Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Ia uitati-va ce AMR am !!!!

Selenica tu ce mai faci, maica? Esti bine? Nu mai zici nimic?

Catalina

31+ Ana-Maria ingeras de

AMR 9 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mersi mult JUSTME....asta e de proba sa vedem daca apare

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Dimineata,in drum spre serviciu, un evreu vede in statia de tramvai, un domn bine facut si foarte bine imbracat. Prezenta lui il intriga. Un domn astfel imbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora a diminetii; daca nu se duce, inseamna ca vine; de unde poate veni in zori de zi un domn astfel imbracat dect de la o dama; un domn bine vine de la o dama bine; la noi in cartier sunt trei dame bine: Natasa, care-i insa plecata la Leningrad, Rashela, dar de la ea vin chiar eu, si sotia mea. Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal), si pe un oarecare domn Abramovici. - Buna dimineata, domnule Abramovici! - Buna dimineata. Dar de unde ma cunoasteti? - Simpla deductie......

Dupa o zi criminala, in care lui Mos Craciun toate i-au mers prost: I s-au imbolnavit 4 pitici, 3 reni au racit, sania s-a rupt, a ramas fara bautura si a venit si soacra-sa in vizita, seara, suna la usa un ingeras cu un brad imens de craciun. "Ce sa fac cu bradul Mosule?" intreaba ingerasul. Si de atunci exista traditia cu ingerasul infipt in varful bradului.

Catalina

31+ Ana-Maria ingeras de

AMR 9 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Billy, AM VAZUT CE AMR AI!!!!!!!! BIRRRRR!!!! Si eu un pic mai putin ca al tau...adica mai mare cu cateva zile...
Iar bancurile tari!! MULTUMIM!!!

Alina30+ cuADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

felicitari pt AMR,fetelor! eu inca nu,ca suntem mai micute...dar va urmam
tot citesc aici ,ca mergeti la eco,programari,dar cate ecografii vi se fac in 9 luni de sarcina???
mire,tin pumnii sa fie totul ok! vezi sa fi punctuala,la ora 8 fix sa fi acolo~!

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sa stii ca eu de cand am ramas insarcinata m-am dus la control o data la 5-6 saptamani. De fiecare data mi s-a facut ecograf.In plus am fost la eco morfofetala la un medic specializat si o sa ma mai duc in saptamana 33-34 la Doppler.
Apropo de asta am o intrebare. Am o prietena care e si ea insarcinata in aceeasi perioada cu mine si i se fac controale interne o data la 5 saptamani. Ecograf i s-a facut doar de doua ori pana acum. Este normal?Mie nu mi s-a facut control intern decat o singura data.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Billy si celelalte fete, eu sunt pe aici, citesc in fiecare zi, dar am o problema de suflet, si nu prea ma mai adun. Se pare ca voi pleca la Cluj si se mai pare si altceva...

Noutati nu am, din motive financiare, nu am mai fost deloc la medic, copilul e bine, zic eu, m-a facut mvb sa zambesc, cand a zis ca-l simte in doua locuri, sa vedeti ce interesant va fi cand il veti simti in patru locuri, in cruce, sau chiar circular, ca o bila de popice care traverseaza pe sub piele...

Mi-a scris matusa, mi-a zis ca a rezolvat ea la CAS si ca ma asteapta la Cluj.

Am mancat ou si nu mi-e prea bine, eu sunt alergica la oua, am zis ca mananc pentru copil, pentru proteine, dar uite ca-mi face figuri ficatul...

Cam atat, deocamdata, sanatate multa tuturor, spor la cumparaturi si succes in rezolvarea oricarei probleme pe care ati avea-o!

bebelusi, la capitolul 64, mi se pare, am pus eu un tutorial de creare / editare a semnaturii, poate n-ar fi rau daca s-ar salva linkul pe undeva...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetele.Am fost si noi azi la dr.Bebele lui mami este bine,are 1200grame (plus/minus 300grame,ca asta=i eroarea la varsta asta),statea cu manutza sub barbitza tare dragut si ne-a zambit...Dr mea era si ea incantata ca nu mai prinsese un bebe la eco pana acum sa zambeasca asa :)Dadea din picioruse cand dr umbla cu sonda pe burtica mea...E un scump si jumatate si-s topita dupa el..
Placenta era ok,colul inchis,lichidul ok,limpede..
Despre glucoza mea din urina a zis ca mai intai repetam analizele,facem o glicemie si apoi vedem ce si cum,pana atunci sa nu ma stresez aiurea ca nu are rost.E posibil sa fi mancat seara ceva dulce..si stiu ca mancasem o cioco cu alune,dar nu mai stiu daca chiar in seara dinaintea recoltarii..sau poate fi si de la medicamente(roxana,cand citesti..uite,ca tot ziceai tu ca e o posibilitate asta )Bun,mi-a dat o lista de analize de facut....si m-a intrebat daca m-a chemat dr sa-mi fac vaccinul antitetanos..evident ca nu m-a chemat si e prima data cand aud de asa ceva.Voi faceti?Vi s-a spus de asa ceva?
Si cam astea sunt vestile despre noi :)
Pupam fetele.

POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

M-am intors cam cu stomacul pe dos. A fost foarte scarbos, cantitatea de glucoza a fost mai mare ca data trecuta,cam 250 de ml si efectiv a trebuit sa ma intind ca sa nu vomit. M-am intins pe o masa din aia ginecologica dintr-un cabinet de consultatii si am adormit ca poarca (eram nedormita rau). Noroc ca aveau astia o alarma care ma trezea din ora in ora, ca sa ma duc sa imi recolteze sange. Mi-au luat de patru ori sange, ma simt cam slabita acum. Sper sa fie ok.

Fetelor, nu va mai faceti griji cu ecografiile, aici se fac max 2-3 toata sarcina si toata lumea e multumita si sanatoasa. Chiar am vazut aseara un documentar "In the womb", vi-l recomand, si spuneau acolo ca bebe percepe ultrasunetele la fel cum percepem noi zgomotul unui tren care intra in gara, si ca e stresant pt ei sa-i perturbam mereu. Acestea fiind zise, ma duc azi la eco 4d, sa imi vad baietelul, care a fost extrem de activ din cauza solutiei pe care am baut-o.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui BillyBilly

Ia uitati-va ce AMR am !!!!

Selenica tu ce mai faci, maica? Esti bine? Nu mai zici nimic?

Catalina

31+ Ana-Maria ingeras de

AMR 9 saptamani

Bebelusa

uite aici a scris selene
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128223&whichpage=1

editez ca intre timp vad ca scris si selene..

selene ai grija de tine si bb

Mergi la inceput