Dr. TUTUNARU (26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

babytza, multumesc pt incurajari. eu fac pregnyl din saptamana 20 si nu au scazut deloc, ba chiar au crescut :(
incerc sa mai fac rost, mai am 2 de facut si sa vedem. tie cand ti-a dat sa faci dexametazona? mie deja mi-a dat. cata intarziere de crestere a avut bebita al tau? ir-urile mele aveau ultima oara 0,83 si 0,75, in plus nu mai e ok nici artera ombilicala.
sa-ti traiasca puiutul!
sunt panicata si stresata pt ca mi s-a parut serios cand a zis ca va trebui s-o scoatem mai repede. tu de fapt ai nascut la termen...
fetita mea la 3o sapt avea 1kg... ar fi ideal sa ajunga la 2 kg ...
ti-a dat vreo explicatie a ir-urilor crescute? ai nascut normal?
va pup

dana
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

danotino - hai curaj. nu te stresa ca nu ajuti cu nimic situatia. trebuie sa fi optimista si sa ai incredere ca puiul tau e o luptatoare si o sa se descurce f bine. o prietena a nascut la 1200g, e adevarat ca inainte mult de termen, dar fetitza s-a descurcat minunat...are 6 luni acum si nimeni nu isi poate da seama cat de micutza a fost la nashtere. intra la subiectul de prematuri acolo o sa gasesti mult cazuri de copii nascutzi chiar la greutatzi mai mici de 1kg. daca nu mai creshte in uter atunci mai bine pentru ea afara unde o sa vezi ce frumos o sa ia in greutate. ai noroc ca esti pe maini bune si nu o lasa Tutu sa se chinuie.
iti doresc sa creasca cat mai mare pana la nashtere si dupa sa recupereze in timp record.
sa fitzi sanatoase amandoua
p.s. - cred ca am vorbit miercuri la cabinet cat am ashteptat amandoua pe banca de la usa.

24+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

aris, multumesc pt incurajari!
o prietena buna m-a programat la o eco la herghelegiu si
ma voi duce maine. macar sa stiu ca e mica dar nu are si alte probleme. nu ca n-as avea incredere in iosup, dar a insistat atat de mult prietena mea si m-a convins ca m-as linisti si ar fi mai bine.
imi amintesc ca m-ai incurajat si la cabinet si iti multumesc din suflet .
stiu ca tutu nu o va lasa sa sufere, am incredere ca o va scoate atunci cand va fi momentul. ufff, am intrat si la prematuri am citit despre multe cazuri fericite, dar pana nu te loveste si pe tine nu constientizezi
te pup si ai grija de bebe!

dana
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

danotino multa bafta maine la eco. Ma bucur ca te-ai hotarat sa mergi sa mai ceri si o alta parere. Eu cred ca fetita ta are mai mult de 1kg, nu stiu de ce.
Te pup si grija de tine. Poate ma suni maine sa imi spui ce ai facut.

Micky 15+ + (asa spune dr.)

Mergi la inceput

danotino - ai fost la eco? cum e? te ashteptam cu veshti

24+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna seara burticilor si mamicilor, acum am venit de la doctor TUTUNARU, suntem OK, presiunea pe artere IR - este buna (0,49 si 0,57 ), avem 720 grame, mi-a facut cu manuta la ecog., o dulceata, mai avem de facut niste analize sange...urina...cultura de pe col... si ma duc in ianuarie iar la control - avem 26 saptamani
Doamne Ajuta sa fie bine ca de la 30 sapt. vom face monitorizari la spital saptamanal.
PUPICI
26 +

Mergi la inceput

Alexa - bravo. felicitari pt rezultatele bune. tine-o tot asa pana la sfarsitul lui martie. si eu tot in ian. ma duc la control....pare o veshnicie

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor ce stiti despre CULTURA DE PE COL (STREPTOCOC B) la care din centrele MEDICOVER l-ati facut, cat costa, cat dureaza aceasta analiza. O sa merg dupa sarbatori sa fac toate analizele, chiar daca o sa mai intarzii la Dr.Tutunaru ca nu am cum altfel, mi-e ca nu le lucreaza daca le fac acum pana-n sarbatori.
Sa vad pe unde pot sa le fac si pe cele la sange, urina... ca data trecuta au durat 2 sapt. si ceva si vreau sa le fac in alta parte, aveti idee prin sectorul 3 - Stadionul Lia Manoliu stau eu - reper P-ta Muncii-Patinoar ?

26+

Mergi la inceput

eu analizele le-am facut mereu la medsana pentru simplu fapt ca imi dau rezultatele in aceeashi zi(mai putin culturile)pe fax.

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

alexa101, eu am facut analizele la Medicover Plevnei. Costa 75 de lei si iti dau rezultatele in 10 zile. Partea proasta este ca te taxeaza si pentru abtibiograma, chiar daca tu nu ai streptococul, deci nu ai nevoie de antibiograma. Deci, sfatul meu este, daca poti, fa analizele in alta parte.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput