Pepenasi de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

MIhaela, da, e o idee buna....

Vicky, si lui Mihaita ii place sa fie in centrul atentiei...cand avem musafiri nici nu accepta sa stea in patut, vrea in brate la toata lumea...Cand te intorci la serviciu??? Stiu ca ziceai ca ai ocazia sa te muti in alta parte si ca ai incepe in octombrie...

Ma duc si eu repede sa intind rufele...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cris, ar fi trebuit sa incep in septembrie ... si am renuntat, totusi am zis ca MAya e mai importanta. Din pacate de mutat tot trebuie sa ma mut, ca e prea departe actualul, la 1 ora dus, o ora intors. Sa vedem ce o sa apara.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, da pe net nu gasesti un site de tradus texte din maghara in altceva? De examplu www.translation-guide.com/free_online_translators.php?from=Hungarian&to=English" target="_blank">aici

Cristina, noi ne ducem de revelion o saptamana la ski in Austria, ca in fiecare an in ultimul timp, si pe Aida o lasam cu bunicii. Dar cand s-o face mai mare o vom lua si pe ea; acum nu putem ca daca mergem la ski... ea ce face acolo?
Dar cum a zis si Anka, nu e vorba de revelion in sine ca nu petrecem in noaptea aia, ci ne ducem sa skiem. Si se intampla fix de revelion pt ca atunci e singura ocazie in care ne putem strange cu toti prietenii, ca suntem f multi si altfel nu ne suprapunem concediile. Suntem 20 , deja avem pensiunea rezervata.
Acuma nu sariti pe mine pentru treaba asta, ca bunicii o iubesc mult pe Aida si e ok sa stea si cu ei o saptamana.

Tecky, de venit la intalnire vin sigur si cu Cristi, dar nu stiu daca o sa stea si el cu noi. Poate ne trimitem sotii undeva impreuna si sa vina dupa aia sa ne ia

Anna, da si mie imi iese sucul asa, cu o idee de pulpa, adica nu e limpede complet. Eu inca nu i-am dat cu biberonul, doar am incercat-o putin cu linguritza si a fost cam sceptica, asa ca am lasat-o in pace.

Diarux, noi in ultimul timp ii facem baie in cada mare. Nu am remarcat sa faca ceva deosebit din picioare, dar m-am linistit dupa ce mi-ati povestit ieri toate . Mai, oricum, ma mai apuca si pe mine uneori cate o paranoie nefondata, asta e; dar voi sunteti aici si imi raspundeti chiar daca stiti ca sunt putin dusa si va tot stresez
Aida azi-dimineata rodea cu disperare la jucarii si se enerva daca i le luam cumva din manuta , parca e un catelus. Poate in curand i-or iesii si ei dintisori, mai stii

Ai vostrii au iritatii la cutele de pe manute ? Aida se tot irita pe acolo si nu stiu cu ce sa o mai dau... pediatra imi zisese sa o dau cu crema cu oxid de zinc, am de la Nivea si pt cutele de la gat functioneaza, dar la manute nu ii trece...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi, stai linistita, e ok sa o lasi cu bunicii. Si Maya va merge la vara o luna la bunici, ca prefer sa o stiu cu ei decat prin nu stiu ce centru aerat.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Cristina mersi la fel..sa avem pitici sanatosi cuminti si devreme acasa (peste vro 15 ani)
IO pot sa vin cu metrou 3 statii..da sunt cam multe scari si vin cu carutul... si pot sa vin cu ratb (232) 5 statii pana la brancoveanu...si cred k asa o sa fac..k eu stau fix langa spitalul 9..in aparatorii patriei
Tu pe unde stai? Cu ce vii?

Denisa mamy de Radu Mihai

Dovlecelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

multumim de urari, dintisorul e in acelasi stadiu ca si ieri si tot nu-mi dau sema prea bine daca a spart sau nu gingia
Mada multumm de sfaturi
Didi si eu stiam ca ies in pereche dar nu vad decat un punctulet.
Gally cu inelele alea de pus in frigider mai rau se enerveaza ca ba le scapa din mana ba nu nimereste ca inca e micutza.

cu viteza la dezvoltare si sor-mea zice la fel care are cupil de 3 ani indata.

Diana ea oricum roade ce prinde dar cum spuneam mai sus le scapa sau nu nimereste si se enerveaza si daca nu sunt langa ea prefer sa nu i le dau. si nu suntem date pupam si noi.

kamelya nastere usoara surorii tale daca nu a nascut deja.

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare gagix!

Noi suntem virusate rau...
Fetele au inceput acum 1 saptamana cu febra mare-mare (aproape de 40) 2 zile....1 zi au fost ok, iar apoi muci la greu....tuse....se inecau, nu puteau sa doarma...asa ca-s zombi rau!
Acum ele sunt mai bine dar tot cu muci si tuse productiva....si ca sa fie treaba treaba de 2 zile am picat si eu...se pare ca e un virus tare nasol...ca s-a lasat cu febra (nu mare), dureri de gat, de cap, de ochi ..de urechi....chiar ma gandeam....oare ce mai tre sa ma mai doara sa fie "meniul" complet...chiar ii spuneam la al meu...le inteleg pe fete ca nu dormeau, daca si ele s-au simtit asa de rau ca si mine.

Sper sa scapam mai repede de amaratul asta de virus.

