Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 17
cristacoman spune:
Mada, ar putea fi afte. Glicerina boraxata ajuta.Dar nu stiu daca nu cumva iti trebuie si alt tratament.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
madalina28 spune:
Bai frate ma lumineaza si pe mine careva cum fac intru in profilul personal imi spune ca am gresit parola,mi-a explicat DanyBv si Ioana dar tot nu inteleg.Cand dau editare profil acolo e buba de nu ma lasa
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Bai frate ma lumineaza si pe mine careva cum fac intru in profilul personal imi spune ca am gresit parola,mi-a explicat DanyBv si Ioana dar tot nu inteleg.Cand dau editare profil acolo e buba de nu ma lasa ![]() Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Apesi asa , pe rand :
Profil personal
iti cere parola
intri
editeaza profil
faci modificarile dorite si la rubrica asta
Informatii cont
Nume utilizator:
*Parola noua:
*Verificare Parola:
pui parola ta de 2 ori (si la parola noua si la verificare)
Apoi apesi :
trimite datele
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui EliaElia stiu ca in general se da glicerina cu nistatin. Camelia si Laura (06.02.2008) |
si eu stiu la fel
sau glicerina cu stamicina
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
roli25 spune:
L-am trimis pe Marc la mama si mi-e un dor de el de numai pot...mai ales ca l-am certat la plecare ca l-a lovit pe Andrei cu un trenulet in cap si l-am pedepsit nedandu-i trenuletul la el
Acum l-am culcat pe Andrei si-l astept pe tati sa-i plang pe umar
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
miri_mik spune:
buna seara!
barbat la kikido, io rod semintse, inujur ziua de maine ca lucrez si nu ma indemn s ama bag in pat...
ca veni vorba de somn:
catiM, ma bucur ca ai regasit linistea patului DAR, repet cu majuscule, atentie la xanax! da dependenta si e foarte pacatos... daca poti sa eviti sa-l iei, evita, daca nu... cat d eputin posibil. cine stie poate nu vei avea chiar deloc nevoie in ceva vreme:)
ereena... n-as vrea sa fiu in pielea ta cu trezirile...
cristacoman, asa mama,asa, sa vezi cand o sa se prinda ce comod e sa adoarma singura si sa nu mai depinda de altii:)))
shose... o bagi in pat cu tine...n-o mai scoti. e mare si acum se creaza dependentele constiente:)
ceska, inca n-amapucat sa rafoiesc poze, dar am s-o fac. mi-e doàr de imagini de toamna:)n-ampus poze la semnatura ca... nu sunt pt toata lumea. adica vi le arat voua, dar mai sunt si ochi indiscreti p-acilea. atata tot.
lalaD, ven si roli, aceeasi belea o avem si noi cu jucaiile. pe langa ros samele si cablurile, facem o pasiune pt faramitse si jucarii din kinder!jiiiz, niciodata nus tiu ce-i scot din gura la urmatorul viraj:)))
roli... nu-mi zi ca ma ia direct cu psoriazis... mamalor de asistente... dar multa sanatate bebelushului, si e pe maini bune, te are pe tine pe aproape!
ramonaB, sa fii sanatoasa matushico! si sa-i porti de grija cu drag piticei:)
cynthia! ptiu pe el frumosul dintso al lu' mama! lasa, trec ei dintii astia, si cata vreme gaseste ce sa roada ca sa-l calmeze, mai bine decat sa planga intr-una:)
lala20, habar n-ai tu! adica io:) dar am icnredere ca e un lapte controlat de cine trebuie, deci daca are taurina in el, e cu cap:)
madalina, ce frumusete de sofia ai acolo!!!
ioanact, nu ne stim, dar m-am delectat cupozele ioanei. si a doua mamica cine era? cineva tot de pe net?
ginette, parca tu m-ai intrebat de mama? e mai bine, dar a facvut o intoxicatie de la tratament. din lac in puts...
mami de patrick, ma gandeam de mult sa-ti scriu, dar ma fastaceam. multumesc... m-a emotionat rau mesajul tau dar nah... reactionez intarziat:) sipupici voinicului! ptiu pe el, mare smkeras:)
ellenutsule...io cu legile-s pe langa. si nici n-as putea sa te ajut in luarea unei decizii... doar eventual ce pizza sa aleg la masa de amiaz:d pana una alta... poate ne prindem intr-o zi pemess, desi deocamdata, cat tine vacanta de toamna... mai greu.. pusici pe obrajori evei!
sa dau si eu o strigare: fetele de constanta!!! irinouka, creata, mitsu, micsunelu? miky?
si pt ca dimineata lucrez de la 5... iaca, ma retrag la semintele mele da inainte va pumpizez!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
AngeliquedeS spune:
Miri
una bucata fata de la Constanta pe firmament, multumim pt gand bun. La Constanta o tinem tot intr-o intalneala, cand in parcuri cand ne strangem acasa la cate una, ultima gazda a fost Doc care ne-a facut o placinta (PRA-JI-TU-RA ca sa o citez pe ea) cu mere de mama-mama!
Raportez un baiat cu mucisori pana-n genunchi in rest la fel de trotil ca de obicei.
Am auzit si eu ca o punem de intalneala la luat de mot la clopotei, sa e puneti si pe noi la socoteala cu tot cu tatic desi el inca nu stie
nu avem preferinta pentru nicio zi, cand pofteste majoritatea atunci suntem si noi de acord.
E adevarat ce am auzit ca ne-am incadra si noi pt noua lege a mamelor, adica toata suflarea care e in CIC va intra automat din ianuarie dupa noua lege?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
miri_mik spune:
ashea...
mai aveam un raspuns: pt bubite, noi aplicam tano-hermal. o lotiune alba, ca un var, care usca tot ce e de uscat ("si pica"). si ca veni vorba... amsa-mi dau pe coshuri, ca parca-sadolescenta cu fruntea plina de bube desi io in viata mea n-am avut asa ceva...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 uf,stoisor sa nu mai fi suparataSTRIGARE:TINNAS,JELIMONI,GABTRITZA!!! Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii Printesa mea Bibi se face mare! VIDEO In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
aici sunt!!!da mai in umbra pe motiv de stare de kko...

totusi azi am avut o MARE bucurie!robert a facut 4 pasi nesustinut!!!s-a ridicat de biblioteca si i=am zis hai la mami!si a intins mana a vazut ca nu ajunge,si si-a dat drumul,4 pasi pana i bratele mele!!!ah ce sentiment frumos am avut!!!as fi vrut sa fi inregistrat tot momentul!

sper ca sunteti bine,n-am prea citit,maine poate reusesc sa recuperez ceva!
va pup pe toate!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

Printesa mea