Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna dragele mele
in primul rand felicitari noilor mamici o floare pt voi
[red]bebecris, ireen, brie sa va traiasca bb-i sa fie sanatosi si mancaciosi..si evident neplangaciosi [/red

37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra ai grija de tine si sa ai multa sanatate! Laura probabil ca te simte ca nu esti in apele tale si de aceea e si ea agitata...treceti voi cu bine si peste perioada asta! Mai bagi un ochi aici pe la noi si trece!

Citat:
citat din mesajul lui alra

neata. eu sunt vraiste. sunt cu moralul la pamant, ma da jos sarcina. nu mai pot nici fizic nici psihic. maine nu vin la servici si m-oi simti mai bine. laura e iara intr-o perioada de crize, plange din orice, inclusiv din faptul ca nu ma sui suficient de repede in masina.

editez: alexa_rozi eu sunt de parere ca trebuie sa iti suni doctorul. daca chiar e lichid amniotic, faptul ca sacul s-a crapat nu e cea mai fericita treaba, daca nu e intact pot intra diverse la bb.

Vacanta cu Laura in Romania

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Mirtha am vazut pozele cu pitika de Eva este o dulce un copil perfect, asa cum va doreati...numai bine ii urez si singura ei grija in viata sa fie mama si tata..altceva nimic
Ginye am vazut pozele si cu dragul de Stefan...e un adorabil si ma bucur ca luptati sa fie totul bine...dumnezeu va va rasplati curajul si dragostea de care dati dovada...te imbratisez...cand va fi nevoie de bani de operatie sa ne contactezi nu ezita suntem aici sa ne ajutam si sa ne sustinem
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov bine ai revenit! Ti-am dus lipsa!
Cum te mai simti?

si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

alexa am vazut pozica cu fetita lui ireen e o superba...mai numai copi cu personalitate avem aici la odisee
La multi ani! Mariana sanatate si numai impliniri iti doresc alaturi de bb si cei dragi sufletului tau
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mai fetelor, cam multe lipsa la apel...DIANA21, SIMONA, MAV, W.NDY.., MONICABO, HERA... si lista e lunga...mai dati un semn ca sunteti bine!
De Ancaoradea mai stie cineva ceva?

si 38+ Luca Gabriel

Diana cred ca sa muta in noul apartament si trage tare pana pe 28 cand ii scoate cerclajul. Asta daca am tinut eu bine minte.
Simona e in spital internata, sta acolo cred ca pana la nastere, ca sa fie sub supraveghere. Si ea are cerclaj. Am vorbit cu ea la telefon vineri si era bine atunci. N-am reusit sa o mai sun dupa ca am fost si eu plecata de acasa. Care aveti un Cosmote pe acasa, dati un tel ca se bucura sa afle vesti.(are nr. de tel in lista noastra comuna)

Mihaela 35+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

amalia , o floare pt tine multumesc, daca pot sa spun in lini mari bine...marti am avut contractii foarte, foarte dureroase la interval de 3 minute..ne-am speriat mai mai sa sarim in masina sa merg la spital , dar m-am rugat lui Dumnezeu cu lacrimi in ochi sa ne mai ajute sa trecem macar de 37 de saptamani...si am bagat pastile mai exact no-spa si magne b6 am stat la orizontala si am dormit cat cuprinde si cu voia lui
doamne , Doamne contractile s-au derulat la 20 de minute pt ca intr-un final sa dispara...bb e bine e un zbenguit si jumatate se joaca cate 3 ore dupa amiaza ...il iubeste mama si ii vine sa isi scoata sufletul din piept pentru dragul de el
Ma bucur ca am intrat in scorpioni...inca o lupta castigata
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Mariana28 LA MULTI ANI!!!!!

BABYZAPY........UAUUUUUUUUUUUU...........OOOOOOOOOOOO............MAMAAAAAAAAAAAA........... ASTEPTAM VESTIIIIII

BERTHA- si eu am acelasi DPNaoleo muica..........

Andreyutza- sunt mai bine,multumesc de intrebare....m-au pus pe picioare pastilele alea...

Otiliav

Elilov.. avem copii Px2= parosi cu personalitate...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alexa-rozi fugi la doctor, nu e de glumit cu membranele fisurate. Bebe trebuie monitorizat.

Mihaela 35+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Mariana28,La multi ani,multa santate ,bucurii si tot ceea ce iti doresti,mai les nastere usoara si bebe voinic!
Izabela,oauuuuuuuuuuuu....iti tinem pumnii,suntem alaturi de tine,nastere usoara si bebe sanatos!
Am vorbit cu bebecris,acum era bine dar am inteles ca a trecut prin momente grele: bebele a avut dubla circulara de cordon, acum e bine.M-am necajit foarte tare cd am auzit ,cand o sa mai am vesti,va anunt.

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput