Dr. TUTUNARU (26)
Raspunsuri - Pagina 24
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danotino babytza, multumesc pt incurajari. eu fac pregnyl din saptamana 20 si nu au scazut deloc, ba chiar au crescut :( incerc sa mai fac rost, mai am 2 de facut si sa vedem. tie cand ti-a dat sa faci dexametazona? mie deja mi-a dat. cata intarziere de crestere a avut bebita al tau? ir-urile mele aveau ultima oara 0,83 si 0,75, in plus nu mai e ok nici artera ombilicala. sa-ti traiasca puiutul! sunt panicata si stresata pt ca mi s-a parut serios cand a zis ca va trebui s-o scoatem mai repede. tu de fapt ai nascut la termen... fetita mea la 3o sapt avea 1kg... ar fi ideal sa ajunga la 2 kg ... ti-a dat vreo explicatie a ir-urilor crescute? ai nascut normal? va pup dana 30+ |
Danotino a avut la un momentadat 3 saptamani de intarziere si eram si eu panicata rau. Dexametazona nu am facut dar eram pregatita la fiecare control sa ma ia la spital sa nasc. Ma plimbam cu bagajul dupa mine Da, am ajuns la termen, pentru ca bebe avea din saptamana 33 2300g si l-a lasat in burtica doar pentru dezvoltarea organelor. Plus ca atata timp cat la monitorizare era totul bine , stiam ca nu se va grabi sa il scoata. Oricum din sapt 33 bebe nu a mai crescut in greutate deloc. Am nascut prin cezariana pentru ca stiind ca la prima nastere travaliul a lung( 15 ore ) nu a vrut sa ne riscam la un bebe atat de mic. Dar in spital era o bebelina nascuta la 34 sapt cu 1400g. Era mica, dar sanatoasa
Te rog sa nu te mai stresezi cu ce intrebari mai pun alti medici. si pe mine ma intrebau toti daca am facut triplu test si de amnio si tot asa....
Legat de motivul ir-urilor crescute...hmmmm...nu e vina ta ! Nu tine de tine si nu ai facut tu ceva care sa duca la cresterea lor.
Iti tin pumnii si iti urmaresc postarile . Abea astept sa ne pui prima poza cu un bebe frumos si sanatos in brate la mamica lui
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
danotino spune:
babytza, fetita ta, cu toata intarzierea a fost maricica. si a mea acum o saptamana avea 3 sapt de intarziere, dar e ra mult mai mica, iar daca nu mai creste asa va ramane. dl dr spera sa mai creasca :)
si eu sper sa mai stea macar pt varsta sarcinii ca sa fie un pic mai tare la nastere. ma bucur ca imi dai vesti bune.
si eu tot prin cezariana o sa nasc, asa mi-a zis. deci mai sunt cazuri cu copii la saptamani multe si totusi mici...
uffffffff, ir-urile astea.
te pup si sigur ca o sa postez poze :)))
dana
30+
malinas spune:
Ieri a nascut Alexutza26 "Am nascut-o pe printesa. 3,6 kg, 50cm, apgar 10, natural, fara epidurala".
Imi pare rau ca postez asa tarziu, dar ieri nu am avut net toata ziua. Din cate stiu a nascut la Ploiesti, nu la Elias cu Tutu asa cum ar fi trebuit. Inca nu am vorbit cu ea ca sa aflu detalii.
Felicitari Alexutza!Sa-ti traiasca minunea.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
ubirica spune:
Alexutza 26, sa-ti traiasca printesa!!!
Asteptam mamica curajoasa sa posteze povestea nasterii si bineinteles poze!!!!!!
madau spune:
Alexutza sa-ti traisca printesa si sa fiti sanatosi cu totii!!!!
Eu azi dau de , acu' 3 ani pe vremea asta ii mancam ficatii lui Tutu, prin sala de nasteri
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
monicabo spune:
Wow, Madau....3 ani! La multi ani, sa-ti traiasca Miruna, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Multumim pt tratatie
Alexa ...te asteptam cu vesti
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
tanima_i2002 spune:
THEODORA bine ei venit pe lume! Sa ai o viata frumoasa si sa aduci multa bucurie parintilor tai!!!
Alexutza refacere rapida dupa nastere, mult mult laptic si multe nopti dormite, sa iti dea DD o bebelusa de nota 10 in continuare!!!
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,
malinas spune:
Madau, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, fericita si iubita!
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
monicabo spune:
Madaaaaaaaaaaaaaaau, capitol nou, te rugaaaaaaaaaaaaaam
Eu una habar nu am sa fac
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria