Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_pitik spune:

Buna burtici!!
Nu am mai intrat demult,dar mi-a facut figuri calc de la munca,si aksa nu prea apuc sa intru..
Sper k ma re-primiti si pe mine la suete cu voi
Eu in general nu ma simt prea bine,greturile si starile naspa isi fac de cap,dar incerc sa rezist cu stoicism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_pitik spune:

Noi acum avem 10 sapt si 5 zile,si Dpn ar fi pe 15 mai..acu sa vdm ce are de gand si beebe..
pe 20 noiembrie merg la eco morfologica,si poate si aflam ce e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Salutare albinute!!
Am amanat vizita la doctor pe maine la sfatul acestuia.
Ca sa ma duc azi ar fi insemnat sa ma duc in Rahova , eu stau in Colentina, deci un drum destul de lung. Maine are consultatii la un cabinet din zona.

In rest totul la fel, sangerari rar , adica doar daca stau mai mult in picioare sau fac efort. Asta observ cand ma duc la toaleta si verific cu degetul ( scuze de detalii) in rest nu m-am patat pe chiloti. Dupa parerea mea cantitatea este destul de redusa.

Astept maine eco, sper sa se vada bb si nu o sarcina oprita din evolutie.

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna ziua la toate burticile sper ca sunteti bine toate si eu trebuia sa ma duc la doctor dar nu am gasit-o pe cea recomandata de o cunostinta asa ca.... mi-am facut programare la alta doctorita pe 4 noiembrie offfffff mi se pare ca mai e o eternitate, nu ma simt foarte bine am asa o stare de as bate pe cineva eu va doresc multa sanatate la toate

PS nu mai am rabdareeeeee

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

honeybaby nu iti face griji pt detalii, pt ca toate...sau cle putin asa cred eu, procedam la chestii de genul acesta.
bine ca s-au mai rarit sangerarile. asta conteaza
pupcicim. si stai cuminte si linistita in pat.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 4+pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia_alt

Cine a facut cumparaturi de pe net. Stiti vreo pagina buna, pt ca la mine in oras nu sunt magazine de gravidute.

Flavia,eu de aici mi-am cumparat cate ceva.www.toria.ro

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 10+
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Hello si de la noi!

Fetelor, de la noi si vesti bune si rele. Mai intai alea rele, bila mea a cedat nervos , mi-a fost foarte rau sapt trecuta, toata mancarea s-a dus la canal ca urmare am slabit aproape 3 kg..Ce m-a speriat mai tare a fost ca burtica a intrat la apa, sanii la fel, am crezut ca am pierdut sarcina. Vestile bune sunt ca mi-am mai revenit, princhindel imi da iar stari mai putin bune, deci e acolo.
Dra e plecata din tara si deabia pe 6 nov ne vedem.
Intrebare a mai avut cineva pr cu bila in sarcina, exista vreun remediu safe?? Eu mananc de regim acum, adica fara grasimi, si nimic prajit.

Mihaela11 & Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

Buna fetelor!!!
Desi eu mi-am pierdut bebelusul in urma cu 3 saptamani, continui sa va citesc si...in felul aceste sper sa intru cat de curand intr-o noua odisee...chiar daca voi poate o sa si naspeti pana atunci, sau poate o sa mai prindem o perioada de sarcina impreuna...cine stie, cum o vrea Doamne-Doamne.
Am si eu o intrebare la cele care ati trecut si voi prin ceea ce am trecut si eu: pierderea unei sarcini si chiuretajul aferent...Deci...vreau sa va intreb dupa cata vreme de la chiuretaj o sa am din nou menstruatie (CM)?...si inca ceva...dupa cat timp se pot relua relatiile sexuale (imi cer scuze daca intru in detalii, dar chiar nu stiu)?
Multumesc foarte mult!!!
O zi placuta si o saptamana reusita tuturor!!!...Si mai ales sarcini usoare la toate!!!!!

O minune vine atunci cand te astepti mai putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Va multumesc pentru urari fetelor!

Eu tot cu greata sunt, desi sunt in sapt 13. La ultima ecografie de la 11 saptamani mi-a spus dr ca nu poate masura pliul nucal ca e prea devreme, desi eu stiam ca in sapt 12 se masoara.
Voi ce stiti? Fetele mai avansate la sarcina, v-a masurat pliul nucal?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

Citat:
citat din mesajul lui onuta05

Am si eu o intrebare la cele care ati trecut si voi prin ceea ce am trecut si eu: pierderea unei sarcini si chiuretajul aferent...Deci...vreau sa va intreb dupa cata vreme de la chiuretaj o sa am din nou menstruatie (CM)?...si inca ceva...dupa cat timp se pot relua relatiile sexuale (imi cer scuze daca intru in detalii, dar chiar nu stiu)?

oana..eu cand am facut chiuretajul, la o sarcina oprita din evolutie...stiu ca am avut chiar atunci pierderi de sange...ceea ce eu am numit menstruatie, pt ca dupa 28-29 de zile mi-a venit iar....si de autnci ama vut voie si la contact sexual. dar sincer, am tinut doar 2 saptamani de post, ca sa zic asa. dar a fost mai cu grija, fara chestii prea...profunde si....nabadaioase ca sa zic asa ...iar de ramas....in prima luna nu am avut voie la contact sexual....deci, nu aveam cum...a doua luna nu am ramas. iar a treia ....pac, am prins iepurasul. dupa ce, anterioar sarcinii pierdute, cu toate tratamentele si alte cele, nu ramasesem decat dupa....vreaun an si jumatate.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 4+

pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput