Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)
Raspunsuri - Pagina 12
iubita_tiana spune:
voi fetelor deja va cumparati haine de gravidutze? eu trebuie sa recunosc ca incep sa ma stranga blugii, si pe fund si pe solduri, si parca si la burtica in curand...
eu am o pereche de la sarcina trecuta, adica exact de anul trecut din aceeasi perioada, insa numai de prin decembrie i-am purtat, desi erau subtiri.....
8+
blue77 spune:
Salut fetelor
iata ca vin si eu de la vizita medicala si spre usurarea mea totul e ok, am vazut pe bebe aferent care are 3.3 cm si 170 batai pe minut, era linistit tare si dupa vreun minut a inceput sa se miste in toate sensurile si sa si puna mina la ochisori. Uf...
Totul e ok, pe 18 noiembrie am eco de prim trimestru.
In sfarsit acum pot sa incep sa fac ce am de facut in ceea ce priveste hartiile la securitate sociala caci nu am trimis pana acum, si sa fac inscriere la cresa.
De atata incordare ma doare capul....l am intrebat de paracetamol si mi a zis ca nu e nici o problema sa iau in sarcina!
Eu inca nu cumpar haine de graviduta imi mai desfac primul nasture la unii pantalino, o sa incerc sa nu cumpar prea multe ca apoi nu mai fac nimic si stau in pivnita, mai mult pantaloni o sa mi iau vreo 2-3 perechi ca in sus se poarta mulat
Deci fetele care nu au simptome, stati linistite ca nu inseamna ceva rau, totul e ok, in plus i am zis la doc ca mi era teama ca ma simt super bine si mi-a zis la 3 cm de bb ce vreau sa simt.
Pupici
NOI 9+ si Marc (28.08.2004)
bebe2
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coraly Va multumesc pentru urari fetelor! Eu tot cu greata sunt, desi sunt in sapt 13. La ultima ecografie de la 11 saptamani mi-a spus dr ca nu poate masura pliul nucal ca e prea devreme, desi eu stiam ca in sapt 12 se masoara. Voi ce stiti? Fetele mai avansate la sarcina, v-a masurat pliul nucal? Coraly si Sergiu (3 ian 2005) poze Alaptatul - Help Line |
pe mine m-au programat intr-o luna de la ultima vizita pt eco de masurare a pliului. voi avea 12 saptamani fara o zi.
intreba cineva de vitamine, nu toata lumea accepta aceleasi vitamine la fel de usor, trebuie mentionat dr si e posibil sa ti le inlocuiasca cu altceva. stiu ca aici multor mamici le sunt recomandate vitaminele flintstones pt copii (trebuie luate mai multe), daca nu pot tolera altceva.
philip&andreea
honeybaby spune:
Multumesc pentru suport tuturor.
Super dragute hainele dupa site . Cum sunt din punct de vedere calitativ ??
O seara placuta va doresc
7 +
happymum spune:
buna seara dragele mele.
din pacate nu am reusit sa intru la doctorita in seara asta. am vorbit un pic cu asistenta si mi-a recomandat nospa si repaus la pat. era foarte aglomerat, asta e.
mai stau si maine sa vedem cum imi este si apoi ma duc direct la spital.
sunt tare trista.
va doresc numai bine.
13
mamica de baietel (imi spune inima)
Crisu spune:
Dragele mele,
Sunt nevoita sa imi iau din nou ramas bun de la voi....
Din pacate la eco de 11 sapt s-a vazut transnucela nucala este de 7 mm, max fiind 2.5-3. Malformatie genetca destul de grava.
azi am mers la chiuretaj, sarcina fiind in pericol si datorita unui cheag de sange pe placenta.
cam atat...
va doresc sa aveti sarcini usoare, fara probleme cu bb sanatosi.
Va pup
ganesha spune:
Crisu imi pare foarte rau pt cele intamplate, ce pot sa-ti spun decat sa fii puternica...si sa ne fereasca Doamne Doamne de astfel de cazuri.
7+