Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata gagici
crisu, onuta, imi pare rau pt pierderile suferite si mult curaj ca data viitoare va fi bine.
si eu zic ca-i pacat sa judecam, adica cine suntem noi sa judecam cand nu stim situatia si nici nu stim cum am reactiona noi intr-o situatie similara. eu-s de parerea ca daca nu poti zice o vorba buna si da un sfat intelept, mai bien nu zici nimic.

ei, acum inapoi la oile noastre. mey, aproape ca mi-e frica sa zic ca greata incearca sa ma paraseasca, pe de o parte m-as bucura, pe de alte parte mi-e ca dau iar iama in mancare cum am facut la prima sarcina. of, of. am si ceva pofte dar nu exagerate, zic eu ca a inceput si medciatia pt tiroida sa-si faca efectul ca am mai capat ceva energie (aseara am citit pana la 10 si dimineata la 6 juma m-am trezit sa termin o carte). asta e performanta, dupa ce am avut seri cand am adormit si la 7 jumate.

astept si eu cu nerabdare (dar si emotii) ecografia de peste 3 saptamani.

pupici si sa va simtiti excelent!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

Iubita tiana, Sara..stati linistite..totul va fi ok...poate e devina aparatul echo...nu e asa performant..voua vi-a facut echo pe burtica..sau intravaginal?

8

Eu am facut ambele tipuri de eco, la Polisano, din cate am vazut era foarte performant ecograful lor. Sper doar ca la 6s+4z sa nu fi aparut inca embrionul, am gasit un site strain in care scrie ca abia apare sacul Yolk in perioada 6s-6s+3z, iar embrionul dupa... deci, inca mai sper. Luni va fi ziua adevarului.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Nutel, multumesc pentru incurajari. Of, de-as fi si eu in situatia in care ai fost tu, ca tare mult imi doresc aceste bebe. De fapt, de cand ne-am casatorit ne dorim un copil si ar fi o mana cereasca pentru noi sa fie bine, de data asta.
Ca simptome, eu nu mai am greturi mai deloc ( am observat ca depinde foarte mult de ceea ce mananc dimineata), sanii ma dor foarte putin, doar la atingere, dar urinez mai frecvent ( sper sa nu fie de la vreo raceala, ci de la bebe, crescand). Sunt franta de oboseala, dar o pun si pe seama stresului de la serviciu...
Off, nici nu vreau sa ma gandesc sa nu fie bine, ca un alt chiuretaj m-ar distruge; abia mi-am revenit psihic, dupa primul.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

am gasit un calculator de sarcina interesant:

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/teste_medicale/Calculator_sarcina.html

9+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

am vrut sa pun link-ul, dar vad ca nu ma lasa site-ul...

9+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Crisuimi pare teribil de rau pentru tine, ieri cand am citit mesajul m am cutremurat.
Desi e greu acum de gandit asa dar tot raul e spre bine. Te imbratisam.

Honeybabytrebuia sa mearga azi la doctor nu? Sper ca totul e ok pt ea. Tinem pumnii!

Eu am numarul de saptalani in semnatura de la conceptie.

Pupici

NOI 9+ si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Coraly iti multumesc din suflet pentru pumnii stransi. Nu ai idee cat de mult poate conta macar un gand bun!
onuta05, mie dr. la prima "intalnire" mi-a dat de facut urmatoarele analize:
- Grupa de sange si Rh pentru mine si sotul meu;
- Hemoleucograma, Timp Quick + INR;
- Glicemie, Uree, Creatinina, AST, ALT, Bilirubina totala, Calciu total, Calciu ionic, Sideremie, Sodiu, Potasiu, Acid uric,
- VDRL, Testul HIV (pentru mine si sot), Ag HBs, Ag HCV,
- Toxoplasma (IGG si IGM);
- Listeria;
-Citomegalovirus (IGG si IGM);
- Sumar urina + sediment;
- Urocultura.
Floricka si Strumfita felicitari pentru ecografii!
Flavia, abia astept sa ne spui cum a fost!
Fetelor, voi aveti sensibilitate excesiva de cand sunteti gravi? Mi se intampla sa imi dea lacrimile cand vad copii mici, cand aud unele cantece (il stiti pe ala de la Holograf "Inima mea nu e intreaga daca nu esti tu"? - plang cu hohote), la filme.... Ba chiar ma si enerveaza excesiv unele... nimicuri. Incerc sa imi tin emotiile sub control gandindu-ma ca il afectez aiurea pe Samburel.
Ca si cand astea nu ar fi suficiente, ma lupt cu raceala de vreo 3 zile: oscilococcinum si ceai de lamaie cu miere, portocale... Macar am scapat de febra pana acum - tot e ceva!
O seara buna, linistita si odihnitoare va doresc!

Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Buna seara felete!!

Am fost azi la eco, DEGEABA!!!
Cand am ajuns acolo doamna de la eco tocmai primise un telefon de la spital, o urgenta, si a plecat in viteza.
Altcineva care sa-mi faca eco nu era, asa ca am amanat-o pe vineri.
In ritmul asta vad eu la 9 luni ce o fi.......

Azi am fost ok, fara sangerari, decat un pic cand m-am intors de la eco, am mers pe jos cam o ora. Acum s-a oprit .
pe toate

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Fetelor revin cu ceva superb pe care vreau sa vi-l arat! Nu stiu daca am voie
http://www.youtube.com/watch?v=1MQMxP-Fu_0
Daca puteti sa il vedeti, o sa va placa.
Pupici!

Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Buna seara!

Am reusit si eu sa intru in sfarsit!

Analizele mele au iesit ok, doar fierul este in exces.
Azi am fost la maternitate si mi-am cunoscut doctorul de care mi-a placut imediat, mi-a facut si o eco rapida, desi aparatul este varza, totusi a vrut sa vada daca e ok - citez: "sac gestational intrauterin" si atat deocamdata, m-a chemat peste o saptamana - doua iar, pt. ca urmeaza sa primeasca un aparat mai performant, sper sa fie ok pana atunci. Mi-a parut rau ca nu am aflat mai multe, cum ar fi ca este in evolutie, ca-i bate inimioara.

7+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput