Pepenasi de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
struluta spune:
imi spuneti va rog si mie cum introduceti siteurile in text...chestiile alea cu "aici"???
Multam'
Simona, mamica de ingeras Bogdan Viktor (03.08.2008)
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Primiti o oaie ratacita?
Sper ca sunteti toate bine, sanatoase si puiutii asemenea. Nu am citit nimic de la capitolul 13 si nici nu o voi face...o trecem la momentul "asa nu".:)
Noi suntem bine, sanatosi. Am fost plecati hai-hui prin tara, am inceput cu o nunta in Eforie si am continuat traseul spre Tulcea, Bacau, Iasi si apoi retur. La Bacau am cunoscut 2 mamici super dragute, pe care am avut impresia ca le stiu de-o viata. Anna si Ruxi. De Ioana si Andrei nu prea am cuvinte suficiente ca sa-i descriu, sunt niste mega mega scumpi! A fost minunat sa ii cunosc, fie si pt asa putina vreme!
Apoi am ajuns in minunatul Iasi, unde am avut parte de o vreme incredibil de frumoasa. Am sarutat mainile Sfintei Parascheva si m-am rugat si pentru toti pepenasii si toate mamicile. Imi pare rau ca nu am avut nici un nr de tel al fetelor din Iasi, dar mai exista ocazii, nu?
Ne-am intors la Tulcea, unde am stat sa avem grija de casa si de firme, pt ca ai mei au plecat cu gasca nitel, intr-un maxi weekend. A fost minunat sa ne trezim dimineata in gangurit Theicesc si marait Bulicesc. Niste momente magice alaturi de copiii nostri...pielos si blanos:)
Apoi am revenit in Bucuresti, unde am preluat haturile pt ca una dintre firmele familiei va avea parte de o lansare pe plan extern, asa ca am umblat ca zuza.
Astazi am fost si noi la minunata, draga si iubita dna doctor. Thea este foarte bine, are 6.200kg si 68 cm (noua porecla este Ghita Muresan al familiei:)) si am facut si vaccinelul, pe care l-a acceptat cu stoicism, ca o super luptatoare ce e ea. In rest suntem bine, sanatoase, oleaca de mucisori dar nimic iesit din comun.
Thea este un copil minunat (asa cum sunt toti, de altfel). Vorbeste, chiuie, tipa si rade toata ziulica, face intoarceri ca un titirez, ar sta exclusiv in fund si in picioare si ar merge daca s-ar putea, roade si baleste totul in cale, doarme la fel de bine si fara ajutor. Suntem hranite in continuare san + humana 1, ma felicit pt indarjirea de a nu renunta la landou si iata la 4 luni si o sapt il folosim cu spor in continuare (stiti ca eu am piticul cu spatele drept). Diversificarea o vom incepe cam pe 1 dec, pe la 5 luni jumate. Am vb astazi cu dna dr si cred ca vom merge "americaneste" la inceput, cu cereale. Luam in continuare fier si refuzam in continuare apa si ceaiul (copil destept).
Pe picasa aveti poze noi cu noi:)). Bacauancele mii de scuze pt calitatea execrabila a pozelor de la intalnire, eu imi setasem cu o seara inainte camera pt niste fotografii mai altfel si Dragos (mare fotograf, altfel:) ) nu a realizat. Insa asta e.
Cu intalnirea...la 12 imi este imposibil, pt ca noi mergem la biserica la impartasit. Si nici parcul nu mi-e foarte la indemana, asa ca cel mai probabil sarim peste :(
Am vazut ca avem si fete noi...le urez bun venit si bebelusi sanatosi tun!
La multi ani tuturor bebelusilor si mamicilor, sarbatoriti cat am fost "dusa".:) Si un la multi ani special pt Codrin si Antonia, primii bebelusi de 5 luni ai clubului!
Va pup pe toate!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
SunSmile spune:
Mona, o accept!
