Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)
Raspunsuri - Pagina 6
alinutza23 spune:
am crezut ca nu mai e nici o burtica pe aici si uite ca nu sunt singura
multumesc
sa mai zic ca nici al meu sot nu e acasa, e plecat de 3 zile si vine tocmai maine seara
si ca sa-ti raspund lauraa si eu am insomnii si agitatie in somn si am tensiunea 9 cu 6
7+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
philip spune:
alinutza, bine ca esti bine, incearca sa te relaxezi, asculta ceva muzica buna, uita-te la un film usurel, bea un pahar cu lapte caldut si o sa te prinda somnul. hai, curaj.
philip
&andreea
alinutza23 spune:
Ce somn philip ca rup calculatorul in 15. Nu mi-e somn nici sa ma pici cu ceara. Dar parca m-a mai lasat burtica.
Sa dea Doamne Doamne sa fie bine si nu numai la mine, pe toate fetele sa va fereasca de necazuri si de sperieturi! 
7+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
O sa completez imediat datele care lipsesc la fetele noi!
Laura,(si restul fetelor), va rog cititi prima pagina. Am scris acolo cum se pune semnatura, cum sa ai graviduta, etc.
Daca voi credeti ca lipseste ceva de pe prima pagina va rog sa imi ziceti!
Oana
Viata mea...o continua LUPTA!
anda_magda spune:
neatza fetelor!
alinutza sper ca te simti mai bine.
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
iubita_tiana spune:
neata burtici.....
eu ma simt bine. nu mai am deloc dureri de burtica, sper sa fie bine si in interior la bebe tot asa de bine....
7+
SARA_HS spune:
Neatza burtici.
Problema e ca eu ma simt prea bine.
Mai este careva care sa nu aibe simptome de sarcina, ca mine? Doar ceva greturi, odata la cateva zile, dimineata....
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6
blue77 spune:
Sara si eu ma simt ca inainte fara nici un disconfort, doar sanii ma dor, eu insa nu ma ingrijorez prea tare caci la prima sarcina la fel eram, acum am mai avut greata la inceput dar atunci nimic nimic, m am simtit super 9 luni de zile de asta m am facut si cat casa
la prima sarcina.
Luni ma duc la doctor sper sa fie totul bine.
Alinutza bine ca nu s a intamplat ceva mai rau, si mie mi e frica cu masina tocmai de asta, aici e destul de lejer traficul dar nu stii niciodata.
Luni iau iar masina sa ma duc la medic dar ma tot intreb pana la ce luna sa mai conduc.
Pupici
NOI
8+ si Marc
(28.08.2004)
laurraa spune:
Sara. si eu sunt la fel. Nu am decat mici stari de greata uneori.Dimineata un pic si desi mi-e foame de mor nu stiu ce sa mananc.
Oana,ca de obicei o scumpica.Multam!
Alinutza, cum te simti astazi?
Pupici
http://bd.lilypie.com/pruSp3.png
gabryella81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Am reusit si eu sa merg la control! Mi-am vazut bobul! E totul bine! Mai am de facut o serie de nalize, ca nu se faceau toate in locul unde am mers! Baiatelul e putin racit, dar e inspre bine! Multa sanatate si... mai tastam! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 10+]Concediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Am citit povestea ta...mi-au dat lacrimile..nu stiu ce am de la o vreme dar ma apuca plansul din orice...sunt mai emotiva acum...am citit ca ai nascut cu epidurala...cand ai vreme ma poti ajuta si pe mine cu cateva informatii..eu asa as vrea sa nasc...dar toata lumea imi spune ca mai bine e normal fara nimik...dar sincer mi-e putin groaza de nastere
5

DAVID (27.06.2007) si