Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna seara,

Ellenuta,
imi pare rau ca Eva face iar febra....

Danybv,
chiar ca e de dat exemplu puiul tau: asa cuminte, sa pape tot, sa doarma atata!

Trebuie sa zic ca si Benji a fost azi copil model. A papat tot ce i-am pus in fata, la fiecare masa! A dormit intre 13:00-15:00, ce mai: de vis! Sper sa ramana asa!

VAD CA ZUZELE DIN DIASPORA NU ZIC NIMIC! ASA E MEREU CU DIASPORA CAM IMPRASTIATA!
Monicaa,
mai avem aici fete din Germany macar? Ar mai fi Franta, Belgia care nu ar fi asa departe..... pt o intalnire si o aniversare la comun a clopoteilor nostri.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele. Am revenit, am fost un pic afara si la Stefania (la ziua ei), am facut si poze (3-4 azi) si (2-3) cu Dorina si eu + fetele.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seaaaaaaaaaaaaara!

elle drag si scump, tare rau imi pare de necazul evei. bata-l sa-l bata pe virusache! si pupici cu tona! cat despre servici... ui, asta chiar nu-mi place cum suna... credeam ca numai aici sunt javre, dar se pare ca am uitat de unde am plecat...

lalaD, geanta aia a postasului e tare haioasa! (numai numele si ma bufneste rasul cand imi amintesc de andrei calare pe ea cu perna in dintisori:))

nataliaS... aoleu! ia sa-mi caut shlapii! pai tu pleci urechea la fitecine? pai doctorita aia ori a ratat cursurile de pediatrie, ori e in urma cu cititiul... si dupa parerea ei cam cat ar fi treubit sa cantareasca goanga mica? sau poate ar fi trebut sa aiba dantura perfecta? shlap expres pt doctora si tu... hai mai, ca stii mai bine de atat! pupam printesele foc de frumoase!

monicaa, ce povestitoare rontsaitoare de cabluri, soldat in actiune pe coate am vazut eu acolo! ce mare e! nu-mi vine sa cred! sigur are doar 8 luni? ptiu pe ea!

ereena, pot veni si eu cu sugestii? ca mada28 ma gandesc ca toate fetele si-ar dori mai intai o aniversare in familie. apoi... as veni si eu cu sacha. dar pentru asta trebue sa stiu exact, din timp rau, cand se organizeaza treaba (pt mine ar pica mai bine dupa jumatatea lui februarie, chiar 1martie) ca sa vad cum prind bilete si zile libere. nu zic sigur ca vin decat in mom in care ati hotarat clar ce si cum. p-orma, votez si eu pt baloane, si sunt fan tort de cioco:)))) cadouri, da!!! si pentur restul... astept confirmarea.

ceska, pot vedea si eu pozele alea cu toamna? evident ca mi-au scapat...

danybv! ce copil ai! un dormitor! fericito! asa era si bruno cand era mic. ce lux! dar s anu vorbesc cu pacat, si sacha e un cuminte:)

ven, sa stii ca "se exista" copii asa somnoritori:)) bruno era un exemplu de gazeta, dar are cu cine semana... as da orice sa pot dormi la amiaz, cat vreau, cand vreau:)))

anandrei, sa ne areti neaparat coperta! si multumim de aprecieri:)

ramonab, ui, must spui tu? sssssssshhhhhhhhh! nu vb de lucruri sfinte si inchipuite:)))

grati, chapeau! da' parca nue normal sa-ti fie asa de rau dupa 8 ore de munca, desi sunt prima care zice ca e extenuant! n-o fi acolo si vreo lipsa de alea alea? pupam fruntea lui tudorash, si a lui andrei de lala deodata:)

lauraD, lauraI , zmuuuuuuuuuuuah!

fetelor, asta emesaj de dezmortire, tre sa-mi reintru in ritm:)) si in weekend lucrez, dar musai sa-mi fac timp de masgalit.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Miri,
daca vrei sa vezi cum e toamna pe la noi mergi la POZE F NOI de la semnatura mea si rasfoiesti albumul: first fall!
Deci tu ai merge in Ro pt intalnirea cu toti clopoteii? Hm, hm, hm, noi nu cred sa reusim.

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Miri,
scuze de intrebare: dar tu de ce nu pui la semnatura link la albumele de poze? Cand ni se face dor de Bruno si Sacha cautam ultimul tau mesaj si ne delectam. Eu aici la soacra nu pot sa fac favorite asa ca....

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Pemine la Dc ma enerveaza ca daca ma apuc sa intru in profil personal sa scriu un PM si vreau inapoi in forum ma scoate pe campii in "toate forumurile" . Cum fac sa revin iar la pagina unde citeam despre clopotei?

Uite de aia monicaa intreb aici,
si voi inca la PRE sunteti? Ca vorbeau zuzele zilele trecute de NAN3, HUMANA 3 etc si eu si Benji tot la PRE suntem.

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Acuma m-am prins: trebuia sa pun semn de carte la post-ul cu link la pozele lui miri de ieri.
Eu cand rasfoiesc pe forum mai deschid alaturi in fereastra albume de clopotei...chiar daca nu zic, mereu asa fac.
Azi sunt zuza de serviciu?
Sper ca sunteti doar obosite....

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

lalaD imi pare rau pentru bebe Andrei ca a facut buba , asa fac toti si eu stau cu ochii dupa Maria toata ziua deja mi se zburleste parul cand stiu ca trebuie sa o dau jos din patut , tot unde nu-i voie se duce , mai nou a inceput sa roada cablurile de la telefon , sa umble pe la prize etc
grati.ela uite un pupic mare de la noi pentru bebe Tudor ca a facut si el buba si odihna placuta iti doresc
Monicaa foarte frumoasa Clara
Am uitat sa va spun ca azi i-am facut si eu bebelusei un montaj si i-am pus o melodie pe care o asculta ea cel mai mult , il puteti vedea www.onetruemedia.com/shared?p=73914ddf2801b491040024&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">AICI
Ven saru`mana , asa doarme Maria de cand e mica , cate 3-4 h legate , i-am spus si dr si mi-a zis sa nu-mi fac probleme .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Se vede ca nu concurez saptamana asta serile cu dl sot pe acelsi comp, nu?
Merg si eu la culcare daca nu mai e nimeni!
Noapte buna!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Gata, a adormit copilul, singur, singurel. I-am facut baita la 9.30, i-am dat sa suga la 10 si de atunci misuna pe canapea langa mine. Acum a capitulat, s-a intins si a adormit singura. Am luat-o si am pus-o in patut si gata. Asta e metoda pe care am gasit-o ca sa nu o mai adorm in brate si nici sa nu urle disperata in patut.
Ceska, .
Miri, .

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput