Gravidute si mamici de Constanta (33)
Raspunsuri - Pagina 7
ellen79i spune:
AngeliquedeS...la faza cu unghiutele...offf Doamne...stiu ce vrei sa spui..asa cum am mai spus nu stiu cum face dar una doua il gasesc bulit...e un scump strumful tau...are o privire de smecher..
...
jojo_miha...multumim pt urari..la fel ..iar cu diversificarea om vedea cum o fi...
pupici la toata lumea si o zi buna in continuare!!!
ellen79i +
bebe Bogdanel ( 5 luni)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=12
mocutza spune:
JOJO piticul tau e haios foc....pitic care pentru mine e urias....
Am avut si noi ieri o victorie....a papat piticul in final 750 de ml, de la 500 este chiar o realizare ...sa speram ca si azi.....poate recupereaza ...ca oricum in ultimele 2 saptamani nu a luat nimic in greutate.....
Dupa ce ca seamana atat de mult cu sotul trebuia sa mai semene si la pofta de mancare...asta chiar mi se pare fantastica....
Mai dar cat mai vorbiti de prajituri,,,ca eu salivez aici si gogosi de exemplu nu stiu sa fac...de fapt nu am facut niciodata.....
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
ellen79i spune:
hmmmm....
cand ziceam si eu ca e ok si ca bebe nu a facut nici o reactie la vaccin...iete ca ...38,2....
..si i-am pus si supozitoare...ooffff...mi-am dat singura cu firma in cap...si ca sa fie toate bune..cand ne-am mutat acum 3 zile inapoi acasa ( am stat la ai mei vreo 3 luni..sotul in voiaj...m-am dus la ei) normal ca am uitat sa iau si cutia de paracetamol supozitoare si nu mai aveam decat 3...

asa ca..a ttrebuit sa astept sa adoarma..m-am asigurat ca e ok si intr-un suflet am fugit la farmacie...offf..sper sa nu mai fie nevoie sa fac scheme deastea ca am stat ca pe ace..10 min mi s-au parut o eternitate!!!
pupici si VA ROG..VORBITI DE ORICE DAR NU DE GOGOSI...CA DEJA MOR DE POFTA..AM MAI FACUT DE VREO 2 ORI DAR CHIAR NU AM TIMP SA FAC...bebe cam plangacios..casa inca nearanjata total..offf...
pupici la toata lumea
ellen79i +
bebe Bogdanel ( 5 luni)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
Mokika spune:
Creem - cu intarziere LA MULTI ANI! si din partea noastra, sanatate si bucurii! 
De vreo trei nopti, Theo a fost mai agitat decat de obicei. M-a terminat, sincer mi-e doooor sa dorm o noapte fara sa ma trezesc de o suta de mii de ori .... (de obicei, ii cade suzeta, se loveste cu capul de zabrele patutului si de bumac ce e, nu mai stie incotro sa se intoarca, se ridica in picioare, maraie, caraie .... 

... si tot asa ma ridic eu din pat noaptea, de o suta de mii de ori, ca pana la urma imi sare si somnul, ma chinui sa mai adorm macar un pic ... dar se face dimineata si ... tup ... la bucatarie ... ce mai apuc si eu dimineata sa fac cate ceva ca seara.... e jale mare... si cum spuneam ... ca a fost mai agitat decat e de obicei ... iar pe la 5 dimineata .... surpriza..... a vomat.... sa mor, nu alta! De la ce? Am stat toata ziulica si mi-am framantat creierii ... ca nu i-am dat nimic sa manance si sa-i fie interzis si nici macar nu ii introdusesem ceva nou in ultimele zile..... deci, de ce? Colac peste pupaza, a mai facut si kk moale ... adica ... spre apa... 

. Din fericire... peste zi nu a mai varsat ... l-am tinut pe regim ... i-am dat sa manance cat a vrut el.... nu prea mult .... l-am hidratat .... nu-i place niciun fel de ceai asa ca ne-am chinuit doar cu apa. Sa fie de la maselute? Ca zilele astea a stat cu degetele numai in gurita si a balit la greu. Doar ce am scapat de incisivi .... acum incepem cu molarii? Deja? Voi ce spuneti? Nu i-am dat niciun medicament..... am zis sa-l tin azi sub observatie si sa mai vad pe urma. Parca mi-a luat DD mintile! Acum seara i-am dat niste banana (am lasat-o sa oxideze un pic) cu branzica. Sper sa nu-i faca rau. Ce ma sfatuiti sa-i mai dau sa manance? Ca eu m-am tampit de tot.
Offff.... nu ma mai plansesem de mult! Ce m-o fi apucat?
ioana_p76 spune:
Buna fetelor si scuze ca intervin la acest subiect, dar vroiam sa va anunt (pe cele pe care le intereseaza, ca stiu ca sunteti cateva si va multumesc!
) ca maine la ora 18 pe PRo Tv la emisiunea Romania te iubesc este reportaj referitor la problema infertilitatii in tara noastra, reportaj creat ca urmare a campaniei noastre:
http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-infertilitatea-un-secret-bine-pastrat.html
Va
pe toate!
Ioana 

