Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
jasmi spune:
salut fetelor!
nu sunteti prea vorbarete azi!
de citit am citit...de raspuns..am fost prea suparata azi 
desi stiu ca s-a tot scris sa nu ne stresam de greutatea bebelusului, ca are perioade de crestere, ca nu e un etalon pt toti etc etc, nu am putut sa nu ma supar cand mi-a zis dr ieri, ca fetita mea e lunga dar cam slaba. Nu prea slaba, ca se incadreaza intre nu stiu ce, dar nu va fi o grasuna 
Ca urmare, dupa o noapte in care am visat numai copii slabi, m-am reapucat serios de elevit, de fier (pt ca arat cam palida) ...
si mi-am luat concediu de odihna toata saptamana viitoare.
Cam atat de la cj .. ![]()
Jasmi
24+ cu 
way to go, BB
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Fetelor ![]() Ma speriati cate eco faceti. Eu abia astept sa ma duc marti la doctorul meu, dar la eco abia la 32 de saptamani o sa mai fac. Ziceti-mi si mie unde-l gasesc pe dr Pop, sa incerc sa fac o programare ptr decembrie. Ca la Herghelegiu am sunat acum o luna si atunci mi-au zis ca abia in ianuarie 09 mai are liber. Adica poate dupa ce voi naste... |
Pe Pop il gasesti la Diagnosis-Floreasca, dar nu mai are liber decat dupa 15 ian.2008
Incearca la Iosup, ca si el este super, super OK si prof.
25+cu
CLARA
CADIA spune:
| citat din mesajul lui Porumbita si eu as fi vrut la Pop dar ma mai gandesc pt ca v-am povestit ce am patit in septembrie cu programarea care o aveam: au contramandat-o ca era la nu stiu ce congres si nici pana in ziua de azi nu au mai sunat sa reprogrameze (desi eu i-am sunat de vreo 4-5 ori) mi s-a parut o lipsa maxima de respect fata de pers care si-a facut programarea cu cateva luni inainte; bine ca avem backup de aia ezit dc sa ma duc la el sau nu |
Nu stiu daca au vreo vina doctorii in ceea ce priveste organizarea clinicii si mai ales a serciciului de programari.
Eu zic ca mai mult conteaza cum este dr. si nu cum se organizeaza "tesa".
25+cu
CLARA
andre_ea spune:
Ciuf, cum mai sa te pierzi in Ambulatoriu? Ca doar intri pe culoar in stanga si cateva usi mai incolo e cabinetul de ginecologie, usor de recunoscut dupa nr. mare de gravide "prabusite" pe scaune
.
Daca mergi azi la el, te rog eu intreaba-l daca pe 6 ian. e in concediu sau pe 6 vine in spital. E important pentru mine.
Buna intrebarea cu celulele stem. Io n-am apucat sa-l intreb.
Apropos, fetelor, cam cat costa recoltarea?
Alina, eu ma bazez pe faptul ca la Tudor am nascut la 41 sapt. si 3 zile. Zic eu ca si acum pot tine copilul pana la termen. Oricum, cred ca ma sui in pat pe 22 dec. si ma mai dau jos pe 6 ian.![]()
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
28+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Alina1976 spune:
Porumbitoooo, cata dreptate ai!!! Am vazut si eu filmuletele...ala cu C-Section mi-a intors stomacul pe dos, DOAMNEEEEE ce groasznic eeee!!! BIRRRRRRRR. Never-ever nu o sa fac asa ceva de buna voie!
Bebelusi, recoltarea celulelor stem nu costa nimic. Sau mai bine zis, la recoltare nu platesti nimic.
Alina
30+ cu
ADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Ciufik spune:
| citat din mesajul lui andre_ea Ciuf, cum mai sa te pierzi in Ambulatoriu? Ca doar intri pe culoar in stanga si cateva usi mai incolo e cabinetul de ginecologie, usor de recunoscut dupa nr. mare de gravide "prabusite" pe scaune Daca mergi azi la el, te rog eu intreaba-l daca pe 6 ian. e in concediu sau pe 6 vine in spital. E important pentru mine. Buna intrebarea cu celulele stem. Io n-am apucat sa-l intreb. Apropos, fetelor, cam cat costa recoltarea? Alina, eu ma bazez pe faptul ca la Tudor am nascut la 41 sapt. si 3 zile. Zic eu ca si acum pot tine copilul pana la termen. Oricum, cred ca ma sui in pat pe 22 dec. si ma mai dau jos pe 6 ian. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 28+ Am tot ce am visat![]() Delu Prichindelu' Prichinduta |
ma pierd, ca intru prin alte parti
mi-am notat intrebarea ta, dc uit sa iti raspund
pls aminteste-mi, ca eu va citesc in fiecare zi, dar mai greu cu logatu'.eu vreau sa il intreb si sa-l rog ca dr in grija caruia ma lasa sa vina dc nasc, sa nu nasc cu dr de garda

