Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

LA MULTI ANI MARIANA! Multa sanatate si o nastere cat mai usoara. Ne bucuram ca iti petreci ziua alaturi de noi.
Hai Babyzapi!!!! Ne-ai cam luat prin surprindere, noroc ca ne mobilizam repede Sper doar ca ai reusit intre timp sa rezolvi problema cu doctorul.
Ma numar si eu printre fetele care numai au rabdare, simt ca am cam ajuns la capatul puterii cu asteptarea asta plina de temeri si semne de intrebare. Maine am ecografie, sper sa primesc vesti bune care sa ma motiveze sa-mi pastrez calmul inca vreo saptamana doua pana cand se hotaraste si printesa mea sa-si faca "aparitia".

crismargrg 38+ Bianca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Alra, Amalia, am vorbit eu cu Diana21 de dimineata, este bine, doar ca mai are de finalizat cu mutatul si cu venirea mobilei. Spunea ca are net de aseara, dar acum citeste - e in urma cu multe capitole - , revine curand cu un mesaj.

Diana

36+ Sonia

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

fetelor ma cam speriati cu pierderea lichidului. si eu am in fiecare zi pete maricele pe chilot, ca si cum as fi facut pe mine. si asta de mult timp. de unde stiu eu ca-i lichid sau ca asa trebuie?[bang]

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Eli bine ai revenit!
Bertha "valeeu muicaaa"...cate restrictii!!
Eu n-am nici un fel de superstitie!si traiesc asa linistita asa...sa-mi zica cine ce vrea, oricum pe aici n-am auzit pe nimeni sa-mi zica nimic doar pe o romanca, in magazinul romanesc .Fiind oprita la povesti cu proprietara, care mi-e prietena, a intrat una si eu m-am speriat de ea... si repede repede mi-a zis "FA CRUCE PE BURTA!!" am intrebat-o de ce sa fac cand eu nu fac nici in biserica(fiind protestanta)..FA REPEDE CRUCE SI ASA!!! ca nu e bine bla bla...
m-a cam scos din sarite!
sau intr-o zi o prietena italianca ma intreaba, tu, ce inseamna sa faci catre copil mic "tu tu"...m-am tot gandit, imi storceam creierii, apoi imi zice ca o vecina romanca de-a ei, le-a zis la toti vecinii sa nu se mai minuneze de bebelul ei fara sa faca "tu tu " ca nu e bine
.. era vb de deochi de ptui ptui, faza a fost dura pt ca m-a distrat modul in care zicea italianca "tùtù"
Eu am noroc ca nici ai mei si nici socrii nu sunt superstitiosi.

34+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si eu am incercat sa explic colegelor belgience faza cu deochiu si scuipatu de la noi. gagicile nu au prins ideea in totalitate, au priceput doar ca atunci cand vezi un copil mic trebuie sa il scuipi. si m-au intrebat daca asta trebuie sa faca. le-am zis ca daca le prind ca imi scuipa progenitura le rup picioarele

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Mariana

Wow, Babyzapi, Rafael Nicolas se grabeste, nu gluma
Babyzapi

Amalia super tare David, cata imaginatie au ei

Eli bine ai revenit, ai grija de tine si de bebe Dimitrie sa mai stea putin la caldurica in burtica ta.Off, prin cate trebuie sa treci tu.. pentru graviduta cea mai curajoasa!!

Alexa-rozi cu pierderea de lichid nu e de glumit, pot ajunge infectii la bebe daca e fisurat sacul amniotic, asa ca mai bine fuguta la dr sa analizeze situatia.

Ginye Stefan e adorabil, aseara ma uitam cu sotul la poza in care doarme pe-o parte, iti vine sa-l mananci, asa de scump este

Mav sa treaca starea asta, iar lui Sebi multa sanatate!

Andreyutza eu citisem la fetele de la alte odisei ca testul sigur pentru a vedea daca pierzi lichid sau nu e cel cu vata. Foloseste vata in loc de absorbant, iar daca lichidul trece prin ea, atunci e lichid amniotic, daca nu trece e o secretie mai abundenta.

37+ Victor Nicolas

AMR 3 SAPTAMANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Raspund prezent la chemarea la apel si raportez ca suntem bine. Am fost plecata din Bucuresti si am profitata de aer curat si proaspat de munte. M-am intors si cand am inceput sa citesc capitolele in periaoada cand nu am fost prezenta nu mi-a venit sa cred cate vesti minunate am pierdut. Minunate vestipe zi ce trecea, dar nu mi-am inchipuit ca intr-un timp atat de scurt s-au intamplat atatea.

Felicitari mamicilor fericite, Anes, Leeloo, Ginye, Cata_Myky,Mirtha,Bebecris, Brie,. Sa va refaceti repede si bebeii sa fie sanatosi.

Ura pentru toti bebeii, avem deja 8 bobocei la odiseea noastra!

FELICITARI MAMELOR si muuuuult laptic pt puiutii lor

Nastere usoara celorlalte, in special mamicilor care ar trebui sa nasca acum si sunt programate pentru cezariana.

