Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Leditia felicitari pentru zambet, tare emotionant trebuie sa fie
Iry bafta la eco, adica de data asta sa stea si Aidan intr-o pozitie mai buna sa-l poata poza.

Apa la soricei dau si eu, fara motiv , ma intreaba sotu mereu ingrijorat ca ce am de ce plang.Cred ca de acuma o sa tot plangem cand o sa ne vedem bebelusii razand, chicotind, cand or sa inceapa sa mearga, sa vorbeasca.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Voi de care saltea de crib ati cumparat sau de care va ganditi sa cumparati??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Cris, eu am vrut saltea din aia de cocos..dar cand a vazut pretul mi-a sarit sotul in cap( ca e cam 400 de dolari). Inca nu am luat crib, nu stiu de care sa iau. Voi ce ati luat?

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

crisspoliss,eu plang asa doar..din orice...da imi zic off-ul sa stii!
cris30,eu stiam ca cribul vine cu tot cu saltea...sau nu...hmmm!
trebuie sa vad,sa nu ma trezesc ca am pat dar fara saltea

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

MA duc pe dupamasa la testul de glicemie...deci nu am voie sa mananc nimic cu 2 ore inainte? asa e?

Crisss 26+

Mergi la inceput

Lisa, nu cred ca se vand cu saltea.......

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara fetele .... si buna ziua pt cele din america ...

si eu astept sa imi vad bebelina pe saptamana viitoare .... caci am consultatie cu marinescu la bucuresti ....

ledi felicitari pt zambetul primit ... poate primesc si eu unul ...

fetelor la noi salteaua de cocos este 3 milioane adica 110 dolari .... nu stiu de ce la voi este atat de scumpa ....

si eu plang mult in ultima vreme ... si din orice .... ma emotionez tare tare ....

noi am luat primul obiect de camera .... doar o mica aplica pe tavan colorata si ffff frumusica de bebelus .... m-am bucurat tare mult .... si sapt viitoare sper sa incep sa strang cosmeticaraia ,.... tot ce e nevoie pt mine si pt bebe .... usor usor ....

24+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Eu cribul l-am primit de la cineva si fara saltea, dar din cate stiu eu se vand separat.Saltelutele sunt cam scumpe dar e bine sa luam una de calitate de la inceput ca sa o foloseasca si mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cum sa o foloseasca si mai tarziu,doar e de marimea patutului...deci mica. off,trebuie sa vad neaparat care e treaba cu patutul asta. nici nu stiu cum sa fac,o prietena de-a mea mi-a zis ca imi da patutul,dar nu mi l-a dat pana acum,ce sa fac,sa il cer sau sa merg sa imi cumpar?
crisspoliss,mie nu mki-a zis sa merg nemanacata. poate e bine sa nu maanci nimic dulce inainte.tin pumnii!

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Lisa, eu as lua-o pe prietena ta cu invartita..adica nu i-l ceri pur si simplu, ci o anunti in conversatie, printre altele, ca intentionezi sa-ti cumperi patut..si daca se sesizeaza sa ti-l dea bine, daca nu mai bine cumpara.
La faza cu salteaua care e buna pe mai incolo, e ca patuturile astea tin pana pe la 3-4 ani-daca iei crib care se transforma in toddler bed, care sunt recomandate.
Wow, 100 si ceva de dolari...in Romania? ma intreb ce or putea pune in ele in america de sunt asa de scumpe.

Crisss 26+

Mergi la inceput