Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 5
miky_mamica spune:
Noua nu ne convine data de 1 Martie 2009 pt ca vrem sa ii luam motul lui Luca si in plus sarbatorim 10 ani de cand suntem impreuna asa ca va rog sa nu fie atunci....... please............
LaLa_20 spune:
Seara buna zuzici!
Mirik drag mami tau cu e?e bine?
Si acum sa va intreb si eu :Mai da careva la bebe milumil?Eu ii dau milumil 3 si este cu arome(mar si para),dar pe noua formula nu scrie nimic de arome,sau nu am vazut eu?Si tot in noua formula am vazut ca are in compozitie taurina?Asta nu era pt energizante sau sunt eu mai ?
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
cristacoman spune:
Sa mai scriu repede ceva inainte sa ma duc la culcare.
I-am comandat Antoniei de pe La Re dou te premergatorul care se impinge, o carticica muzicala si o masa cu activitati. Primele 2 au venit saptamana trecuta, iar masa a sosit astazi. Este absolut fascinata de ele, mai putin de carticica, dar si pe aia o butoneaza. Premergatorul il plimba prin casa toata ziua si se joaca cu jucariile de pe el, iar masa ii place ca se poate plimba in jurul ei. Este mortala cum se bucura de fiecare luminita care se aprinde si de fiecare cantecel.
Gata va pupacesc si va doresc o noapte cat mai linistita.
Si.....La Multe Lunitze!!!! Clopotzeilor sarbatoritzi.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
danybv spune:
Miri, Ceska777 , miky_mamica un pupic mare de la noi
Cristacoman felicitari pentru reusita de a adormi printesa singura
Lala20imi pare rau eu nu am ce sa-ti raspund in privinta laptelui , eu ii dau Mariei Lactovit , poate iti vor raspunde fetele care folosesc acest lapte care il foloseste si bebelusa ta
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
LaLa_20 spune:
danybv .Am vazut si motaju,tare frumos...si melodia imi place foarte mult...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
monicaa spune:
Hai ca am mai intrat un pic pe youtube sa ma distrez cu animat planet de la divertis..mama ce imi place..rad de mor!!!
Ceska m-ai facut sa rad ... mai...tu ti-ai facut de cap azi!! Ca treaba cu PRE m-ai intrebat saptamana trecuta pe PM si ti-am raspuns ca da..tot asa suntem si noi. Si ramanem asa in continuare pana la un an.
Asa zici Miri ca e mare?! Papusa lui mami..a devenit o iubareata si o pupaciosa.Nu mai pot dupa ea. Vizionat poze...asa m-a apucat un dor de concediu!! Da chiar...ciuperca aia ai facut-o tu? Eu am un perete liber la Clara in camera si i-ai face asa un peisaj (am vazut si pe la tv) dar talent ioc...exista vre-un tric sau te invit la o sesiune de pictat si la noi?!
Cu intalnirea de un an o sa fie greu sa gasiti numitor comun. Va tin pumnii!! Noi nu putem veni in tara ca in ianuarie incep lucrul.Suntem de sarbatori si sper ca macar o parte din voi o sa cunosc si eu personal. O intalnire in spatiul germano-francofon se poate organiza sigur dar trebuie tot asa din timp.
Pupici si noapte buna
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Laura Ioana spune:
Crista, zici ca-i faina si masa de activitati? Eu i-am luat carticica muzicala mai demult si acum astept premergatorul ala. Mi-am pus in cos masa de activitati, dar ma gandeam s-o scot ca e cam acelasi lucru cu premergatorul (ma refer la chestiile de butonat). Merita sa iau si masa? Sa se joace sanatoasa Antonia
Fetelor, oare-i bun www.bestreclama ilegala - avertizare/p-533-scaun-auto-moovy.aspx?" target="_blank">scaunul asta de masina?
Miri bine ai revenit, abia astept mesajele tale! Sper ca mama ta e mai bine
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
monicaa spune:
Ceska si mai vroiam sa-ti spun ceva. Nu stiu daca ai primit si tu, dar s-a deschis o firma nemteasca care comercializeaza produse frantuzesti leit La Redoute.
Mie mi-a venit catalogul acasa. Adresa este www. vertbaudet . de
Pupici
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
Ioanact spune:
cristacoman sa ii faci poze cu premergatorul si la masuta, Antoniei.
Nu a vazut nimeni pozele cu noi si Stefania ? Nu am vazut nici un comentariu..
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Shose spune:
Nu am apucat sa citesc 'temeinic' cap ratate.
Dar am vazut ca Bitzi a facut febra. sanatate multa papusica frumoasa . Asta nu ma impiedica s ao felicit pt primii pasi facuti pe cont propriu. Asta data de incercuit in calendar Elle!
Miriiiiii am vazut pozele yamyyyy. Ati avut vacanta frmoasa. Mie mi se pare ca Sacha grasunicu meu s'a maturzat la fatza. A iesit din 'gashca' bblusilor spre baietei.
Mi'a fost dor de voi. Bine ca ai reusit sa revi. Sa nu ne mai lasi singurele atat de mult timp.
O mamicii tale.
Am vazut pozici cu IoanaCt care tre' sa recunosc e un ingrash.
Andrei si Tudorash sa treaca bubitzele. Ufff ce urasc bufurile astea.
Va invidiez pt smnul bblusilor. Mai ales pe DaniBv. Ufff
Io am o stare proasta de cateva zile. D'asta nici nu am mai putut sa va citesc.
Ma simt iar obosita peste masura.
Doarme rau Pipeta. De la la 8.30 - 9 pana la 6 cu o trezire ...care poate fi oricad. 1,2,3... cine stie? Pt papa. Papa, apoi somn pana la 6- 6.30
Papa iar si rareori mai adoarme pana la 8. Incepe joaca!!!
Mai trage un somn pe la 11.30 care e de 35-40 nute. In cele mai bune zile ( max o data pe saptamana) doarme o ora si putin.
Si dupa amiaza pe la 4 adoarme tot pt 30-40 minute.
Azi a adormit in masina (pe la 4) si nu a dormi mai mult de 35 de minute.
Somnul asta putin ziua ma distruge. Nu am timp de nimik.
Sper sa imi treaca pasa asta proasta cat mai repede
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii