Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

criss e acelasi lucru care se inatampla la voi cu toate celelalte care la voi sunt ieftine si la noi ajung de 3-4 ori mai scunmpe ....
s-a intamplat sa gasim un singur obiect si invers .... sa fie aici mai ieftin ....

fetelor sotul imi ambaleaza acum si primul sifonier de bebelina .... initial il luase pt el sa isi puna niste hartoage dar acu l-a daruit bebelinei .... e un scump .... a zis ca pt el ia altul ....

24+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Cami ce frumos...si p[e mine m-a impresionat al meu ieri cand mi-a asambalat dulapiorul si caruciorul. parca sunt mai frumosi asa

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

criss asa am sa fac ,am sa bat un apropo subtil sa vedem daca functioneaza. mi-a zis de multe oric ca mi-l da,ca e nou-nout ,in cutie...dar nu mi-a zis niciodata hai sa il iei,sincera sa fiu mie imi e rusine sa ii zic,vezi ca vin dupa el...daca ea nu zice nimic. dar multa lume mi-a zis ca cu rusinea nu ajung niciunde asa ca trebuie s afac ceva..daca nu,ma mai costa ceva banuti.
asta nu.
mire, acum termin de vizionat in the womb...vai ce frumos,m-a impresionat tare de tot! si bblica mea s-a invartit. ce minune si binecuvantare pe noi sa putem avea parte de asa ceva, e un luc ru exatraordinar care nu poate fi explicat in cuvinte...gata...ca ma apuca bocitul. multumesc de sugestie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Cribul meu se transforma in patut pentru toddler, de aceea am zis ca salteaua e buna si mai incolo.
Lisa ma gandesc sa-i bati un apropo persoanei respective sau sa te faci ca ceri un sfat in legatura cu ce crib sa cumperi sau ma rog un motiv de genul asta, poate isi aminteste ca ti-a spus ca ti-l da.Criburile sunt scumpe si chiar merita sa-l iei de undeva pe gratis.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

vai mire,ar fi trebuit s ama pregatesti pt final...a aratat cum naste ...vai...ce frica imi e. a nascut in picioare...eu nu cred ca am sa il las pe al meu cu mine acolo,daca o sa strig tare sau o sa fac urat... nu ma mai uit la din astea ca fac pe mine de frica... dar cadn si-a tinut fetita in brate..m-am topit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sorry Lisa, faza cu nasterea a fost cam socanta si pt mine, dar documentarul este nemaipomenit!

Fetelor, m-am topit cand mi-am vazut copilasul. Am un Cd cu vreo 50 de poze si un altul cu filmuletul, facea niste fatzuci, a zambit, s-a incruntat, ne-a aratat degetelele, are niste falcute....si este in pozitie de start, adica cu capul in jos.

Pozici aici:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Eu am cumparat patut care poate fi folosit si pt toddler si pt copil mare (se transforma in pat normal, tb sa schimbi doar salteaua).
Salteluta se vinde separat (eu am primit-o, cred ca e Sealy sau ceva de genu').

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

mire sa iti traiasca frumosul. ce poze frumoase ai
da ai vazut in filmulet ca cica ultrasopundul in deranjeaza pe bb?

Mergi la inceput

Da, am vazut, exact asta le spuneam si eu fetelor pe o pagina in urma, ca prea multe sonograme dauneaza copilului, el le percepe ca pe un stres suplimentar.

Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

saracutii

Mergi la inceput