Astept sa vad poze de la intalneala...ca noi n-avem sanse sa venim....suntem "zgarciti"...vrem sa tinem virusul doar pentru noi!:D

Antonia la 5 luni (moaaama cand or fi trecut??!!'??) e mare, frumoasa, gonganicioasa si vesela...
Tot pe tzatza de matza e....matza fiind je:D
Se intoarce de pe burta pe spate....invers n-a descoperit inca cum se face. Daca prinde neshte degete...hop in funduletz si apoi logic in picioare, dar n-o las sa exagereze desi e clar ca o incanta miscarea asta.
E cuminte...papa cand ii tuna....noaptea cam la 4 ore ...ziua la 2-2 jumate....de dormit ziua nu prea doarme ca n-o lasa sor'sa

Apropo.......Diana.....Iulia il lasa pe Andrei sa doarma ziua?

Narci....pupam sirena Houdini....se mai intampla....si eu ii pun centurile cand e in carut ca se impinge ...in maini, picioare si nu se stie de pe unde o adun....offf copilasii astia...pupa-i-ar mama pe ei de nazdravani!

Mona ....la multe lunisoare lui Codrin pentru ieri....intr-o luna serbam juma de an:D Ma bucur ca esti mai bine . Sanatate Codrinului!

Pupicei tuturor
Ma duc ca urla gaza...imi pare rau ca nu pot sa tin pasul cu voi la discutii, dar pur si simplu n-am timp
Cre ca tre sa ma organizez mai bine
Mada....pentru mine esti super woman....cum poti tu sa organizezi...2 fete mici, casa cu toate cele si sa mai fii si prezenta pe forum! Bravo tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

La multe lunisoare Andrei! Ca uitai sa te "urez" in mesajul trecut! Sa cresti mare, sanatos, destept si puternic!Pupicei!

La multe lunisoare si Annei de Sybille!
Sa-i zici lui mami sa mai dea pe la noi sa ne mai spuna de tine!
Pupici!

Mie nu-mi mai "merge" nici un buton de pe DC....adica...no PM, Replay, EDit....nu mai apar deloc...nici emoticoanele...nu'sh pe unde au disparut..ufff

Pupicim gashca vesela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Sal'tare si de la mine, v-am citit in mod constant, dar n-am apucat sa scriu, prea multa treaba prin zona.
Raportam si noi c-am facut 2 lunisoare, ce micute sintem pe linga Irda. Am facut vaccinul si n-am avut nici un efect secundar, slava Domnului. Insa cred ca vaccinul nostru a fost oarecum diferit ca au intepat-o in ambele picioruse. Mara a plins putintel, insa s-a linistit urgent in brate la tati. N-a facut nici febra si nici pofta de mincare nu i-a disparut, totul a fost normal.
In rest sintem bine, avem 4900 grame la 2 luni si 58.5 cm, pediatra e foarte multumita de evolutie.
vicky, tu ce faci cu alaptatul cind iesi in public sau cu prietenii? Ca noi nu ne-am mai intilnit cu gasca tocmai din cauza ca nu stiu cum sa fac cu alaptatul si mi-e jena sa alaptez de fata cu oamenii. Am pasarici rau de tot, stiu.
strulu, n-ai vreun link la caruciorul ala de 5 kile si ceva? Ca suna tare bine.

Bey, ce va invidiez cind v-aud c-aveti copii cuminti, la noi seara se lasa cu plins in mod constant, iar de dormit Mara mea nu mai doarme legat in timpul zilei mai mult de juma de ora, nu stiu daca e normal sa doarma asa putin la doar 2 luni. Ce pot sa-i fac ca sa doarma mai mult?

Si-am mai vazut ca fetili cu 2 copii, anka, biri, flo, tiberica, capri, diana, etc. sint mult mai relaxate si-au copii tare cuminti, ma refer la numarul 2. Am impresia ca fac eu ceva gresit de la noi nu merge cu "gata, nani" cum merge la unele din voi.
Ah, si-am mai citit cu interes discutiile legate de diversificare, da-s sigura c-o sa uit tot pina vine momentul la noi, ca eu nu vreau sa ma grabesc cu diversificarea, daca reusesc sa o alaptez in continuare pina la 6 luni macar, atunci o sa incep cu diversificarea la virsta aia.
Si ca se vorbi de ciclu, nici mie nu mi-a venit si alaptez exclusiv, asa ca nu mi-am facut pb pe tema asta.
hai ca mai viu cind ma lasa terorista mica.
pupici

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Turturica:

http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://images.minimano.hu/babakocsik/lapra_csukhato/chicco_ponee_xs_sydney/chicco_ponee_xs_sydney-m.jpg&imgrefurl=http://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi/lapra_csukhato/&h=124&w=124&sz=21&hl=ro&start=37&sig2=ipiAK6QmZu-Jw38zuxKEWw&usg=bL34u8uQF08q0zHAJSkRznRS0KI=&tbnid=mDV3SNyjCwE53M:&tbnh=90&tbnw=90&ei=rWwASc2AAYLG0gWCy4mlDg&prev=/images%3Fq%3Dponee%2Bxs%2Bchicco%26start%3D21%26gbv%3D2%26ndsp%3D21%26hl%3Dro%26sa%3DN

Oare vei putea deschide asa?
Daca nu reuseti dute pe cautare imagini google Chicco Ponee XS; e chiar misto de tot carutul, se inchide f usor, si spatarul e reglabil, nu chiar pana jos...

Simona, mamica de ingeras Bogdan Viktor (03.08.2008)

Mergi la inceput