Multumim sotul Mirthei/tatal Evei pentru ca a reusit sa-si faca timp posteze poze. Mirtha multumim ca ai reusit sa relatezi cum a decurs nasterea! Multumim pentru detalii. Am citit detasata povestea ta si este extraordinara.

Bebescris felicitari pt minunea voastra,sa fie sanatos,voios,mancacios si sa va bucurati de el,sa va aduca numai fericire si implinire si asteptam povestea si poze cu minunea...

Felicitari, Ireen!Sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si voioasa si sa va aduca numai bucurii! Asteptam pzoe sipovestea nasterii.. suntem nerabdatoare.

ANES bine ai revenit! Sa-ti traiasca flacaul Remus si numai bucurie si impliniri sa va aduca numai bucurii. Anes frumoasa povestea ta. As avea si eu o nastere asa de rapida.

Ginye, felicitari mamico pt puiutul tau!!!! Felicitari pt atitudinea ta! Ma bucur sa aud ca toata lumea e alaturi de tine, in special sotul tau si ca sunteti fericiti. Esti o femeie puternica,o mama iubitoare si avand sprijinul celor dragi vei

rezolva problema. Doamne ajuta!
Ginye e dulce foc puiutul tau! Sa va dea Dummenzeu sanatate la toti si sa va bucurati de el!

Andreyutza, malinas prezent.. dar am lipsit si eu o saptamana si deja aflu numai minunatii de vsti, ceea ce ma incanta cu fiecare pagina care o citesc.

mar_ysa, cristina_ph te primim cu draga inima in mijlocul nostru si speram ca intrebarile tale isi vor gasi raspuns. Bine ai venit alaturi de noi.

Mada frumoase poze. Ai o burticutza frumoasa. Observ ca Ilinica nu mai poate dupa bebe. Este nerabdatoare, asa-i?

Felicitari Brie!!!sa va traiasca fetita rotofeie, sa fie sanatoasa si mancacioasa si mamica sa aiba muuuult laptic. Astepatm poze si povestea nasterii.

criss703Da.. am apucat doar sa pun pozele si din pacate nu am reusitsa

si spun prezent. Acum incerc sa raspund la toata lumea. Mi-a priit f bine concediul. Multumesc de grija.

Otiliav ai o fetita frumoasa... si f dragalasa.... seamana cu tine...f mult.....

nglcarmen1 felicitari pentru vestile bune de le eco. Tine-o tot asa.

Suntem alaturi de tine.

La multi ani! Mariana28 Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere fff usoara.

Citesc in continuu si abia acum am terminat. Am lipsit o saptamana si s-a scris enorm demult. Abia am reusit, s-a scris enorm demult.
Sunt in saptamana 31 dupa ecograf (si 33 dupa UM), Din pacate voi naste prin cezariana, este ultima noutate pe care o am de la ultima vizita de la dr. Pozitia bebe-ului este transversala si la ultima vizita de acum 4 saptamani era in pozitie buna.. cu capsorul in jos... pregatita...

In rest analizele mi-au iesit bune.. si acum suntem nerabdatoare pentru urmatoarea vizita de medic. In concluzie suntem bine. Doamne ajuta!

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 31+
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

fetelor ma cam speriati cu pierderea lichidului. si eu am in fiecare zi pete maricele pe chilot, ca si cum as fi facut pe mine. si asta de mult timp. de unde stiu eu ca-i lichid sau ca asa trebuie?[bang]

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

te duci la dr si ia proba de secretie si poate vedea din compozitie daca e lichid sau nu.

mai, nu vreau sa sperii pe nimeni, dar nu e bine sa stai cu sacul desigilat. cam o treime din femei sunt purtatoare pasive de streptococ B. eu, in conditiile in care streptococul s-a transmis la laura, as merge de urgenta la spital daca as suspecta ca pierd lichid.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Mariana La multi ani si nastere usoara!

Babyzapy suntem alaturi de tina! Nastere usoara!

Va citesc in continuare, dar postez mai rar. Va multumesc pentru tot sprijinul. Stiu ca pot conta pe voi. E greu si am momente cand imi vine sa urlu de durere. Sotul a trebuit sa plece la Bucuresti la munca si ne vedem destul de rar. E greu pentru amandoi. Eu am decis sa raman la mama o perioada sa ma ajute cu cel mic.
Vestile bune sunt ca bebe a inceput sa manance foarte bine si sa ia in greutate. Am ajuns deja la 2.700 (cand am ajuns acasa aveam 2.400).

Cherieactiv sper sa vina si ziua in care voi putea posta o poza in care sa am zambetul pana la urechi.

Va pupic dulce!

ginye Eduard Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Babyzapi, nastere usoara.. suntem alaturi de tine. Fii tare.. Faci totul pentru bebe. O sa ai in curand pe bebe-ul mult dorit.

Ne vom gandi la tine sa fie o nastere cat mai usoara.

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 31+
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput