Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 21
ginnette spune:
Seara buna fetelor,
Miri, ma bucur ca mama ta e mai bine
(mai multe fete au intrebat de mama ta
)
Felicitari Roberto (de jelimonie) si Adeline (de remiclea); cat mai multi pasi si cati mai siguri.
Am avzut ca ati intrebat de Colagol; Roli a spus "reteta" aplicarii , foare bine: 1-2 pic/nara si dupa juma' de ora "curg lumanarile". Insa, grija mare ca pateaza!
Eu i-am pus Colagol de cate ori se infunda; Ophtamesone N i-am pus doar intr-o zi (dimineata si seara) ca are antibiotic.
LalaD, super sunt cosurile de plasa (si eu am luat, sa-i bag jucariile de plus)!
Pitica mea n-a mai dormit de la 13:30 si acum a "picat lata"; sa vezi distractie pe mine ca nu mai adorme la 21:00 !!!
LauraD, ce faci? N-ai intrat d joi; e totul ok?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
remiclea spune:
multumim fetelor de felicitari si noi suntem tare mandri de plimbareata noastra![]()
![]()
Stoisor nu fi suparata va manca probabil maine mai cu pofta. Adelina a facut si ea asa de 2 ori: o data cand au iesit dintisorii si o data cand a avut rosu in gat.
fata sa treaca supararea
noapte buna tuturor
Raluca
de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)

poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
honey79 spune:
Avem febra.Mare. Am avut 39,3 ... i-am dat un acetaminofen si acum am scazut la 38,9.Mai jos nu vrea sa scada deloc.
E un pic marait, dar totusi jucaus si vorbaret.
Simt un zimtisor, jos,dreapta.So... cred ca asta e cauza.
Nu m-am dus la munca. Dar m-am ciondanit cu sotul.
Ca nu-ntelege de ce sunt ingrjorata.
39,3 in conceptia lui nu e febra mare, de ingrijorat., El e ...cool,zen,calm about it.
So, nici eu n-ar trebui sa fiu ingrijorata.
Ca sa nu mai zic ca azi mi-a reprosat si faptul ca... "bebe a fos la Spital la Urgente, cat n-a fost el,sotul, in spital toata viata lui."
I-am zis sa-si caute pe una worry-free si sa ma lase in pace, daca cum sunt nu-i mai convine.
Dar, i-o coc eu. Cand o zace, ca asa face de obicei, daca da gripa peste el, o sa fiu si eu cool si o sa merg la munca si o sa-mi vad de treaba ca si cand totul e ok. Damn it!
Va pup.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ven spune:
Lala, foarte misto toate recipientele de depozitare. Din pacate noi n-avem nicaieri pe aproape Ikea....
Roxana, sa vezi eu aseara ce 'distractie' am avut. Au dormit baietii mei seara (intre 6 si 9), eu singura cu ei acasa de la 14 pana la 00:00 (sotul de garda). In consecinta, s-au culcat Markus la 00:00, Mathias la 00:15
. Normal, cand a venit sotul la 00:30, copiii dormeau, el s-a bagat direct in pat la nani, obosit omu' de la munca. Eu ce sa mai zic? Eram fresh, nu, dupa zbenguiala pana la 12 noaptea....am stat ca toanta si m-am uitat pana la 01:00 la "Dansez pt. tine" si tot n-am prins finalul ![]()
Dar macar dimineata am dormit pana la 09:35, cand s-a trezit Markus si l-am auzit patruland prin casa, ca Mathias a fost baiat de treaba si a dormit pana la 10. Cu cele 2 treziri aferente pt. lapte, nu va speriati
- la 2 si la 6 fara ceva.
In alta ordine de idei, maine mergem cu trupa in Cluj, sper sa ne intalnim cu familia de cuscra Natalia. Si sa vedem ce-i cu cizmele alea de la Zara ![]()
V-am tzucat!
