Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)
Raspunsuri - Pagina 15
simsof spune:
Citat: |
citat din mesajul lui s_alinutza [font=Comic Sans MS] O sa ai un ingeras care sa vegheze asupra ta.... |
Ingeras sigur o sa fie dar sa vegheze asupra mamei odata ce-a ales sa-i ia viata, nu prea cred.
Stiu ca e dificil sa acceptam un copil cu handicap in viata noastra, dar cred ca mai mult ne e mila de noi decat de viata chinuita a copilului si atunci preferam sa facem avortul, care se numeste tot crima, orice motiv ar fi fost.
mamica de Daria (26.09.2005) si 9+
gabryella81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Demult voiam sa intru pe la voi, sa va urez toate cele bune, sarcini cat mai usoare si nasteri la fel!!! Vai, ce emotii m-au apucat citind de ecografii etc. Fetelor, bucurati-va de perioada asta, incarcati-va de odihna si somn cat puteti, adunati-va fortele si pregatiti-va sufleteste pentru cea mai stresanta si cea mai fericita perioada a vietii voastre, cand veti fi mamici. Va doresc din inima sa aveti sarcini fara probleme, nasteri cu dureri cat mai suportabile si copii sanatosi si papaciosi!! O sa mai intru sa va citesc, cand ma mai lasa Daviducul. EDIT (nu citisem decat primele 2 pagini): Crisu, tare rau imi pare de ghinionul tau. Dar nu te descuraja, tot vei reusi sa ramai din nou si sa ai un bebe sanatos, nu-ti pierde speranta si optimismul! la toata lumea! Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) Poze cu noi |
Multumim mult de tot...sa sti ca am citit povestea ta....m-a impresionat mult...pe Davidutz..ai o frumusete de baietzel..sa-ti traiasca...si iti dorim tot binele
6
miruta spune:
Felicitari ,Strunfita si floricika pt bebei.Flavia , te asteptam cu vesti bune.La mn nimic nou ,sunt super multumita ca scurgerile s-au oprit ,astept joi sa vedem ce mai zice doctorul ,greturi cat cuprinde ,nu pot manca mai nimic si o burtica umflata de la balonare .Am incercat sa nu mai iau vitaminele dimineata cu utrogestanul si le voi lua tocmai diseara si parca e un pic mai bn.
Crisu ,imi pare enorm de rau pentru pierderea ta ,suntem alaturi de tn.
Simsof , nu te supara pe mn dar nu avem dreptul sa o judecam ,a facut cum a considerat ca e mai bn ,fiecare om are dreptul sa isi ghideze viata dupa propriile principii,ii este si asa destul de greu ,noi trebuie sa o sustinem si nu sa o criticam .
pentru toate albinutele!
Mirela 6+
miruta spune:
Felicia , multumim mult pentru cuvintele frumoase ...te mai asteptam pe la noi .Sa-ti traiasca minunea de racusor!
Mirela 6+
SARA_HS spune:
Floricica, Strunfita,felicitari pentru bebei si mult succes in continuare.
Crisu, regret pierderea ta, dar ai incredere in Dumnezeu ca-ti va da un bebelus sanatos data viitoare.
Simsof, nu suntem aici sa acuzam. Fiecare face cum crede ca este moral. Ca mama, este greu sa privesti cum handicapul copilului tau ii rapeste fericirea si stralucirea vietii si toate sansele de a avea un viitor cat de cat bun. Si daca parintii mor, ce face acest copil handicapat? Sunt multe chestiuni de discutat si cum e bine sau rau doar Dumnezeu stie. In plus, nimeni nu stie ce ar face decat daca ar fi pus in fata aceeasi situatii, Doamne fereste. Eu consider ca Crisu e destul de indoliata de pierderea ei, ca sa vina cineva cu astfel de blamari.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6
iubita_tiana spune:
buna seara fetelor, pt cele care mergeti la eco, sunteti niste fericite, eu merg abia peste 2 sapt.....de azi...si voi avea atunci deja 10 sapt.....ce sa facem, daca asa ne a programat nenea dr...oricum, sper sa fie bine, am asa niste presimtiri urate si....si sper totusi sa fie bine.....ma gandesc cu groaza ca acum 1 sapt dr nu a vazut la eco nika, adica nu ca nu a vazut, a masurat el ceva acolo si a zis ca este de 12,63 mm si ca e aferent unei sarcini de 6 sapt si 3 zile...dar ce a masurat el, nu stiu, sacul sau ce....oricum, nu mi-a aratat nika in sac, nici bebe nici inimioara si citind cum povestiti voi mi se face frica pt mine.....ar fi prea mare socul sa fie ceva neinregula.......dupa 2 sarcini pierdute...a treia ar fi ....f nasoala t mine....
v am pupat....
8+
SARA_HS spune:
Iubita_tiana, eu sunt in aceeasi dilema ca tine. La 6s+4zile nu se vedea nimic in sacul embrionar, care avea 16.6mm si era un mare oval negru pe poza eco.
Mai aveam programare la eco joi, insa am anulat-o si prefer sa imi mai fac o dozare HCG, luni, cand, teoretic, as avea 8s+1zi. Sa dea Dumnezeu sa fie ok, desi si eu am numai presimtiri sumbre.
Tu ti-ai facut vreo dozare HCG? Ce valori ai avut?
In legatura cu celelalte 2 sarcini pierdute, dupa ele ti-ai facut investigatii, ca sa afli cauza?
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6
gabryella81 spune:
Iubita tiana, Sara..stati linistite..totul va fi ok...poate e devina aparatul echo...nu e asa performant..voua vi-a facut echo pe burtica..sau intravaginal?
8
floricika spune:
Flavia, nu s-a vazut activitate deoarece bebele meu e f mic, ovulatia a avut loc cu 2 sapt intarziere, la eco s-a vazut sarcina de 4 sapt de la conceptie, dar importnat e ca e acolo si creste, azi am repetat testul beta hcg si este 3 mii si ceva(sapt trecuta era 280). Deocamdata nu stiu data posibila a nasterii dar clar fiind un ciclu dereglat ne vom ghida dupa ecografii.
Eu ma mai duc peste 2 sapt la eco, pana atunci mi-a dat sa iau Duphaston pt fixarea sarcinii.
Floricika 8+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)
nutel83 spune:
salut la toate albinutzele si sarcini usoare va doresc!
tiana si sara, vreau sa va incurajez, eu cind am fost la prima eco, aveam 6 saptamini si 5 zile si nu s-a vazut decit sacul, niciun punctulet nu era. Am revenit peste 9 zile, deci la 8 saptamini, si bebe era deja de 11 mm si se vedea bine, si in ambele cazuri am facut eco abdominal.
Si in continuare nu prea am simptome de sarcina, doar burtica in care simt ca parca creste ceva si oboseala, in rest nu prea simt mare lucru. Si inca sanii ma ingrijoreaza pentru ca nu s-au schimbat aproape deloc, sunt moi si nedurerosi, dar eu sper ca totul va fi bine si incerc sa alung gindurile negre din minte
Va pe toate si va urez sarcini usoare!