Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
mariana28 spune:
Buna Dimineatza burtici si mamici!
Multumesc pentru urari tuturor
si pentru faptul ca sunteti alaturi de mine!(saptamana aceasta am fost singura, sotul este plecat)si nu ma simt chiar asa de singura alaturi de voi...MULTUMESC!!!
Otilia m-ai intrebat de ce vreau cezariana- pentru ca am facut anul trecut o operatie si in zona aceea sunt foarte sensibila, este si foarte jos si ma doare cand intind piciorul, mi-e teama sa nu se rupa iar ceva pe-acolo de la efortul nasterii!
Astazi chiar imi voi petrece ziua alaturi de voi!!!

BABYZAPIa]
33 +
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Mariana28 LA MULTI ANI!!!!!BABYZAPY........UAUUUUUUUUUUUU...........OOOOOOOOOOOO............MAMAAAAAAAAAAAA........... ASTEPTAM VESTIIIIIIBERTHA- si eu am acelasi DPN [ ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 36+ Deniel Alexi ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() AMR 3 sapt![]() ![]() ![]() |
Cand ma gandesc la faptul ca dr m-a chemat la control pe 4 nov...mama, pot naste de un milion de ori pana atunci
Bertha
35+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)poze
elilov3 spune:
pot sa va spun ca mi-au sosit lucrusoarele de la sora mea...lucrusoare nefolosite de la nepotica mea..si sunt asa de roz
...dar nu facem pretentii ma bucur ca le am si prin casa o sa le pot folosi la bb..le-am spalat, le-am aranjat si cand le vad asa mici ma trec toti fiorii...mi-a trimit si niste liste cu diverse lucruri pt bb , mama, alaptat si alte cele cand o sa am timp scanez si le trimit in mailul comun..anunt oricum
acuma merg sa fac vb lui mamiseli ceva constructiv pe ziua de azi adica papa ![]()
Mirtha am citit poveste nasterii lui Eva este emotionanta si complexa exact cum ma astepta, de la tine 
...iti scrisesem un mail cu analiza aia a mea...te rog help...parca nu imi vine sa o ridic inainte sa nasc,,,daca am crocobaurul si trebuie s afac analiza..tu ce zici sa il trimit pe ion sa o ridice?
37+
Dimitrie
Alexa.1983 spune:
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Alexa avem acelasi DPN. De ce la tine e 36+? Ca la mine e 35. Am calculat eu gresit? Si refuz sa iti fac galerie prematura sa nasti ca ar insemna sa fac pt mine iar eu tre sa mai stau pana la inceputul lui nov ca sa stea bebe cat mai mult in burtica. ![]() Mihaela 35+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 5 saptamani |
La inceput cand am pus tickerul
era ecografic mai mare cu vreo 5 zile....si nu am mai modif nici tickerul....am exact ca tine 36 maine...
si eu am burta cheala.......Vine un
la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

mamiseli_11 spune:
Alra n-am vorbit cu Diana dar imi aduc aminte ultimle ei mesaje.
Referitor la superstitii, ma seaca foarte tare faza sa nu cumperi nimic pana nu vine bebe. Da ce sunt eu mama denaturata sa nu cumpar nimic la copilul meu si sa-i las pe altii sa ii cumpere? Nu conteaza ca sunt bunicii sau nasii sau prieteni, ideea e ca ma face sa ma simt inutila, doar pe post de recipient de dus bebe si atat. Altii tre sa ii pregateasca tot ce ii trebuie. Probabil are ceva de-a face cu obsesia mea de a controla totul ![]()
![]()
Sau mai e sa nu furi sau sa poftesti la un fruct ca se naste bebe cu semnul fructului respectiv.
Mihaela
35+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 5 saptamani
mav spune:
Neatza!
Iar m-ati dat absenta... pe buna dreptate... dar am asa o stare pronuntata de anxietate... ca desi am citit tot si m-am bucurat pt toate vestile bune, nu ma simt in stare sa comentez nimic... sa urez si eu ceva de bine (desi gandurile mele bune catre voi zboara mereu).
La ultimul control (marti), dr mi-a zis ca bb are 4 kg... si ca daca nu vine singur zilele astea, luni sa ma prezint "la control", la spital... dar cu tot cu bagajul... Cred ca vrea sa-mi induca travaliul... si sa nasc tot pe cale vaginala, desi cand am auzit de 4kg...
am sarit in sus ca pe unde o sa-l scot... Dr a ramas calma si zambitoare si a zis sa nu-mi fac griji, ca POT. Si daca n-o fi sa fie asa... ea oricum va fi acolo si intram imediat ce situatia o cere in operatie.
Deci, sunt foarte nelinistita si nervoasaaaa rau de tot... Plsss, nu va mai faceti griji pt mine... si nu va suparati ca postez mai rar... Il am si pe Seb acasa, pe tratament... Efectiv nu am chef de nimic....
39+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
bertha spune:
Alexa, Mamiseli, suntem surori de DPN
Izabela e sora cea mare, e clar!
Elilove, bine ai revenit!
Alra, si noi avem grave probleme de comportament!
Nu spun asta ca sa te consolez, dar parca e altfel sa auzi ca si altii sunt in aceeasi situatie, nu in sensul "sa moara si capra vecinului", da' e bine de stiut ca si altii fac la fel, iti da o oarecare senzatie de normalitate (aparenta). Si noi am incercat tot felul de metode, de la vorba buna la pedepse, rezultatul e ZERO, face numai ce vrea si daca vrea. Nu pot sa cred ca am ajuns in situatia asta, dar trebuie sa recunosc faptul ca suntem d emulte ori depasiti de situatie, de crizele de personalitate ale domnului. Am intrebat dr de familie ce sa mai facem, a zis sa-l alsam in pace, ca mai bine asa decat mototol.
Despre superstitii: In Oltenia sunt o gramada, Elilove va poate confirma
- nu e voie sa tai unghiile copilului pana la un an, cand ajung prea mari, le roade mama/tata/altcineva;
- copilul nebotezat nu se trece peste ape mari (ex rauri);
- apa cu care se spala bb se arunca la radacina unui pom;
- femeia lauza nu iese din casa dupa asfintitul soarelui;
- nu i se spune copilului pe nume pana la botez (asta e clasica)
Ma mai gandesc si revin daca imi mai amintesc.
Referitor la cumparatul hainutelor inainte de nastere: o prietena a cumparat tot ce trebuie pt fetita, ca fiecare dintre noi. Cand a aflat soacra-sa, s-a facut foc si para, a tunat si-a fulgerat, apoi s-a calmat dintr-o data si zis: "asta e, poate e mai bine asa, daca moare copilul la nastere, tot trebuie imbracat in ceva"

