Dr. TUTUNARU (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Am si eu o rugaminte la fetele care au nascut cu Tutu si au fost de curand la controlul de 6 saptamani. CIne poate sa-mi zica in ce consta acest control? Tocmai am vorbit cu cineva la telefon si mi-a zis ca la controlul de 6 saptamani tutu i-a facut o ecografie abdomina si atat. Daca asa stau lucrurile eu nu ma deplasez si nu stau cateva ore la usa cabinetului pt o ecografie abdomina, pe mine ma intereseaza sa se uite la epiziotomie, ca aia arata rau . Saru'mana

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La controlul de 6 saptamani de dupa prima nastere, tocmai, ca la epizio s-a uitat in primul rand si mi-a palpat uterul sa vada daca s-a retras complet. Si atat...eco abdominala nu mi-a facut. Eu stiam ca se face eco doar la cele care au cezariene...poate proetena ta a facut ceza...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput