Pepenasi de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr Deci nimeni nu vrea sa stie ce-i cu pisica neagra?? ah well... |
se pune daca io stiu ce e cu ea???
Beeey! intrebati-o ce e cu pisica neagra ca face crize fata asta!
asta e ca intr-un banc sec de-l stiu io:
-mai Ioane, intreaba-ma , ma , ce mai fac.
-lasa-ma frate in pace
-Hai , mai ,Ioane, intraba-ma , ma , ce mai fac.
-Du-te mai de aici ca n-am chef.
mai Ioane, intreaba-ma , ma, ce mai fac.
-Bine, mai, hai. Ce mai faci?
-hm...asa si asa.
Intrebati-o deci ce e cu pisica neagra ca e grav altfel.
hai fata ca io ti pup si ti iubesc! da sa nu mai schimbi pozele fetei de la avatar ca te mananc!

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
anaco spune:
adrianabr ce e cu pisica neagra? pui vreo poza?....si multam, ca mi-ai amintit asa sa sun la ai mei sa vad ce mai face motanul meu exilat...

SUN bine ai revenit!...ciar daca nu mai citesti din urma sa stii ca s-a intrebat mult de tine si suntem bucuroase sa te avem iar pe aici... vazut poze frumoase cu Thea..e o scumpa!!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
barzutza...
bobitamica spune:
Acum am citit si eu
SUN...bine ai revenit!!! o sa ma uit si eu la poze cat de curand
Acum sunt chemata la datorie!!!
TIBERICA...am pus la pepenasi poza cu hainuta tricotata de mama
In postul anterior am scris aiurea...m-am exprimat aiurea,va rog sa ma scuzati...sunt foarte obosita...
Didi81 spune:
Sun, hmm, cam complicat sa ajungem acolo in timpul saptamanii, ca nu prea poate Cristi sa ne aduca cu masina si nu prea imi vine sa ma plimb cu carutul pe strada prin gaz de esapament pana acolo. Spream ca sambata, dar daca zici ca nu poti, atunci alta data. Sau daca totusi venim maine, te anuntam 
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
SunSmile spune:
Dupa ce ma seduci si ma abandonezi, nici nu zici ce-i cu pisica neagra si te mai si plangi
Ia zi, ce-i cu pisica neagra?
Rontzu sa va fie de bine vaccinul si sa nu aveti reactii. Bag seama ca l-am facut in aceeasi zi. Voi sunteti mai grei cu 1 kg
.
Profa nush ce i-a facut fii-tu lu' "barbac'miu" (ca sa citam din clasici:) ) dar e indragostit de el! Cica "de Ioana mi-a placut la fel de tare, dar e gagica, ori gagica am si io acasa. Insa moaca ala mic si plin de lene era total". Auzi si tu...
Misha saru'mana. Am inteles ca ati facut ceva la ochisori? Sa fiti sanatoase!
Ginisoru saru'mana. Pupa Irinucul de la noi!
Mai, m-am uitat la poze iar si iar...incredibil ce copii frumosi avem. Fiecare are ceva-ul lui, fiecare e special si dulce foc!
Ma duc sa schimb bomba chimica din pantalonii fie-mii.:)
Multumesc mult pt primire!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
diarux spune:
| citat din mesajul lui tiberica imi pare rau nu pot scrie mai mult am iesit afara sa o plimb pe kari si primul lucru mergem la catei sa i salutam si jessika a murit...nu ma pot opri din plans...nici nu vad ce scriu |
ce s-a intamplat? ce caini? care Jessika? Imi pare rau....
Ruxandra,
binecuvantata si
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
monalac spune:
eu nu mai am tp de forum
codrin vrea numai in brate si plange f tare daca nu l iau,cris vrea sa ne jucam,in casa sunt atatea de facut,iar sotul ma cearta ca stau la calculator in loc sa stau cu copiii.
diarux spune:
| citat din mesajul lui SunSmile Profa nush ce i-a facut fii-tu lu' "barbac'miu" (ca sa citam din clasici:) ) dar e indragostit de el! Cica "de Ioana mi-a placut la fel de tare, dar e gagica, ori gagica am si io acasa. Insa moaca ala mic si plin de lene era total". Auzi si tu... |
duamna, are un farmec aparte, l-a mostenit de la ma-sa, adik io!
Lenea de la tac'su a mostenit-o, in schimb. Da e valabil numai cand ne vedem cu alti oameni. De zic toti ca sunt eu paranoia si ca cupilu' e foooarte cuminte. Da da da. Mishto pozele oricum. Aia cu hora bebelusheasca e beton. Noroc ca ai scris acolo treburi decente, asa ma scot si io fata de SOR'MNIA ca e ca o leoaica cu giner'su!
Multumim lu'..."domnu' SUN" pentru aprecieri.

