Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mamiseli multumesc mult pentru informatiile legate de Diana si Simona! Ma bucur sa le stiu bine! Uitasem ca Diana este cu mutatul....si ma bucur ca Simona este bine!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

babizapy sa inceapa galeria pentru tine, iubita

NASTERE USOARA!!!...HAI IZA, HAIDE IZA!!!
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Babyzapi, ce facusi mama?? Si eu am tot 35+. Am intrat in panica de-a binelea. Sper ca totul e OK, asteptam vesti despre bebe

La multi ani MARIANA!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta.

Eli bine ai revenit. Stai cumintica, bebe trebuie sa mai stea un pic.

Mihaela 35+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Of, Eli ai avut niste zile tare grele! Ma bucur ca esti bine acum si mai ales ca esti intr-o saptamana atat de mare! Multa sanatate si sa te tina Dumnezeu bine pana cand considera el ca e bine sa se nasca bebe!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

amalia , o floare pt tine multumesc, daca pot sa spun in lini mari bine...marti am avut contractii foarte, foarte dureroase la interval de 3 minute..ne-am speriat mai mai sa sarim in masina sa merg la spital , dar m-am rugat lui Dumnezeu cu lacrimi in ochi sa ne mai ajute sa trecem macar de 37 de saptamani...si am bagat pastile mai exact no-spa si magne b6 am stat la orizontala si am dormit cat cuprinde si cu voia lui
doamne , Doamne contractile s-au derulat la 20 de minute pt ca intr-un final sa dispara...bb e bine e un zbenguit si jumatate se joaca cate 3 ore dupa amiaza ...il iubeste mama si ii vine sa isi scoata sufletul din piept pentru dragul de el
Ma bucur ca am intrat in scorpioni...inca o lupta castigata
37+Dimitrie

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

VREAU SI EU SA NASCCCC Faceti-mi si mie galerieeeeee......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

alexa...da eu va zic am eu burta ca o chelie, dar balacila sigur o sa fie paros...
alexa-rozi subscriu la cele spuse de fete anterior , neaparat sa mergi la doctor..mama a pierdut la sora mea timp de o saptamana apa....si a nascuto vanata ....sa chinuit vai soarta ei....repet mai bine sa previ decat sa tratezi...gandestete copilul este scopul tau momentan...pt el ai luptat timp de 9 luni...te rugam mergi la doctor...nu e de glumit...si daca ti se pare ca sarim calul nu e chiar asa inseamna ca ne pasa, sanatate maxima
37+Dimitrie

Mergi la inceput

fetele va multumesc, calde si prietenoasa cum va stiu. ma impresionati de fiecare data
alexa nici o galerie..pai unde te grabesti nu te grabisi odata la maritisi acuma vrei si la nascare ...lasa ca bb vine el cand stie ca e mai bine pt el na ca bag o majoreta asa de control
bravegirl am vazut ca si tu ai cam patimit zilele astea...iti doresc sanatate si cred ca va fi bine, tu din fire esti o luptatoare...sanatate
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

amalia, esti draguta. laura in perioada crizelor e unul din acei copii de care toate babele se jura ca daca ar incapea pe mana lor ar stii ele ce sa faca cu ea. aruncatul pe jos prin magazin si ragnitul e ceva la ordinea zilei. nu prea avem ce-i face, am incercat diverse tehnici, am citit mult, am intrebat la dr, incercam sa evitam situatiile care genereaza crizele insa nu putem de fiecare data. nu e nimic medical cu ea, are doar personalitate foarte puternica. ii prevad un viitor mare, insa pt moment chinuie pe mami si tati

eli ma bucur mult ca ai revenit. ma intrebam daca totul e ok.

mamiseli ai vb cu diana de curand? si de ea ma intrebam daca e bine. stiu ca nu are internet pt moment.

eu propun ca tema pt azi sa radem de superstitii - ca tot veni vorba. incep eu: cica nu ai voie sa te speli pe cap cat esti lauza (6sapt??). a mai auzit careva de asta?

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Alra eu ma simt sfarsita de oboseala fara sa fac nimic. Stau acasa de la inceputul lui august, fac o oala de ciorba de max 2 ori pe saptamana, nu am alti copii, iar curatenia si ce mai e prin casa face sotul ca eu nu ma simt in stare. Dar tu, cu copil mic, servici si casa de intretinut?? Poate reusesti sa te refaci un pic in weekend-ul asta, sa iti faci rezerva de energie pt saptamana viitoare. Poate te ajuta asta:

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Alexa avem acelasi DPN. De ce la tine e 36+? Ca la mine e 35. Am calculat eu gresit? Si refuz sa iti fac galerie prematura sa nasti ca ar insemna sa fac pt mine iar eu tre sa mai stau pana la inceputul lui nov ca sa stea bebe cat mai mult in burtica.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput