Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)
Raspunsuri - Pagina 14
gabryella81 spune:
Crisu..imi pare rau k s-a intamplat asa...toate fetele suntem alaturi de tine...sper sa te ajute..makar putin..pt ca numai tu sti ce e in sufletul tau...trebuie sa mergi mai departe si totdeauna ce-ti doresti mult de tot se va implinii...si eu am emotii si ganduri sa fie totul bine..sa fie sanatos..iti dam mii de
6
onuta05 spune:
Buna fetelor,
Spuneti-mi si mie, va rog, ce analize se fac la inceputul unei sarcini...pt ca eu cand am fost la medic, atunci cand inca mai eram insarcinata, m-a intrebat doctorita daca am facut nu-stiu-ce analize, dar nu imi mai amintesc cum se cheama, pt ca tocmai imi daduse vestea ca sarcina s-a oprit din evolutie si va dati seama ca am fost bulversata...
Multumesc!!!
O minune vine atunci cand te astepti mai putin!!!
flavia_alt spune:
Fetelor? voi cum va puneti numarul de saptamani, de la UM sau de la data conceptiei? cum e corect? Eu de la data conceptiei am 6 sapt si de la UM 8 sapt.
pupici
6+
MissParker spune:
Demult voiam sa intru pe la voi, sa va urez toate cele bune, sarcini cat mai usoare si nasteri la fel!!!
Vai, ce emotii m-au apucat citind de ecografii etc.
Fetelor, bucurati-va de perioada asta, incarcati-va de odihna si somn cat puteti, adunati-va fortele si pregatiti-va sufleteste pentru cea mai stresanta si cea mai fericita perioada a vietii voastre, cand veti fi mamici.
Va doresc din inima sa aveti sarcini fara probleme, nasteri cu dureri cat mai suportabile si copii sanatosi si papaciosi!! O sa mai intru sa va citesc, cand ma mai lasa Daviducul.
EDIT (nu citisem decat primele 2 pagini): Crisu, tare rau imi pare de ghinionul tau. Dar nu te descuraja, tot vei reusi sa ramai din nou si sa ai un bebe sanatos, nu-ti pierde speranta si optimismul!
la toata lumea!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
coraly spune:
Oana_du, iti tin pumnii la eco! Si eu m-am programat pe joi, o sa am 12,6 sapt. Sper sa fie ok pt masurarea pliului nucal.
Crisu, imi pare rau pentru pierderea ta, incep sa ma tem de masuratoarea asta. Banuiesc ca ai mai fost si la alti doctori pt confirmarea diagnosticului, nu? Eu stiu ca in cazuri de astea se fac mai multe ecografii, triplul Test si apoi amniocenteza pt a confirma existenta unei anomalii. Cred ca o simpla ecografie nu e concludenta.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
floricika spune:
Buna ziua
Am fost aseara la dr si am vazut o mogaldeata mica fixata in uter, de 4 mm, deci ovulatia a avut loc cu 2 sapt mai tarziu. Deci totul e bine
Floricika 8+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)
strunfita spune:
Am fost si noi aseara la eco, am vazut bebe din dotare de 9 saptamani si 4 zile (exact cat iese si dupa UM), si 2.82 cm, cu manute si picioruse si totul parand ok, atat cat a putut vedea doctorul.
Mi-e groaza ca trebuie sa ma apuc sa-mi fac analize si anticorpi anti RH, asa ca o sa am ceva de umblat saptamana asta.
A, si trebuie sa continui tratamentul pana la 14 saptamani, si m-am saturat de pastile, mai nou cam uit sa le iau...
Si tusea asta nu ma lasa nicicum!
Crisu, iti doresc din tot sufletul sa treci peste.
Va pup.
9+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
flavia_alt spune:
Felicitari Floricika si Strunfita pentru bebei. Si eu am diseara la 18 programare la eco. Sper sa ies bucuroasa.
Floricika la tine s-a vazut activitatea cardiaca? Pt ca si eu dupa UM as avea 8 sapt.
pupici
6+
gabryella81 spune:
Flavia..iti tinem pumnii...pe diseara...noi acum am venit de la echo..tanti doctor ne-a spus ca dupa UM si dupa cum arata echo avem 8 saptamani...totul e ok..suntem in crestere si mami la fel...care si-a luat o schaorma marisoara...s-a vazut si activitate cardiaca..vineri mergem sa facem restul de analize...sa stiti ca am avut mari emotii... toate burticile
6