Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Onuta05,imi pare rau pt pierderea ta, stiu ce inseamna si stiu ce simti pt ca si eu am trecut prin asa ceva in ianuarie anul acesta, cat despre intrebarile tale pot sa-ti spun ca la mine cm a revenit dupa 6 sapt. de la chiuretaj, dar nu este o regula am o prietena careia ia venit la 2 sapt. dupa, asa ca difera de la persoana la persoana, cat despre relatiile sexuale pe acestea le poti relua cand simti tu si crezi ca totul e ok, dar nu este deloc recomandat sa ramai imediat insarcinata din nou pt ca uterul treb sa se refaca, unii doctori recomanda abia dupa 3-6 luni o noua sarcina, dar oricum cand te vei duce la control la dr el poate sa-ti spuna cel mai bine cand este recomadat sa incepi din nou lucrul pt un nou bebe.Oricum nu dispera, se intampla destul de des, e groaznic stiu ca doare ingrozitor dar in timp speranta si optimismul revin si o sa fii si mamica! Ce pot sa-ti spun este ca acum sunt ingrozitor de speriata ca lucrurile negative sa nu se repete, dar nu am de ales asa ca trebuie sa nu-mi pierd speranta si sa raman optimista.
Numai bine!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Onuta, imi pare foarte rau pentru tine, stiu prin ce treci, ca prin asta am trecut si eu, nu de mult timp. Iar acum , dupa toate semnele, ma paste iarasi pericolul ...
Ca sa-ti raspund: eu am facut chiuretajul pe 01/04 si dr. a spus ca pot avea relatii sexuale dupa 3 saptamani, dar noi am asteptat vreo 5-6 sapt. Mensttruatia a revenit exact la o luna ( poate veni si cu intarziere de vreo 10 zile...).
La 6 luni dupa aceasta pierdere, am ramas insarcinata iar. Fiecare zi e un chin, aproape ca intru in depresie de-atata stres si frica.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

Iti multumesc pt raspuns, Anne...Am intrebat pt ca mie mi s-a spus: post pana la prima menstruatie!!! Eu nu am decat 3 sapt de la chiuretaj, dupa cum am mai spus...si tocmai am renuntat la post, asa cum ai spus si tu tu: incet si mai de proba, asa, nu in adevaratul sens al cumantului, dar parca imi este frica sa nu fac altele acum.(si mie mi-a curs imediat dupa chiuretaj, dar ciclul propriu-zis nu stiam cand o sa vina...sper sa fie cum ai spus tu...dupa 28-29 zile).
Nu am inteles prea bine ce ai vrut sa spui...cat timp nu ai avut voie sa ramai insarcinata?
Multumesc mult de tot!!!

O minune vine atunci cand te astepti mai putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

onutza, mie mi-a venit dupa 37 zile de la chiuretaj, deci cred ca de difera de la femeie la femeie...
fetelor, eu tot asa ma simt, cu stari de rau care vin si pleaca, vroiam sa voi sa va intreb cum se manifeste raul, greata? eu am stari ciudate la stomac si imi vine sa ragai...tot timpul...mai simte cineva asa?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua
La ora 5 am programare la eco vaginala, sper sa vad si eu ceva acolo si sa scap de indoieli.
Pup toate gravidutzele cu sau fara greturi si va doresc o saptamana minunata!

Floricika 8+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

Ganesha, Sara, multumesc pt lamuriri. Sarcina usoara la toate burticile!!!

O minune vine atunci cand te astepti mai putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

floricika, mult succesc la eco....tinem pumnii stransi tare

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

iubita si eu am stari de greata, nu sunt foarte rele dar mai rau ma chinui cu balonarea si rezultatul balonarii la munca de abia abia ma abtin offffff de abia astept sa ajung la doctor si sa imi spuna ca totul e ok

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

va pup, sunt si eu pe aici, ma duc sa citesc din urma apoi plec sa iau rezultatul analizelor si intru cand ma intorc sa va spun cum au iesit!

7+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

si eu iubita ma simt balonata si ragai ..aseara mi-a fost rau si am stat cu capul in toilet dar numai verde am vazut...nici urma de mancarica nu a iesit..cred k a fost cam incarcata fierea..voi ati mai patit asa?..si de multe ori am impresia k si vitaminele imi fac greatza..eu iau elevit...oricum maine la ora 14.30 merg la echo..sa-mi vad bulinutza cum creste si o voi intreba pe dna doctor daca e normal sa-mi fie rau de la elevit...sau am eu impresia..nici eu nu mai stiu..si mai vreau sa va intreb ceva...stie cineva mai multe detalii despre recoltarea celulelor stem la nastere?...mai sunt si alte persoane care doresc?.. toate burticile

6

Mergi la inceput