Dr. TUTUNARU (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Alexa, analizele de sange si urina le poti face si la sediul Policlinicii Titan. Sunt acolo 2 firme private : Med-as si Synevo-Medicover, la ambele poti face analizele gratuit, cu trimitere de la medicul de familie.

Mami de fetita si de baietel 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

alexa, eu le-am facut la synevo, se recolteaza doar martea de la 8 la 11 la seduil de langa spitalul colentina. costa vreo 40 lei, eu am facut si probe coagulare si sumar urina si am dat vreo 75 lei cu totul.. pe celelalte le aveam facute, dar tu pe alea le poti face la medicul de familie, adica sange si urina.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Va multumesc mult fetelor pt. informatii imi sunt de mare folos.
Dr.Tutunaru mi-a dat o hartiuta aseara la cabinet cu ce analize sa fac, iar cea cu CULTURA DE PE COL scrie ca sa o facem la MEDICOVER, d-aia v-am intrebat cat costa si cat dureaza, stiu ca nu-i place sa le faci la alta clinica analizele acestea mai speciale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alexa - pai daca scrie pe biletzel unde sa le faci...atunci acolo trebuie facute. cat dureaza si cat costa cred ca poti sa afli prin telefon direct la medicover.

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

aris, de la eco nu am vesti mai bune :(. aceleasi vesti proaste, intr-o saptamana n-a mai crescut deloc, artera ombilicala practic este absenta sau inversata, deci nu mai primeste nimic pe acolo, ir-urile sunt mari pe ambele artere (0,7)...practic este in pericol fetita. merg pe mana lui tutu s-o monitorizam si sa mai stam un pic, desi cred ca o sa ajung mai intai la spitalul 9, inainte sa nasc, pt ca in fiecare minut ma intreb daca mai misca.
dpdv fizic nu are nicio problema a examinat-o f mult cred ca am stat mai mult de o ora la eco, a fost f atent cu fiecare bucatica in parte.
in schimb mi-a bagat un cui, cum ca retardul de crestere poate fi dat si de down sau turner in afara de ir-uri ( ar fi un caz fericit sa nu creasca de la ir-uri),si m-a intrebat de ce n-am facut amnio...iti dai seama cum am plecat de acolo.
alexa ma bucur pt rezultatele tale bune de la eco. de ce trebuie sa mai faci monitorizare daca esti ok? nu ti-a zis? ca daca ir-urile sunt ok, o sa creasca f bine si esti ok.
va pup

dana
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

alexa, synevo e totuna cu medicover.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

danotino, draga mea, imi pare nespus de rau sa aud prin ce treci. Curaj mult si iti tin pumnii si ai incredere in Tutunaru pentru ca el stie ce e mai bine si pentru bebe si pentru tine.....o sa fie bine pana la urma, ai sa vezi.....si bebele o sa fie si el foarte bine...ai incredere si capul sus.
Si eu sunt pacienta lui Tutunaru si din saptamana 14 am IR-urile 09 pe ambele artere....se pare ca cea ombilicala este ok deocamdata. Fac pregnyl si eu si sper sa fie bine pana la urma desi, sunt terminata de frica....

Spune-mi te rog din ce motiv te-a intrebat Tutunaru de ce nu ai facut amnio? Ai avut risc mare la Triplu Test?
Te intreb pentru ca eu am risc de Down 1:254 si mie Tutunaru nu mi-a recomandat amnio.....desi, pe 19 am morfofetala la Iosup si vreau sa ma duc al Tutu dupa aceea si sa ii cer sa imi faca amnio...sunt foarte hotarata.....

Te pup si iti tin pumnii....ma rog pentru tine si pentru fetitza

PS: Herghelegiu ce ti-a spus la eco?

Alina 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

danotino - of, am tot sperat ca vei veni cu o veste si mai buna decat atat, oricum rezultatul nu e rau deloc. fetitza ta e f bine, doar ca e micutza. eu una nu prea cred in teoria cu down, poate ca putea sa fie luata in calcul daca Ir-urile erau bune si nu exista o alta explicatie pt retardul de creshtere si totushi ai facut atatea ecografi, cred ca ar fi fost si alte semne. vb si cu T. sa vezi el ce zice referitor la teoria asta. stiu ca cel mai greu pt tine acum este sa te linishteshti dar trebuie. gandeshte-te ca fetitza ta te simte ca esti suparata pentru ea trebuie sa fi curajoasa si puternica. daca trebuie sa o scoata asta e, bine ca a trecut de greutatea critica si ca acum are shanse f bune sa recupereze rapid, sunt convinsa ca in cateva saptamani o sa plecati amandoua acasa. nu zice nimeni ca e ushor cu un copil prematur dar trebuie sa ne bucuram ca traim in 2008 si acum exista tehnica necesara.
si ai grija de voi

alina27 - ei, ma bucur sa aud veshi de la tine....am tot intrebat pe la odisee de tine. si tie iti doresc putere si curaj, pregnylul a functionat in f multe cazuri asa ca ai incredere

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

stie cineva daca Tutu este la cabinet in zilele de 22-23 dec?Multumesc

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

alina, nu tutu m-a intrebat de amnio, ci herghelegiu.
am fost azi la monitorizare si suntem ok. i-am povestit d-lui dr de suspiciunile lui herghelegiu si a zis ca nu se poate asa ceva, sa stau linistita. retardul de crestere e de la ir-uri.te pup si bafta cu tratamentul.o sa fie ok.
asa ca mergem inainte. o monitorizam si vedem pas cu pas.
aris te pup, multumesc pt incurajari si te tin la curent.

dana
30+

Mergi la inceput