Andreea
28+ cu
Andrei
justme25 spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor ieri am simtit o chestie asa ciudata, imi simteam burtica asa tensionata parca statea sa explodeze, aseara am fost la Teatru la sotul meu ca juca o piesa si ne-am mai linistit, mi s-a inmuiat burtica. In schimb azi noapte din nou am simtit ca e tare si tensionata. Stiti ceva de asta? Vi s-a intamplat? Apropo de conditiile din Spital (nu mai stiu care din voi a zis, ma iertati ca sunt gravida), sa stiti ca eu o sa nasc in Brasov la Clinica Eva unde conditiile sunt exemplare si pretul super bun. Esti cazat singur in camera cu baie personala poate sta sotul cu tine, poti naste si in apa daca vrei, iar medicii sunt super profesionisti. Au o rabdare de fier si stau de povesti cu tine foarte mult. In pret este inclusa si o epidurala dac vrei sa nasti normal....eu sunt foarte incantata ca am descoperit clinica asta privata, ca in Sibiu e dezastru.. |
Chestia cu intaritul e normala

Justme
29+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
bebelusi spune:
Tu draga mea, la mine nu e o chestie de 1 minut - 2. Eu simt burtica in tensiune, dar cateva ore simt ca explodeaza, dar nu ma doare. Si am abia 24 de saptamani si 2-3 zile. (as pune si eu semnatura de-aia cu varsta lui bebe dar nu stiu cum si nimeni nu m-a lamurit).

De recoltarea celulelor stem eu asa stiu de la cunostinte care au facut asta. Stiu ca au luat legatura cu firma, le-a dat recipientul, s-a recoltat de catre moasa de la nastere si s-au expediat la o anumita adresa. Nu mai stiu exact in care moment se face plata, dar stiu ca se plateste in jur de 1000 de euro la inceput iar apoi pe fiecare an in care iti depoziteaza celulele dai o suma infima....nu mai stiu exact
justme25 spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Tu draga mea, la mine nu e o chestie de 1 minut - 2. Eu simt burtica in tensiune, dar cateva ore simt ca explodeaza, dar nu ma doare. Si am abia 24 de saptamani si 2-3 zile. (as pune si eu semnatura de-aia cu varsta lui bebe dar nu stiu cum si nimeni nu m-a lamurit). ![]() ![]() De recoltarea celulelor stem eu asa stiu de la cunostinte care au facut asta. Stiu ca au luat legatura cu firma, le-a dat recipientul, s-a recoltat de catre moasa de la nastere si s-au expediat la o anumita adresa. Nu mai stiu exact in care moment se face plata, dar stiu ca se plateste in jur de 1000 de euro la inceput iar apoi pe fiecare an in care iti depoziteaza celulele dai o suma infima....nu mai stiu exact |
Ia NOS-PA..ti-am zis..pana la 3 pe zi. De obicei dupa prima pastiluta se mai relaxeaza musculatura. Nu e motiv de panica..ti-am zis ca si eu de pe la 6 luni le simt. Unele femei simt, unele mai putin! In ceea ce priveste semnatura cu graviduta, intra la CONTUL MEU, EDITEAZA PROFIL si ai undeva jos OPTIUNI, APASA PE PLUSUL ALA si acolo poti scrie
24..adica esti gravida in 24 de saptamani. Vezi daca te descurciJustme
29+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1