Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Miereamara, ce frumos e Aidan!! Sa va traiasca, sa va faca fericiti!

Selene, imi pare tare rau ca nu ai avut ocazia sa te bucuri mai deloc de sarcina... Prin cate ai trecut... si inca mai treci... Eu ma gandesc foarte des la tine... fii barbata, sigur vei gasi rezolvarea la toate problemele tale!!

Va pup! Un week end fericit tuturor!!

Adina & Luka& bobita din burtica23+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara/dimineata la fete (care mai sunteti treze sau care deja v-ati trezit)

Miere, ce frumos e Aidan!Superbe pozici de bebe!

Selene...draga de tine, exact de probleme de genul asta nu ai nevoie acum, sper sa se rezolve toate intr-un mod cat mai putin stresant pentru tine .

Noi salteaua inca nu o avem pentru cotbed (patut din ala care se face pat si-l pot folosi cativa ani buni). Mi-a promis soacra ca-mi cumpara ea saltea. Oricum, in prima faza vom folosi Moses basket, asa le zice aici la cosulete, se vand cu saltea cu tot.

Fetele care aveti si voi pisici, am descoperit pe Amazon un fel de netting/plasa care nu lasa matzele sa se suie in patut. Cam asa arata:
http://www.amazon.co.uk/Clippasafe-Cot-Bed-Cat-Net/dp/B0006H4PEY/ref=wl_it_dp?ie=UTF8&coliid=I2N6H42AYQ3ALI&colid=OR2I1MQ7LYDF

Asaa si o mica explicatie referitoare la ora asta ciudata la care scriu: m-am pus ca omu' in pat pe la 8 seara sa ma odihnesc un pic si sa fac un pic de lectura (Anita Blake Vampire Hunter novel hi-hi) ...cu consortul si cartea lui cu tot si asa bine am dormit pana acu' juma' de ora.... acum bantuim ca vampirii prin casa, mancam iaurt si budinca de orez iar matzele se uita la noi ca la enspea minune a lumii.

Deci... va pup si va urez week-end placut... si ma intorc la romanul meu cu vampiri poate-poate reusesc sa mai dorm o tura.

Dark Bendis

29+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry sunt superbe pozele, Aidan e un frumos, sa va traiasca

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dark si eu patesc din astea,dar eu nu as mai putea adormi citind o astfel de carte. am incercat si eu sa citesc inainte de a ma pune in pat...eeee,cum vad perina,cum .acum merg si eu la somn.
un sf de saptamana placut sa aveti.
aaa: in legatura cu patul,mi-a zis sotul ca a vorbit cu sotul prieteni mele,a inceput el disctia cum ca a pregatit ieri camera, la care sotul prietenei a zis sa nu cumva sa ne cumparam patut ca ala e cadoul lor pt noi. na acum mi-ar place sa il am in casa,sa pot sa il vad si sa vad si eu ce mai trebuie cumparat la el. m-am uitat pe net si am vazut ca majoritatea se vad fara saltea. dar trebuie sa stiu de acre e,din ala care e bun pana la o anumita varsta sau numai cat e bebe.
poate le facem o vizita duminica sau sambata

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Uffff......greu va prind din urma,tare greu,dar ma bucur ca sunt toate bune pe aici......

Hop si eu,cu vesnica sarcina fara probleme,cu totul ok,am repetat analizele dupa tratament si Candida a disparut,usoare probleme de respiratie,dar deh....burta tot creste,si tot creste.....

In rest.....mi-e nush cum sa mai zic ceva,cand vad atatea cumparaturi si pregatiri pe aici,noi nu am cumparat nimic,dar absolut nimic,pentru ca suntem in febra construirii unei case.
Am ridicat-o in timp record (o luna),saptamana viitoare e gata la rosu,incep finisarile.
Pana la vara nu o sa ne putem muta,dar macar dorm linistita la gandul ca vom scapa de cutia de chibrituri in care locuim acum (2 camere miiiiiiiici,miiiiiiiiici,de parca nici aer sa respiri nu ai).

Miericico,frumos copil,ca si mamica de fapt,are cui semana.

Va pup pe toate si va doresc toate bune!

P.S.Eu parca nu pot sa cred ca sunt in sapt.28

27+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pusyketa chiar ca timp record; sa o stapaniti sanatosi

miere e un scumpic pustiul tau

lisa dc oamenii au afirmat in repetate randuri ca va dau patutul suna si intreaba cand puteti sa il luati;

voi ce fel de saltea alegeti? ce e aia saltea de cocos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu sunt cam deranjata la stomac... aveti idee ce se poate lua pt diaree?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

A aparut odiseea de iunie-iulie 2009! Asta imi aminteste ca noi ne apropiem vertiginos de... finish.

Billy, oare tu vei fi prima? AMR 9sapt...

Adina & Luka& bobita din burtica23+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc de sprijin si incurajari, fetelor, dar cred ca nu se mai poate repara nimic. In momentul de fata, se pare ca voi naste singura si-mi voi creste singura copilul. Si, in ciuda a ceea ce crede el despre mine acum, nu, nu asta am vrut.

Mi-a pierit cheful de orice, de cumparaturi, de lucruri pentru bebe, de lucruri pentru mine, de bagaj de spital, parca sunt luata de ape... Am dat apa la soareci, o sa mai dau, nu, nu ma ajuta cu nimic sa stiu ca e stresant pentru copil, pentru ca nu ma pot opri, nici sa mananc nu prea mai am pofta, dar e Daria si mijloc si trebuie...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Multumesc de sprijin si incurajari, fetelor, dar cred ca nu se mai poate repara nimic. In momentul de fata, se pare ca voi naste singura si-mi voi creste singura copilul. Si, in ciuda a ceea ce crede el despre mine acum, nu, nu asta am vrut.

Mi-a pierit cheful de orice, de cumparaturi, de lucruri pentru bebe, de lucruri pentru mine, de bagaj de spital, parca sunt luata de ape... Am dat apa la soareci, o sa mai dau, nu, nu ma ajuta cu nimic sa stiu ca e stresant pentru copil, pentru ca nu ma pot opri, nici sa mananc nu prea mai am pofta, dar e Daria si mijloc si trebuie...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Off ma Selene!Chiar s-a dus totul intr-o clipa?Si doar ca unu vrea casatorie si altul nu..zau asa.Si va gasiti si voi sa va certati si sa luati decizii din astea drastice tocmai acum inainte de nastere..off Doamne!Ce sa zic,imi pare tare rau,ti-am mai zis,sper sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine cu Daria,cu tine,cu el,cu voi toti,sa va dea sanatate si multa,multa intelepciune.
Eu inca mai sper sa va treaca si sa ajungeti la un consens.
Oricum aveti grija de voi si Dumnezeu sa va aiba in paza.
PS: pune si tu un nr de tel in contul comun sa te putem suna si eventual sa stim si noi de tine.(daca vrei,evident)

Minunica mea
28+ cu David Christian

Mergi la inceput