Ruxandra,
binecuvantata si
maitreyi spune:
fetele a auzit careva de faza cu norma lu' EU cum ca din noiembrie toate formulele de lapte 1 vor fi 0-6 luni? nu de alta da' noi tocmai ce am intrat pe 2 care e 4-6 luni
io ce fac? abia i-am schimbat laptele
daca se adevereste ma duc sa rad tot milumilu' 2 pe care il gasesc ca sa ne ajunga pana in decembrie cand facem 6 luni...alta solutie nu stiu...
de azi papam si cereale
i-am pus o lingurita in biberon si a fost ok
saptamana viitoare o sa incercam cu mere pasate in loc de suc si saptamana cealalta cereale facute piure. sa ajungem sanatosi
alexandra nu e foarte deranjata de prezenta puturosului in pampersu' ei si astazi dimineata, nu stiu pe la cat a facut pentru ca dormeam amandoua, cand i-am schimbat chilotu' baleguta era deja uscata
si tare cred ca de la asta are si iritatie acum pe tot fundu'...dam cu avene pediatril...poati treci si nu ajungim la albastru de metilen ca data trecuta 
in seara asta am gasit-o pt prima data pe burtica in somn. oare o sti sa se intoarca si invers sau tre sa imi pun ceasu sa sune din ora in ora sa vad cum e?
sun sa va fie de bine plimbarile! ma bucur ca ati reusit sa ajungeti la Sfanta 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
ankalaura spune:
ANILASA - pernuta e foarte buna:
- pentru cand o sa vrea sa stea in fund, sa ii tina bine capusorul. Altfel tot o sa incearca sa se ridice mai tare si o sa vina cu barbita in piept
- pentru calatorii, cand sta in scaunelul de masina (cand o mai creste si oti reunuta la scoica); va mai adormi si nu va sta cu gatul stramb.
- si acasa, oricand o sa stea in fundulet
DIARUXE - meeeyyy, ca te iumbesc si io te iumbesc... Da' parca fiu-tu era cu aia mica, printesa... acuma ce, vrei doo? Ca pe a mea o dadui la ATeBeul - A propos - unde e ATEB-ul nene???
BUJO - pai baga mama repede la Carmenela un mail sau un telefon, ca gata, m-a luat valu si l-am pus pe comanda. Eu nu am vorbit azi cu ea, dar scrie-i un mail cu link la produsul pe care il vrei. Eu si Capri il luam pe ala cu bara tarcata ca o zebra. Da-i in scris ca cica suntem vreo 12 calare pe comanda asta...
Singura chestie... nu stiu cat o fi la noi in magazin, ca daca mai platesti si curierul pana la Brasov, nu ar fi exclus sa te ajunga tot acolo.
STRULU - nu ma grabesc cu Pacaliciul... Pai l-am gasit la Carrefour... Scrie pe el Pacalici... L-am luat ca e cu printese, ca altfel mai are 3 bucati fie-mea... Da' asta nu are perechi, ci are cate 4 carti la pereche cum ar veni, dar n-are nici una in plus care sa fie PACALICIUL... si nu stiu cum se fac perechile... Doua cate doua? Care cu care... ca ele sunt patru! 
Oricum, la noi asa e... Nici macar chestiile de la Chicco nu au instructiuni in romaneste, desi este obligatoriu, sau ma rog, nu toate... Iar multe chestii care au instructiuni in romaneste, sunt incomplete, sau prost traduse.... Si aici vorbesc si de jucarii si de aparate electrocasnice... multe din pacate.... masinile de spalat sau frigiderele au si carte in romana, dar de ex steamerul meu Tefal nu avea explicatii in romana (noroc ca cunoastem noi destule limbi), babyphone-ul de la Chicco,.... si cate si mai cate.
DIDI - uite ca asta nu mi-a dat prin cap, sa incerc cu un translator automat... 
DIDI / TECK - si eu vin cu Ovidiu ca nu am tupeu singura cu fetele. Plus ca nu imi da voie nene sa conduc singura cu fetele in masina. De fapt, cred ca are dreptate, la cum se circula aici... 
DIDI - A mea nu se irita la cute. Cum arata la Aida iritatia? Se si usuca pielicica sau e doar rosioara? Sa nu fie vreun inceput de atopie sau vreo lipsa de vitamina E. Daca zici ca nu ii trece
(sper ca nu ti-am bagat un nou pitic in mansarda...)
IRDA - Eliza o lasa sa doarma pe aia mica numai daca e la ea in pat. Daca suntem in parc, si bebe doarme in carut, sau daca adoarme in cosulet, se duce si o apuca de manute, asa, de drag, si o trezeste.
TURTU - nu stiu daca e vreo regula. La mine... No 1 a fost o terorista... No 2 vad ca e cuminte... Sper sa nu fie vreo mamaliga cand o creste... La vara-mea a fost invers... Prima fata a fost cuminte iar al doilea, baiatul... teroarea pe picioare... Al treilea, tot baiat.... unde il pui acolo sta...
OOO... SUN! 
Ce bine ca ai venit. Nu am vazut pozele, dar ma pregatesc ![]()
KAMELYA -
si
sa fie sanatos nepotelul grabit!
Bey DIARUXE - tu ne fentezi.
Si io stiu ce e pisica neagra si n-am vazut EVER vreuna mai frumoasa ![]()
ARIADNO - pune bre pozele cu pisica, nu de alta da' fetele o sa creada ca e o pisica de-aia "exilata" ![]()
Ma duc sa spal copilul. Am avut o zi de toata kkoa... Vad ca nu am fost singura... Da' imi trece mie.
Deci... noi suntem disponibili duminica la 12. Sper sa nu intervina nimic intre timp si, mai ales, sa nu ploua...
Anca mami de Eliza si Erika