Lala_D spune:
Vali nu ma injura dar sotul are dreptatea lui ![]()
39,3 C este febra intradevar dar daca a cedat la medicamente nu e de mers la urgente. Doar daca creste mult peste 39,5 C si nu cedeaza usor sau dureaza mai mult de 3 zile e de mers la doctor.
Poate fi un simplu virus si altceva in afara antitermicelor nu iti vor da doctorii oricum.
Da-i Taylenol sau ce medicatie antitermica aveti voi, incearca si o frectie daca creste mai mult, sosetele umede cu dilutie de apa , otet si carpita rece pe frunte.
Multa sanatate !
Stoisor iesi din butoi, puiutii au zile cu apetit redus, poate maine recupereaza ![]()
Irina monitorul meu nu fasie, nu baraie. Ai incercat ambele frecvente ? Poate face doar pe una .
Multumim de aprecieri , camera era oarecum aranjata si inainte doar ca erau jucarii periculoase pentru Andrei pe rafturile de jos . Acum le-am urcat la "etaj" .
Oricum dupa jumatate de ora in care s-a destrabalat in ea tornada Andrei nu mai arata asa ordonata ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
honey79 spune:
Lala, stai linistita, ca nu te injur.
Si nici panicatya nu sunt.Cumd e altfel, i-am explicat si sotului,desi mi-a marturisit ca astepta sa pun copilul in scaunul de masina si sa-l duc la Urgente.
Nu-s chiar asa de usor de speriata.
Sunt ingrijorata.Si..cred e normal, nu?
N-as fi putut sa stau azi 8 ore la munca ( eu lucru in vanzari,numai comision... si astazi as fi fost cu toti ceilalti 9 colegi.. deci prea mare branza n-as fi facut acolo) si sa nu ma ingrijorez.Sa nu sun la fiecare jumate de ora sau ora, sa intreb despre cum se simte sau ce temperatura are Andrew.
Inteleg sa nu fii exagerat...dar asta se cam aplica in ambele sensuri:nici panicat la cel mai mic semn, dar nici cool la orisice...sa incepi sa te ingrijorezi doar cand vezi ca nu mai misca sau mai stiu eu ce.
De fapt... la astia aici, vad ca asa e mentalitatea. Si la Urgente daca te duci, atata timp cat nu-ti ies matzele pe-afara sau nu dai ortu'.... nu prea esti considerat "urgenta".
Anyway..revenind la oile noastre,pardon..la temperatura lui Andrew... i-a crescut la 39,6.
I-am pus o carpa inmuiata in apa+otet+spirt...in jurul picioruselor, si a adormit asa, la san... cu carpa infasata si cu paturica acoperit.
Ii scazuse la 38.6.
Nu cred ca e vorba de infectie, desi are mucisori verzulii si tusheste destul de rau... ci de dintisori.
Caci, cum am zis mai sus, se simte zimtisori pe partea dreapta jos.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
Update : 39.7 febra.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
Ioanact spune:
honey dak iar iesi dintisorii, poate sa faca febra asa de mare? Si Ioanei tb sa ii iasa (abia cei de jos) dar inca nu a facut febra.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
honey79 spune:
39.8 febra.
Dat Motrin.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
AngeliquedeS spune:
Vali, nu te supara pe mine dar mai degraba fera de 39,7 este de la mucisorii cei verzi si de la tuse, de la dinti nu se face febra mai mare de 38,5, asta stiu de la pediatra mea si de la dr de familie, ca tot ce depaseste 38,5 are alta cauza decat dintii. oricum u panica, daca face febra inseamna ca lupta organismul. Asa cum ti-a spus Lala, numai dupa 3 zile de feba care nu cedeaza nicicum, copil apatic, fara vlaga, nu papa, atunci e problema de urgenta.
Al meu ma uraste sincer cand ma ating de nasul lui, doamne cum mai tipa si da din picioare. Subscriu si eu, colargolul e ff bun.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!