar burtica azi nu m-a durut.
Sper ca e totul ok acolo in burtica pt. ca daca n-ar fi testul de sarcina as zice ca nu sunt gravida.... Saptamana care vine sper sa ajung si eu la doctor.
Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa! 
7+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
ganesha spune:
Fetelor voi va plangeti ca nu aveti nimic?!adica va planceti ca va este bine!?
Eu una nu stiu ce sa mai fac, cum ma dau jos din bat sunt cu capul in wc si mai rau este ca de 2 zile dau afara din fiere, adica doar galben si verde si este ingrozitor de rau.Orice a-si manca imi este rau, astazi am avut stare de greata toata ziua si dureri de cap.Daca nu mananc am arsuri la stomac si uite asa am pus deja 3 kg, ceea ce ma ingrijoreaza.
Voi cele care aveti stari naspa, greturi, dureri de cap, arsuri la stomac ce luati ca sa va treaca? Si cum o rezolvati cu kg, cred ca o sa ma fac cat 7 persoane la un loc, deja nu-mi mai vin hainele, si nu ca s-ar cunoaste burtica ci doar de la grasime.
7+
oanaalex spune:
Salutare.
Precum spuneam ieri am fost la medic si ne-am vazut bebelasul
. Facea tumbe prin burtica, am vazut mainile, picioarele, ce mai o dulceata.
Analize a spus ca data viitoare, pana aunci tr sa incep sa-mi monitorizez glicemia pt ca am avut diabet cu prima sarcina.
Alinutza ma bucur ca ti-ai revenit din sperietura. Eu cu Alex am condus toata sarcina si acum o sa fac la fel. Nu ma pot misca fara masina asa ca ne rugam sa nu avem incidente.
Pup fetele si sa auzim numai de bine.
Oana
10+ si Alex(05.08.2006)
blue77 spune:
Rudyi da vreau sa spun ca acum nu mai am greturi deloc dar ca ma avut la inceput vreo 2 saptamini, monotorizarea mea sunt sanii acum, cat timp sunt umflati sper ca totul e ok.
Totusi e incredibil la prima sarcina nu aveam nici pe jumatate din angoasele de acum.
O data nu m am gandit ca ar fi periculos in primele 3 luni sa pierzi sarcina sau apoi sa ai probleme, totul era natural si totul trebuia sa fie ok.
Iar acum parca am innebunit de tot cu gandurile mele, oare e legat de varsta, la 30 suntem mai angoasate ca la 20 de ani.
Nu stiu zau dar cu cate am pe cap nu stiu cum reusesc inca sa ma gandesc la atatea lucruri rele si sa mi fac scenarii.
honeybaby esti mai bine ? sper ca totul a reintrat in normal, pupici si odihneste-te 
In fine o duminica placuta!
NOI
9+ si Marc
(28.08.2004)
bebe2
SARA_HS spune:
eu sunt speriata pt. ca, sanii ma dureau pana acum vreo 2 sapt; acum nu,ma dor doar foarte putin, cand ma misc brusc. La prima sarcina pierduta, stiu ca primul simptom ca se oprise din evolutie au fost sanii, care isi revenisera la normal...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6
rudyi spune:
eu sani mariti sau tensionati nu am defel...am doar sfarcurile mai sensibile dar am constatat ca si asta nu tot timpul...in schimb am muschii abdominali incordati si arat balonata non stop, iar dc incerc sa imi trag burta ma inteapa in pelvis
tare ciudate simptomele astea de sarcina si in acelasi timp asa de minunate...iti aduc aminte ca ai un samburel care creste inauntru
Dumnezeu este mare si cred cu tarie ca are grija de bebeii nostri dar,... face parte din tacamul de gravideala grijile astea pe care le avem
4+