Dr. TUTUNARU (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Tanima , marti , pe 2 dec , este si la spital si la cabi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdutzule sa nu te superi ,sunt prea fericita
FELICITARI SI AICI

Citat:
citat din mesajul lui magdita

"Am nascut la Galati cezariana 11:45 Bogdan Andrei 3600 g apgar 9. Cand i-am auzit glasul am izbucnit in hohote de plans" - Machusica

Felicitari din tot sufletul draga noastra, sa va traiasca minunea, sa fie sanatos si mancacios si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

, ce veste minunata!!!!!
Bine ai venit pe lume Bogdan-Andrei!!!

Anaconda, eu marti nu pot, luni ar fi perfect si ptr mine si mai ales ca e sotul liber si nu trebuie sa mai fuga de la sv. Altfel nu pot decat vinerea, dar si atunci sa nu fie sotul plecat din localitate, adica sa isi cam ia liber.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Machus pentru mamica fericita!!
Bun venit Bogdan Andrei si La multi Ani pentru Duminica!!
Mada , multumim de vesti bune si noua ne e dor de tine!!
Alexutza, stai linistita mai e putin si vine Tutu! Tragica povestea de anul trecut din maternitate, crezi ca a fost primul sau ultimul caz? Trebuie sa gandesti pozitiv!! Bebita mea e bine, totul ok la eco, sper sa aiba macar pe jumatate din ritmul masii de crestere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mahucs, felicitari!
Vad ca ai nascut la Galati... te-a luat prin surprindere? N-ai mai apucat sa ajungi la tutu, vad..

Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos sa va bucurati de el

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Machus - sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea!!!!

Ubirica ...da, tre sa stau calma, desi e cam greu ...ziceam ca la a doua sarcina/nastere sunt mai relaxata...da de unde??? ma crizez mai repede si cam din orice..ca stiu cam ce ma asteapta probabil ..ma bucur ca-i totul bine la voi....si tinem pumnii in continuare!!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 37+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

alexutza_26, multa bafta maine la control.

M-a ingrozit articolul despre spitalul Elias.Mai bine nu-l citeam. Bebe David are o infectie la ochisorul drept, ii curge aproape tot timpul si i se irita pleoapele. Am facut tratament, la indicatia medicului, cu Genticol dar fara rezultat. Acum facem doar spalaturi cu ser fiziologic. Sper sa fie totul bine, ca m-am speriat de ce scria in articolul postat de voi despre Elias.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadanik spune:

Sper sa fie totul bine... si eu am DPN 6 decembrie, cu recomandare de cezariana pana atunci (de fapt era programata cezariana de saptamana trecuta pe 26 noi..), si ar tb sa nasc la Elias... Sper sa fie totul bine si sa deschida maine, pe 2.. am inteles ca mai au nevoie de niste avize, devize si alte chestiuni...
Numai in Ro se poate inampla asa ceva... Sa te anunte de pe o zi pe alta ca maternitatea unde trebuie sa nasti inchisa.. adica, la o adica, daca ma apucau durerile pana acum, sau ma apuca la noapte.. pot sa ma duc oriunde.. ca tot nu intereseaza pe nimeni. Daca ajungi in alta parte, o sa ti se rada in nas.. Na ai vrut la spital de vedete (am sunat un doctor de la municipal, prieten de familie, cu prietena prietenei..etc.. intelegeti voi! - si care asa mi-a spus). Oricum ar fi m-a sfatuit sa se deschida Elias-ul..
Scuzele mele fetelor... sunt doar putin nervoasa...
Daca mai stie careva ceva de Elias azi, maine.. rog frumos sa scrie...

Multumesc,
Roxana si Junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Stie cineva de ce s-a inchis maternitatea de la Elias? S-a inchis si nu mai e nimeni internat sau e plina maternitatea si nu mai au locuri?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

astazi s-a deschis. totul a intrat in normal. a fost complet inchisa pentru curatenie si modernizare.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Stie cineva de ce s-a inchis maternitatea de la Elias? S-a inchis si nu mai e nimeni internat sau e plina maternitatea si nu mai au locuri?

_

Mama de bebe David

23+
Poze

Mergi la inceput