Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vali, febra asta nu e de la dinti. Pot sa pun pariu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La fel si mie mi-a zis Dr pediatru, ca daca face mai mult de 38,5 nu e din cauza dintisorilor. De aceea te-am si intrebat. Nu te supara.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mai fetelor, dar de la ce e???

Dupa ce i-am dat Motrin.... si-a mai revenit.Acum sunt cu termometrul in mana, sa merg sa ii iau temperatura din nou.

El e ok.
Adica... a fost mai devreme marait un pic..si l-am tinut in bratica si l-am pupat si i-am vorbit si l-am alintat.

Acum insa, e in camera la el, pe jos, se joaca si vorbeste si trage ursuletii de urechi.
Nu exagerez.

M-am uitat si mai bine pe teava BB-ului... si mucii sunt albiciosi.. nu transparenti..dar asa...valurosi.Pfui, ce cuvinte scot si eu.Anyway...prindeti ideea.

Habar nu am ce sa zic.

Caci muci si tuse mi-a avut de cand l-am dus la cresa. Si nu mi-a facut febra pana acum.

Azi am vazut ca a inceput cu febra usoara... si a tot crescut.
Sosetele in otet nu l-au ajutat deloc. I-am murat piciorusele,Dumnezeule..si tot n-a scazut. Asa ca i le-am scos.

Ii alternez la 4 ore antitermicele. Si speram la mai bine.

Eu tot cred ca e de la dinti.
Puteti sa va suparati.

Adica nah, el n-a plans deloc, nu s-a marait... cat a crescut dintisorul ala in gingie si a spart, de se simte acum la deget. A fost ca de obicei, Andrew cel razacis,vorbaret si vesel.
Azi a fost un pic mai marait, si .. se cam tot scremea... am zis ca-i constipat.Asa ca i-am bagat termometrul in fundulet, zic sa-l ajut sa faca kk.Si asa am vazut ca avea 38,5.Si de atunci, a tot crescut.

Temperaturile de 39,5 - 39,7...sunt luate in urechiusa, cu termometru digital.
In fundulet nu l-am mai pus.

So.... ziceti si voi..ce sa fie..daca dinti nu????

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna,

noi ne-am destrabalat azi .. am lasat cupilu' cu socrella si am mers la niste prieteni, am stat plecati vreo 7 ore .. da' tare bine m-am simtit, am ras, am palavragit, am facut un gratarel, o berica (fara alcool ptr mami) .. o tigara .. ehh .. good old times .. stiti ce bine face la psihic o iesire din asta .. stoisor .. iti recomand cu caldura!

honey febra asa mare nu face de la dinti, in niciun caz! cum au spus si fetele , cel mult 38,5. febra asta are alta cauza. da-i antitermice alterantiv la 4 ore, sosetele inmuiate in apa, otet s spirt, cum a spus si lala .. iar daca febra creste poti sa uzi un scutec cu apa rece si sa-l infasori pe bebe de la fundic in jos! sper sa scada febra, baiatul.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

honey79 eu am zis ce mi-a spus pediatra, cu toate ca unele cazuri sa nu fie asa cum zice ea , cum am patit si cu laptele praf , tb sa fi dat supliment de lapte praf Ioanei de la 3 luni si eu i-am dat de la 4 luni jum, k mi-a zis Dr sa o tin m mult cand alaptez,sa revin, se poate sa faca febra de la dintisori, dak zici tu ca simti ceva ca agata, se poate sa fi spart dintele gingia. Dar cand i-au iesit cei de jos tot asa a facut febra?

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Ok. E la 38,3...in ureche, la o ora dupa Motrin.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Ioana, e primul lui dintisor. Se simte doar niste zimtisori.Atat. Ma rog... se vede ca iese, dar nu e total iesit.
Si e si prima data cand imi face febra si e marait.

Ellenuta, fetelor... va multumesc de sfaturi.Sincer.

Poate din cauza ca v-am mai citit pe voi si am mai citit sfaturile Lalei, nu am panicat si n-am dat fuga imediat la urgente.

Daca e sa creasca iarasi la noapte, am sa sun "nurse-on-call"... sa ii explic ce si cum. Dar deocamdata, e bine.
Ba a papat si-un pic de spanac cu cartof, a baut niste apa cu electroliti, iar acum vreau sa ii pun in Tefal niste ficacior de pui, sa il dau apoi la blender si sa il amestec cu restul de spanac.
Plus laptic, all day long.

Va tin la curent.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

honey cu placere! tin pumnii sa nu mai faca febra!!

eu fug la .. mor de somn ca aseara au fost niste prieteni la noi si ne-am culcat la 1.30 ..

pupici

somn usor!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Vali, eu zic ca e un virusache cules recent de la cresa. Daca tine febra mai mult de 3 zile, fuguta la dr. Desi eu as merge luni dim. if I were in your shoes.
Plus ca eu stiu asa: febra de la dinti, daca e sa o faca, e sub 38.5 si e INAINTE sa sparga dintele gingia.

Mergi la inceput

ellenutsa, vezi ce soacra buna ai?
serios acuma, nu mi-o lua in nume de rau, dar chiar ai noroc cu ea!
a mea, si cand vine, de 2-3 ori pe an (nu ca as dori sa vina mai des, Doamne fereste!) nu se prea da in vant sa ma ajute cu plozii
prefera sa smulga toata ziua buruienile de prin curte, are o obsesie cu asta....
cand i-a zis odata fi-su ca sa mergem nush unde la terasa (cand a fost venita in august), ea cica: "nu putem merge, ca tre' sa doarma copiii la 9-10" (ma rog, asta e parerea ei, ca asa dorm copiii in germania, si nu intelege ca ai mei nu dorm dupa orarul ei nemtesc) - la care cristi: "poi, nu, stai asa, ai inteles gresit, NOI mergem la terasa si TU stai acasa cu copiii!" - mama ce ochi a holbat la el, si a sarit imediat cu replica: " cu AMANDOI???!!!".......

a ramas si cristi bietu' siderat, si l-am simtit cum a inghitit in sec, pt. ca a ajuns in sfarsit la vorbele mele, ca la ma-sa NU-I PLACE sa stea cu copiii lui......asta este! prefera sa smotruiasca prin bucatarie ca obsedata decat sa urce la mansarda sa ma intrebe daca nu am nevoie sa stea un pic macar cu unul din ei.....

in fine, va e clar ca n-am mai mers veci la terasa, nu?

concluzie: zi mersi ca a ta sta cu Eva si poti sa te mai misti incolo-incoace, nu platesti femeie ca sa poti merge la munca, si cu toate 'perlele' ei, e totusi de incredere.....nu?

Mergi la inceput