Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Of,of mai Laura, Andreiutul scump si plimbaret.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LalaD si Tudor e vanat la frunte si in obraz...azi s-a lovit tare de premergator, si-a spart un pic buza cand a dat cu gura de manerul de la fotoliu...Doamne vegheaza-ne!
mai nou nu mai doarme ziua decat 2 ore...noaptea insa vad ca a lasat garda jos (probabil asta e cheia...sa nu se mai infunde de somn ziua).
...dupa 8 ore de mate (din care 4 de curs) sunt fara glas...trebuie sa dorm neaparat ca altfel imi vars ficatzii...

Elle bantuie tot soiul de viroze...multa sanatate fetitei!

Ereena, ti-am zis ca te admir?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna seara mamici si clopotzei

Ma bucur ca v-a placut de rontzaila al meu!! Eu ce sa mai spun..am ajuns in asa hal ca abia astept sa se trezeasca sa ne jucam amandoua. I-am spus sotzului ca la urmatorul copil el sta pana la 6-7 luni si apoi imi iau eu postnatal ca e mai fun cand e mai mare.

Elenutza..of ce m-am intristat! Draga de Eva..sper sa nu faca iarasi febra mare. Cel mai probabil e un virusache dar e bine sa ii faci analizele sa stii sigur.
Cat despre scarbici..si mie imi e tare teama ca nu ma vor scuti de deplasari desi imi cunosc situatia. Ar ramane numai tati cu Clara, s-ar descurca nu zic nu, dar ar fi super aiurea.

In alta ordine de idei am bantuit vre-o 5 ore prin oras. Nu am dat faliment ca mi-am lasat cardul acasa si am luat un pic de cash ..sigur e sigur. Vremea a fost superba dar a batut un pic de vant asa ca acum ma simt ca o lamaie stoarsa. N-am pic de energie si abia astept sa ma bag la nani.

Gratiela te admir!! Sa predai mate 8 ore si la uni e treaba grea rau. Eu am fugit de predat, m-am bagat pe info si m-am facut programator. E mult mai usor. Odihna placuta!

Seara frumoasa si bebei sanatosi
Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Mada, multi de la noi pt. fetele frumoase.
Astept sa ne treaca raceala de tot si sper sa ne vedem ca si noua ne e dor de voi.
Ce face Sofia, cum se mai simte? eu sper ca bine.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Grati, uite un mare pt. Tudorash sa-i treaca repede si sa nu mai faca altele.
Si un mare si pt. tine. Multumesc mult pt. cuvintele frumoase pe care le-ai scris la miresici, m-ai emotionat.
Odihna placuta iti doresc. Bine ca nu te mai trezeste Dudu noaptea.
Sincer, eu va admir mult pe toate care lucrati in invatamant. E cel mai dificil lucru, dupa mine, mai ales in invatamantul din ziua de azi. Eu am zis pas.
Deci, pt. fiecare multi .

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offf Elle multa sanatate Evei!

LalaD si Sofia da cu capul de diverse obiecte de mobilier din casa,cred ca este o perioada f critica pt noi si pt ei pana vor fi stapani pe piciorusele lor.

Crista suntem bine multumim,am inceput sa mancam destul de bine in afara de cele 2mese de lapte dim si seara in cursul zilei are 3 mese solide de circa 250-300g,asta de cateva zile sper sa o tina tot asa ca imi pusese parul pe moatze cu mofturile ei.

Am vazut poze de la intalneala cu mamici frumoase si clopotei si mai si,Ema si eu ti-am admirat cizmele

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Monicaa, odihna placuta.
Am admirat-o pe Clara, o frumoasa. Ma bucur mult pt. progresele facute.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Oho, ce mult ma bucur ca mananca Sofia.
BRAVO, puiut mic, asa trebuie sa fie fetita MANCACIOASA.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

ooofff mai Ellenuta ii doresc multa sanatate puiului mic de Eva sa se faca bine si sa nu mai aveti probleme , uite o floricica si un pupic mare de la noi

Maria azi a dormit de la ora 12 pana la ora 16:40 , cand s-a trezit nici nu stiam ce meniu sa-i dau de pranz, de seara asa ca i-am pus in fata putina supa , felul 2 spaghete Bolognese si un iaurtel cu piersica , a papat tot dupa care s-a jucat prin casa cu fratele ei iar la ora 20 i-am facut baita de seara si acum doarme linistita .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

www.onetruemedia.com/shared?p=738a6780dd37d5d78a6a4b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Montaj Maria bucuria !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Doamne fereste, Dany, ce fenomen de copil poti sa ai. 4h si 40' de somn??? Si apoi la 9 seara iar somn? Esti mai mult decat fericita. Nici n-am mai auzit copil sa doarma asa de mult.

Mergi la inceput