Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
bebelusi spune:
Leditia, mai facut sa imi dea lacrimile cand mi-ai zis ca a zambit. Cred ca esti super bucuroasa. Abia astept sa il vad si eu pe prichindelul meu dar abia in 17 noiembrie.
24+
Alina1976 spune:
Ledi, sa-ti traiasca printisorul...ma bucur sa aud ca sunteti bine! 
Selene, imi pare rau ca ai probleme sufletesti...te rog gandeste-te ca toate trec...o sa fi mamica si o sa vezi cum o sa ti se schimbe viata. Capul sus si cu D-zeu inainte. Se v0or rezolva toate. 
Alina
30+ cu
ADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
crisspoliss spune:
Eu am primit o carte de la o prietena cu povesti de nastere(naturala) si o citeam pe autobuz catre serviciu, si nu stiu ce-i cu mine, dar am mereu ochii plini de lacrimi cand citesc...curgeau lacrimile ca apa, si se uitau astia ciudat la mine...dar nu am putut lasa cartea jos din mana si pace.
Crisss
26+
lisa79 spune:
mire,bine ca ai scapat.
ledi,ce frumoasa intimpinare ti-a facut fecioru'...si eu m-as topi la randul meu sa o vad ca imi zambeste
selen,daca putem sa te ajutam cu ceva,te rog sa ne spui. suntem alaturi de tine
criss,asa sunt si eu,mult mai emotiva. oricum sunt o plangacioasa( zodia RAC),va dati seama acum cum sunt
,din orice...si de fericire dau la soareci!
azi dimineata a fost prima data cand pitica m-a trezit cu suturi. pana am mancat intr-una ma lovea,cand am terminat de culcat...eu putea sa fac orice,ca dansa...s-a tolanit frumos si somn de voie.
v-am zis ca ieri am vazut bataile inimii exact in zona buricului???...foarte frumos
26S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Anuc spune:
Cadia, stiu de Iosup, dar m-am gandit ca la cat este de 'vedeta' nu apuc sa ma programez asa repede, probabil e super ocupat. Nu tin neaparat sa merg la cei trei (Herghelegiu, Pop, Iosup), am incredere si in cei recomandati de dr meu, dar eram curioasa de ce sunt asa celebrii, ce spun in plus, sau care e atmosfera cand ajungi la ei.
Anuc spune:
Sunt duda. dati-mi un indiciu unde-mi schimb semnatura, ca nu ma prin. am intrat in proil personal,dar nu vad nimik. Pls, pls, pls...
crisspoliss spune:
Anuc, a mai scris cineva acu cateva pagini ptr semnatura: Profil personal- apoi editeaza profil- apoi in josul paginii optiuni profil; si apesi pe + de langa el, si intri si pui semnatura cum vrei tu.
Crisss
26+
miereamara spune:
Criss vezi ca ti-am raspuns la americance, iti zic si aici: Sunbeam de la Walmart, 50 de dolari.
Si eu sunt emotiva in perioada asta, mai ales cand imi inchipui momentul nasterii puiului meu, ma apuca niste plansete din alea cu hohote.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Plansete de frica sau de bucurie? sau nu stii de care? tot citind, vad ca e o chestie tare importanta..adica toate femeile vorbesc de unitatea dintre minte si trup. Ca nu trebuie s amergi cu frica la nastere, si daca ai ceva pe suflet mai degraba sa zici si sa vorbesti despre ceea ce te sperie, caci astfel se relaxeaza si organismul si se dilata cervixul.Era un caz in care femeiea se dilatase 3 cm si de 3 zile stagna, desi avea contractii puternice...in momentul in care a venit prietena ei si i-a spus moasei de fata cu gravida...stii, prietena mea e adoptata, mereu s-a temut ca mama ei a murit la nasterea sa, in momentul ala ea a inceput sa se dilateze, toate fetele au incurajat-o si in 2 ore a nascut.
Crisss
26+
IRINA.C spune:
Miere matz varsa dc papa flori ai grija de el, dar dc nu ii trece mergi cu el la dr, eu sunt turbata dupa Timsy al meu, o sa va pun poze cu el
Selenece pb ai tu mai fata acum in prag de nastere? Sper ca nu cu iubi al tau asa cum am cam citit printre cuvinte, tinand cont ca si pleci la Cluj, eu iti doresc sa pleci linistita si multumita si sa gasiti o solutie pt voi3
Va pupam!

bb mic
POZE
27+