Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
LaLa_20 spune:
Jmoni...un
sa treaca starea de kko si felicitari pt progresul Roberticului,ai baiat mare,bravo lui!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
aici sunt!!!da mai in umbra pe motiv de stare de kko... ![]() totusi azi am avut o MARE bucurie!robert a facut 4 pasi nesustinut!!!s-a ridicat de biblioteca si i=am zis hai la mami!si a intins mana a vazut ca nu ajunge,si si-a dat drumul,4 pasi pana i bratele mele!!!ah ce sentiment frumos am avut!!!as fi vrut sa fi inregistrat tot momentul! ![]() sper ca sunteti bine,n-am prea citit,maine poate reusesc sa recuperez ceva! va pup pe toate! MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Lasa butoiul si treci la scris sa treaca

Robert , felicitari iubita mica si viteaza

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Imi beau cafeaua, va ofer si voua cate una
si incerc sa ma mobilizez si sa imi fac curaj sa intru in sortat de jucarii .
Va pup si va doresc un weekend frumos.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
NataliaS spune:
Neata!
Lala - Mersi de cafea - e super binevenita mai ales dupa noaptea trecuta...m-a trezit Stef de 100 ori...dintele care e in progress a facut hematom si cred ca o doare rau....mai e vreun clopotel care are pb la fiecare dinte care iese?Plus e maraita ca e racita, i se infunda nasucul...distractie ce mai...
Elle - bine ca Evita e mai bine, nu pune la suflet prea mult ce e la job, intr-un fel sau altul se va rezolva!
Miri si Angi - welcome back in randul nostru!
Am vazut poze de Maria de Dany frumoasa foc, Ioana de Alina, Antonia, Octi cu superpremergator, Sofia de Madalina cu ochi tare frumosi...toti sunt super frumosi 

Madalina - sper sa nu fie ce-a avut si Stef - adica gingivostomatita herpetica - noi am tratat cu Aciclovir si local cu Gengigel si Aftalizol
fata sa se faca bine!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ven spune:
Neatza!
Lala, spor la treaba! 
Vai ce matinal scrie pe forum cuscra-mea! Cum de?
Eu m-am trezit la ora 09:36, si asta pt. ca S-a trezit Markus si misuna pe dincolo. Ce-i drept, m-am culcat la 1 azi-noapte, pt. ca baietii mei au dormit aseara (Markus 3 ore!! - de la 6 la 9, Mathias cam 1h1/2), asa ca pana la 12 si ceva am avut show singura (ssotul de garda) cu 2 copii fresh! 
Mathias noaptea se tot trezeste si scanceste si maraie prin somn, si-si baga si scoate suzeta aia de 1000 de ori. Sa fie de la dinti? Nu se vede absolut nimic pe gingia lui.....
Va pup ca s-a trezit si juniorul!
O zi buna!
NataliaS spune:
Ven iubita - eu la 7 eram up...s-a trezit Ana dupa "ceasul" pentru gradi
, noroc ca s-a ridicat Horia si s-a dus la ea , i-a facut laptele si a mai stat cu ea asa ca am reusit sa lenevesc si eu in pat o ora...
Azi noapte atat eram de franta de am adormit iar cu Stef la san, nici nu-mi amintesc cand si cum am luat-o din patutul ei asa sunt de teleghidata...asa ca a facut iar buf din pat...dar cred ca mai alunecat asa, ca n-a plans mai deloc, era in 4 labe cand am luat-o de jos, am pus-o la san si a dormit in continuare ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
AAA si Ana si-a pregatit singura micul dejun
- si-a luat Almette, sunca, paine a uns doua felii - una pt ea si una pt mine si a venit sa ma cheme la masa
- puiul mamei pui...
stoisor spune:
Cati ma bucur ca in sfarsit ai reusit sa dormi,insa.....la 19 ani am facut si eu trat cu Xanax,nu am vrut sa zic nimic de el inainte pana nu mergeai tu la doc ,e umpic nasol,fara el nu mai dormeam neam,apoi am luat alta tarasenie ,mai lights,tot la rec doctorului si am revenit la normal,insomnia mea era pe fond nervos,esecuri repetate si teama de singuratate
,dupa moartea tatalui meu si a bunicii care ma crescut
sanatate multa si mergi la doc pt investigatii,nu o lasa asa ca te face incet si sigur praf,acum dorm unde ma pui dar am avut atunci aproape un an de chinuri
fata
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Ereena spune:
neata,zuze buburuze
deci, la 9 luni fix ,am taiat cordonul ,pe bune.l-am mutat in camera separata pe matei . toate bune si frumoase, a dormit copilul neintors pana la 5 , prima oara in viata lui. deci e de bine. la 5 a supt putin a adormit si l-am auzit tusind. m-am duc la el , vomase tot lapticul. i-am luat temperatura caci era cam molesit, 36,7. se aud micu galgaind dar nu reusesc sa scot la BB .a mai vomat inca o data cand am inecract sa ii mai dau sa suga si apoi din senin. lapte si muci(scuzati descrierile).acum e vioi se joaca ,fara febra ,doar fornaiala aia din gat.i-am dat sinupret . intrebare colargolul are acelasi efect de fluidificare sau e un dezinfectant cum citeam mai devreme pe aici ? i-as pune colargol sau ophtamesone-n ,ma gandesc la un efect mai rapid, fiind pus direct la sursa. ceva sfaturi?
lalaD, receptorul vostru de la interfon bazaie? asta noapte in linistea aia, ma chinuia rau bazaitul ala. o interactiona cu ceva,ma gandesc
in concluzie........e minunat cu copilul in alta camera![]()
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
NataliaS spune:
Ereena...coincidenta...dar las ca te obisnuiesti tu pana la urma. E mai greu pentru mami decat pentru pui
Noi mergem afara, va pupam!!!
cynthia_ spune:
neata!!! Am avut si eu o noapte linistita, pe motiv de raceala s-a ocupat sotul meu de Octi cere s-a trezit pentru papa la 4, a mai papat la 7 si pentru prima data a dormit copilul meu pana la 8.30. In dimineata asta a stat tot cu tati, eu am fost la epilat si facut piata, s-au inteles de minune amandoi, acum ma apuc de o ciorba radauteana si curatenia zilnica. Va urez un week-end cat mai placut.
Multumesc tuturor fetelor pentru aprecieri si complimente.