Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Mada, ar putea fi afte. Glicerina boraxata ajuta.Dar nu stiu daca nu cumva iti trebuie si alt tratament.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Bai frate ma lumineaza si pe mine careva cum fac intru in profilul personal imi spune ca am gresit parola,mi-a explicat DanyBv si Ioana dar tot nu inteleg.Cand dau editare profil acolo e buba de nu ma lasa

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

stiu ca in general se da glicerina cu nistatin.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Bai frate ma lumineaza si pe mine careva cum fac intru in profilul personal imi spune ca am gresit parola,mi-a explicat DanyBv si Ioana dar tot nu inteleg.Cand dau editare profil acolo e buba de nu ma lasa

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Apesi asa , pe rand :
Profil personal
iti cere parola
intri
editeaza profil
faci modificarile dorite si la rubrica asta

Informatii cont

Nume utilizator:
*Parola noua:
*Verificare Parola:

pui parola ta de 2 ori (si la parola noua si la verificare)

Apoi apesi :
trimite datele

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

stiu ca in general se da glicerina cu nistatin.

Camelia si Laura (06.02.2008)

si eu stiu la fel

sau glicerina cu stamicina

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

L-am trimis pe Marc la mama si mi-e un dor de el de numai pot...mai ales ca l-am certat la plecare ca l-a lovit pe Andrei cu un trenulet in cap si l-am pedepsit nedandu-i trenuletul la el
Acum l-am culcat pe Andrei si-l astept pe tati sa-i plang pe umar

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seara!

barbat la kikido, io rod semintse, inujur ziua de maine ca lucrez si nu ma indemn s ama bag in pat...

ca veni vorba de somn:

catiM, ma bucur ca ai regasit linistea patului DAR, repet cu majuscule, atentie la xanax! da dependenta si e foarte pacatos... daca poti sa eviti sa-l iei, evita, daca nu... cat d eputin posibil. cine stie poate nu vei avea chiar deloc nevoie in ceva vreme:)

ereena... n-as vrea sa fiu in pielea ta cu trezirile...

cristacoman, asa mama,asa, sa vezi cand o sa se prinda ce comod e sa adoarma singura si sa nu mai depinda de altii:)))

shose... o bagi in pat cu tine...n-o mai scoti. e mare si acum se creaza dependentele constiente:)

ceska, inca n-amapucat sa rafoiesc poze, dar am s-o fac. mi-e doàr de imagini de toamna:)n-ampus poze la semnatura ca... nu sunt pt toata lumea. adica vi le arat voua, dar mai sunt si ochi indiscreti p-acilea. atata tot.

lalaD, ven si roli, aceeasi belea o avem si noi cu jucaiile. pe langa ros samele si cablurile, facem o pasiune pt faramitse si jucarii din kinder!jiiiz, niciodata nus tiu ce-i scot din gura la urmatorul viraj:)))

roli... nu-mi zi ca ma ia direct cu psoriazis... mamalor de asistente... dar multa sanatate bebelushului, si e pe maini bune, te are pe tine pe aproape!

ramonaB, sa fii sanatoasa matushico! si sa-i porti de grija cu drag piticei:)

cynthia! ptiu pe el frumosul dintso al lu' mama! lasa, trec ei dintii astia, si cata vreme gaseste ce sa roada ca sa-l calmeze, mai bine decat sa planga intr-una:)

lala20, habar n-ai tu! adica io:) dar am icnredere ca e un lapte controlat de cine trebuie, deci daca are taurina in el, e cu cap:)

madalina, ce frumusete de sofia ai acolo!!!

ioanact, nu ne stim, dar m-am delectat cupozele ioanei. si a doua mamica cine era? cineva tot de pe net?

ginette, parca tu m-ai intrebat de mama? e mai bine, dar a facvut o intoxicatie de la tratament. din lac in puts...

mami de patrick, ma gandeam de mult sa-ti scriu, dar ma fastaceam. multumesc... m-a emotionat rau mesajul tau dar nah... reactionez intarziat:) sipupici voinicului! ptiu pe el, mare smkeras:)

ellenutsule...io cu legile-s pe langa. si nici n-as putea sa te ajut in luarea unei decizii... doar eventual ce pizza sa aleg la masa de amiaz:d pana una alta... poate ne prindem intr-o zi pemess, desi deocamdata, cat tine vacanta de toamna... mai greu.. pusici pe obrajori evei!

sa dau si eu o strigare: fetele de constanta!!! irinouka, creata, mitsu, micsunelu? miky?

si pt ca dimineata lucrez de la 5... iaca, ma retrag la semintele mele da inainte va pumpizez!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Miri una bucata fata de la Constanta pe firmament, multumim pt gand bun. La Constanta o tinem tot intr-o intalneala, cand in parcuri cand ne strangem acasa la cate una, ultima gazda a fost Doc care ne-a facut o placinta (PRA-JI-TU-RA ca sa o citez pe ea) cu mere de mama-mama!

Raportez un baiat cu mucisori pana-n genunchi in rest la fel de trotil ca de obicei.

Am auzit si eu ca o punem de intalneala la luat de mot la clopotei, sa e puneti si pe noi la socoteala cu tot cu tatic desi el inca nu stie
nu avem preferinta pentru nicio zi, cand pofteste majoritatea atunci suntem si noi de acord.

E adevarat ce am auzit ca ne-am incadra si noi pt noua lege a mamelor, adica toata suflarea care e in CIC va intra automat din ianuarie dupa noua lege?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ashea...

mai aveam un raspuns: pt bubite, noi aplicam tano-hermal. o lotiune alba, ca un var, care usca tot ce e de uscat ("si pica"). si ca veni vorba... amsa-mi dau pe coshuri, ca parca-sadolescenta cu fruntea plina de bube desi io in viata mea n-am avut asa ceva...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

uf,stoisor sa nu mai fi suparata
STRIGARE:TINNAS,JELIMONI,GABTRITZA!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

aici sunt!!!da mai in umbra pe motiv de stare de kko...
totusi azi am avut o MARE bucurie!robert a facut 4 pasi nesustinut!!!s-a ridicat de biblioteca si i=am zis hai la mami!si a intins mana a vazut ca nu ajunge,si si-a dat drumul,4 pasi pana i bratele mele!!!ah ce sentiment frumos am avut!!!as fi vrut sa fi inregistrat tot momentul!
sper ca sunteti bine,n-am prea citit,maine poate reusesc sa recuperez ceva!
va pup pe toate!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput