Pepenasi de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
ariadnabr spune:
Ioooooi!!!!! Azi ploua aici in Irlanda, da' io-te ca ploua cu Sun 

welcome back mami plin de soare cu fata fermecatoare!
Vazut poze de bebei dulcei la Bacau ![]()
Noi azi am facut poze cu pisica neagra
v-am facut curioase???
Ca tot vorbirati de CM, mie la Sonia mi-a venit la 7 luni, dar alaptam exclusiv, la Julia mi-a venit acum cateva zile. Daca alaptati exclusiv, sa nu va faceti griji, e normal sa va vina mai tarziu. 
Kamelya Felicitari pt nepot si sanatate multa la amandoi 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
Tecky spune:
SUN BINE AI REVENIT! Foarte frumoase pozele cu fetele si cu bebelusii vostri,cat de multe prietenii s-au legat pe acest forum.Abia astept sa ne intalnim duminica,sper doar ca vremea sa tina cu noi.
Carmen abia astept sa faci comanda sa primim fiecare ce vom comanda.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Gini75 spune:
Sunisor dragusor, bine ai revenit!

Mi-a fost dor de tine.
Bobitamica, la mine cu laptele a fost asa:
In prima saptamana, din cauza stresului, nu am avut deloc lapte. Cand am ajuns acasa i-am dat preNAN si cu eforturi foarte mari, din saptamana a treia am ajuns sa-i dau numai lapte de la san. Asta pana acum cateva zile cand nu am mai avut suficient si i-am dat si un pic NAN1, care i-a placut foarte mult. In legatura cu medicalul, si eu tot asa o sa fac, incep teoretic activitatea si imi iau concediul de odihna si medical, pana in ianuarie.
Caprioara spune:
Marina, scuze
. Da, tie trebuia sa iti raspund. Nu ma supar fata, de ce sa ma supar
? Vazut poze si ii sta minunat si romancutzei tale in costum popular
.
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
bobitamica spune:
Acum am intrat si eu.
Nu am citit din urma,dar vreau sa va spun ca am primit un bouncer Fisher Price. Am pus poze la pepenasi. E foarte util. Fata sta in el. Bibreaza si are 3 jucarele atarnate din care una canta.
MAi tarziu o sa citesc din urma,acum nu pot face scandal...FOAME...
va pup
gallyb spune:
VIOLETA29 vreau si eu la intalneala din Galati, m-as plimba si eu pe Brailei, faleza...mda frumos. Eu am facut liceul 5 ani in Galati si mi-a placut foarte mult orasul.Din pacate ne despart ceva km.
Vreau si eu la intalneala duminica, dar noi dimineata mergem la biserica la impartasit, asa ca poate alta data.Si e si departe de mine.
GABRIELA82 eu am luat niste inele de la NUK. Sunt 3 in set si sunt mai mici, paote sa le apuce cu manuta. Le-am luat din Carrefour. Xenia vad ca se intelege cu ele. Noua ne place sa bagam pumnii in gura si m-ai noi suge degetul mare. Mi-e frica sa nu devina un obicei vicios cu degetul mare si de asta nu o las si ii dau inelele.
Xenia (9.07.2008)
gallyb spune:
Vad ca iar a inceput incuscreala si noi nu [utem sa punem poze pe picasa ca sa ne vedeti si pe noi, poate...poate... 
Dar nu-i nimic incercam in alta parte![]()
Xenia (9.07.2008)
diarux spune:
TURTU la 2 luni program de supt la 2 ore, 3 daca am noroc, si ziua si noaptea. ziua nu dormim aproape deloc, maxim juma de ora in zilele bune.kk la 2 zile la aceeasi ora.mai vrei? baga un mesaj e mess.
STRULUTA ma bucur ca e bine. uite ce am gasit eu www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Infanrixhexa/H-296-PI-ro.pdf" target="_blank">despre infarix. sper sa fie utile.
VIOeu nu le mai pot vedea de mult pe picasa.se vad in ceatza.folosesc modzila ca sa pot vedea poze ca lumea.
IRDAsalutari si de la noi si pupici pentru una din "majorele" odiseii.
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!!!!!!!! finally! ca imi faceam curaj si veneam pana la bucuresti daca nu apareai.Celebrele poze ale Theei sunt bestiale, cu comentariile aferente. mai ales aia cu parul lung!
KAMELYA sa-TI TRAIASCA nepotul! si refacere rapida mamicii lui.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ariadnabr spune:
Deci nimeni nu vrea sa stie ce-i cu pisica neagra??
ah well...
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
rontzy spune:
Buna!
am citit cam printre randuri,da ' am zis sa va salut si pe urma recuperez de citit!
1)ma bag si io cu voi la comanda
2)am vazut ca a intrat SUN!
BINE AI REVENIT!
3)Capri-ce bine ca nu au nimic cupii tai!
4)
RALUCA-ma bucur ca sunteti bine!
5)la intalnire.......vin si io....ma primiti?duminica?
azi am fost la controlul de 4 luni-avem 64 cm si 7140gr!!!![]()
ne-am vaccinat,nu am plans deloc,ink nu avem febra,speram sa nu facem deloc!
LA TOATE LUMILI!
Carmenela....
revin...sper!
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008