Si eu ma bucur ca am revenit si ca v-am gasit aici, sanatoase!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
struluta spune:
Diarux:
Bodanutz e bine vesel, tocmai il aud cum incearca sa-si distruga patutul
-i-am pus Baby Gym-ul in patut!
Trimite-mi te rog ce ai gasit si tu despre Infanrix.
Didi81:incearca sa o speli cu apa cu bicarbonat. Si Bodanutz se irita inghinal, tot asa nu i-a trecut de la nimic. De atunci de fiecare data cand il schimb il spal cu o compresa sterila cu apa cu bicarbonat.Vazusem asta pe DVD-ul Danei Nalbaru. Servetele umede nu folosesc decat cand face caca sa-l curat, si cand suntem plecati. Sper sa functioneze si la tine!
Simona, mamica de ingeras Bogdan Viktor (03.08.2008)
kamelya spune:
buna
acum 1 ora am venit de la spital...sora mea este bine...inca mai am emotii...bb este cam mic ptr 36 de saptamani cat avea ea...nu prea a luat in greutate are 1700 gr si 44 de cm dar e sanatos...
sa fie bine
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
kamelya spune:
wouuu.... a revenit Sun...bine ai revenit Sun...un
de la noi nu am apucat sa citesc din urma...plecam afara...
va 
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
violeta29 spune:
A cum realizez ca astazi am postat mesajul la sfarsitul capitolului, asa ca repostez aici:
Salutare si de la noi.Iar cu fetita in brate, clar suntem la vreun puseu ca toata noaptea a vrut sa doarma numai cu tzitzi in gurita, cum o scapa cum se trezea.Acum doarme dusa,dar mi-e teama sa o pun in patut sa nu se trezeasca.Am reusit in sfarsit sa citesc tot.Pe picassa am vazut o mica parte din poze ca iar s-a dus naibii si nu mai pot intra.Mai are cineva problema asta cu picassa?Sa fie calculatorul meu de vina?
KAMELYA,nastere usoara surorii tale, un bebelus sanatos si mancacios.
TEKY, off ma sperii cu interventia aia.Eu ma linistisem ca nu i-a mai curs o saptamana ochisorul Alexandrei, dar de doua zile a inceput sa curga mai rau ca inainte.Ma bucur ca Raluca a suportat bine interventia si Doamne ajuta sa nu mai ajungeti niciodata acolo.Cu taxa noi cand am facut programare , aveam trimitere si ne-a zis ca e gratis consultatia dar interventia se face doar contra cost e 120 ron si ne da si chitanta pt ei.
MARINA , bafta cu botezul, sa iasa cum ti-ai propus
DANA81, fetele astea ne tot fac in ciuda cu intalneala lor, nu vrei sa ne intalnim si noi intr-o zi? Voi pe unde va plimbati?Noi pe brailei, in zona bancutelor de regula.Si eu m-am saturat de zgomot si imbulzeala, din pacate parcurile sunt mult prea departe,si n-as vrea sa ma apuc de alaptat pe banciDaca vrei stabileste tu o zi si o ora si ne intalnim, mai putin maine dpaamiaza ca asteptam musafiri.
NARCISA,doamne ce patanie, cred ca te-ai speriat rau de tot
ARIADNA,super filmultele
MADA, foarte intertesant ghidul somnului
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
turturica spune:
strulu, mersi de info, am cautat cu google si l-am gasit, seamana tare mult cu caruciorul pe care-l avem noi, chicco simplicity, numai c-al meu e o idee mai greu.
sunu, uelcom back, ma bucur ca sinteti bine si ca v-ati simtit bine cu turul prin tara facut.
kamy, felicitari surorii tale, mult laptic si-un bebe sanatos in continuare si mincacios. Cum se numeste bebe?
Mami de Mara (19.08.2008)
Caprioara spune:
Sunule drag, bine ai revenit 

. Vazut poze minunate cu voi trei si cu fetele din Bacau
. Ma bucur enorm ca sunteti bine si insfarsit prezente
. Sa va fie de bine plimbareala!
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)