Va dati seama ca era sa faca infarct biata fata!
Bertha
35+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Amalia spune:
Mav iubita, cu atat mai mult cu cat ai starea asta de anxietate, te asteptam pe aici!
Pai noi la ce mai suntem bune atunci, daca nu sa ne sprijinim una pe alta, sa ne mai vaitam de ce ne mai supara si sa ne bucuram impreuna pentru lucrurile bune care ni se intampla!
Nu te stresa ca e bebe mare, are doctora dreptate cand spune ca va fi bine!
V-am povestit de nasica lui David care a nascut acum 2 luni al doilea copil, o fetita de 4,08kg, pe care naturala, in 2 ore, din momentul in care s-a trezit dimineata si pana s-a nascut bebe efectiv! Sa nu spun ca ea avea probleme mari cu varice pronuntate pe care trebuie sa le opereze dupa ce termina alaptatul si dotora se temea sa nu fie si uterul varicos. Cu toate astea, a fost totul perfect!
Sigur asa va fi si pentru noi!
Nu te speria pentru ziua de luni...miercuri merg si eu la "control" tot cu bagajelul
..asa ca cine stie, saptamana viitoare ce surprize ne ofera bebeii...clar ca vor fi scorpioni..macar atat stim!
| citat din mesajul lui mav Neatza! Iar m-ati dat absenta... pe buna dreptate... dar am asa o stare pronuntata de anxietate... ca desi am citit tot si m-am bucurat pt toate vestile bune, nu ma simt in stare sa comentez nimic... sa urez si eu ceva de bine (desi gandurile mele bune catre voi zboara mereu). La ultimul control (marti), dr mi-a zis ca bb are 4 kg... si ca daca nu vine singur zilele astea, luni sa ma prezint "la control", la spital... dar cu tot cu bagajul... Cred ca vrea sa-mi induca travaliul... si sa nasc tot pe cale vaginala, desi cand am auzit de 4kg... am sarit in sus ca pe unde o sa-l scot... Dr a ramas calma si zambitoare si a zis sa nu-mi fac griji, ca POT. Si daca n-o fi sa fie asa... ea oricum va fi acolo si intram imediat ce situatia o cere in operatie.![]() Deci, sunt foarte nelinistita si nervoasaaaa rau de tot... Plsss, nu va mai faceti griji pt mine... si nu va suparati ca postez mai rar... Il am si pe Seb acasa, pe tratament... Efectiv nu am chef de nimic.... ![]() 39+ Antonio-GabrielMami de Sebi (04.02.2004) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS "Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown) |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Alexa.1983 ce galrie, bataie!
Lasa-l pe bebe sa stea cuminte acolo, auzi la ea
. Galerie sa ne faci tu noua, deocamdata, ca suntem destule care ne-am apropiat bine de termene
..tu stai cumintica ca acusi trece timpul!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
alra spune:
pe aia cu sa nu poftesti sau furi si semnele pe copil am auzit-o si eu (de la maica-mea
) mergeam de craciun,
cu laura, la niste prieteni si mi-a zis ca orice mananc sa cer. auziti, aveti idee ce i se intampla lu bebe daca poftesti/furi un pepene rosu mare? ![]()
asta cu sa nu cumperi inainte e clasica la romani, dar cred ca era si aici in BE pe vremuri. astia de aici rezolva prb facand o lista de nastere pentru cadouri la un magazin - isi aleg ei insisi produsele, magazinul le tine undeva si le cumpara rudele apoi.
bertha, laura cam face ceea ce i se cere atata vreme cat e incadrat intr-o rutina. ea are insa 2.5 ani si cam asta e perioada tantrumurilor. cica daca nu sunt mai multe de 3 pe zi a cate 20 de min e ok dpv medical.
mamiseli, eu nu am o viata prea grea: servici nestresant, fata la curatenie (e acasa acuma, btw), tatal laurei face cam tot cu laura, etc. dar si au as vrea sa ZAC, sa zac frate si sa nu stiu de nimica... si alternativ sa ma plimb prin magazine ![]()
Vacanta cu Laura in Romania