animalutele mele iubite
pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
AngeliquedeS spune:
Multumim, Ioana! 
Eu sunt treaza trezuta..... mai aveam un colt neiesit de la maseaua de minte de jos, dreapta si in noaptea asta s-a trezit sa imi iasa, ma doare de innebunesc de la 2 sunt treaza si abia a cedat putin cu un algocalmin. SI acum mi-am adus aminte ca se schimba ora si ca de fapt nu e ora 5 ca e abia 4 
Mai saracii puii nostri daca asa de tare ii doare si pe ei cand le creste un dintisor/maseluta inteleg acum de ce tipa asa de tare, de ce nu au chef sa pape nimic si orice le-ai da tot fara chef sunt...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mocutza spune:
Buna dimineata...pentru cine o fi buna.....vad ca toata lumea a avut zile si nopti grele...
Noi suntem varza......ieri de la ora 14 nu a mai vrut sa manance si abia la ora 21.30 a baut vreo 30 de ml..si nu a mai vrut....SIMT CA INNEBUNESC.....a mai luat o masa azi dimineata la 5.30 si acuma nimic..nu ii e foame deloc...
Si beleaua e ca trebuie sa mai asteptam pana sa ii putem facem analize pentru ca trebuie sa mai treaca inca 2 saptamani de la vaccinul ala nenorocit din cauza caruia ia scazut pofta de mancare, pofta care acum e pe cale de disparitie...

Sotul meu a fumat aseara o gramada dar eu de ce naiba sa ma apuc...........nici macar nu sunt o plangacioasa..
mocutza
madaluta spune:
neatza si de la noi....
Mokika: Cum mai sunteti? Eu cred k a fost doar o indigestie daca nu s-a repetat..Si darius are din cand in cand asa, cu 2-3 reprize de voma in cateva ore si atat.. Incerc sa-l hidratez bine cu saruri ( uneori i le ascund in orice lichid prefera- chiar si suc, numai sa le bea)si nu-l fortez sa pape nimic , dar absolut nimic.ii las pe masa la indemana cam tot ce ar fi permis sa pape si daca vrea ia singur de acolo. daca nu..asta e...il inteleg si-i respect nevoile.
Mocutza: ma gandesc sa nu te impacientezi daca n-a mancat o perioada. va facei rau si voua si ei. Nu-i un capat de lume daca nu papa cateva ore. Cea mai importanta e hidratarea. Briana, intre 2 si 4 luni nu manca nimic si10-12 ore, timp in care dormea neintoarsa, dar nu m-am impacientat deloc....Chiar eram fericita k doarme atat..Ce n-as da sa se intoarca vremurile alea, ca acum ne trezim din 3 in 3 ore
de sunt cheauna continuu...
angelique: e bine k a iesit si acum....Eu nu tin minte sa-mi fi iesit vreo astfel de masea...Deci de-aia n-am minte...+ k sunt si blonda...am toate scuzele...![]()
elen: voi cum mai sunteti? a scazut febra?
Noi inainte de vaccinuri dam granule homeopate sa prevenim reactiile adverse....
Mav: tot la promotie? Sa inteleg k luni va fi marea zi???
Isidora: am uitat sa te intreb cum a mai evoluat/involuat iritatia lui Ioan . sper k ati rezolvat-o...
andicu: nu v-ati intors inca? Haide cu povesti si poze..sunt nerabdatoare...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ellen79i spune:
Buna dimineatza,..
multumesc de intrebare madaluta...da suntem f bine...i-am dat paracetamol supozitoare si aseara avea 37,5 iar dimineata era deja la 36,7...a si mancat..dormit...a fost chiar f cuminte tinand cont de imprejurari...
.
Am reusit chiar sa fac ieri si ceva treaba prin casa..l-am pus in fundulet( intre perne) pe canapea in sufragerie...ca sa pot sa-i aerisesc camera..si a fost f cuminte..s-a jucat cu jucarioarele lui, a vorbit cu Betica...( e fascinat de catelusa noastra..o urmareste peste tot..si daca si ea se uita la el, rade de zici ca-l gadila cineva...- o fi din cauza urechilor catelusei?....hhmmmm)
Si ca tot veni am vazut data de nastere a printesei tale...e mai mare decat fi-miu cu 8 zile...
..o floricica pt ea de la cavaler..cine stie poate le facem cunostinta...
....
pupici si o zi buna in continuare...
ellen79i +
bebe Bogdanel ( 5 luni)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
mocutza spune:
MADALUTA ai si tu dreptate dar ce facem ca Andreea nici nu doarme si nici nu ia macar un pic in greutate....cum ma impac cu gandurile astea??????
Nu zic ca poate suntem si noi prea paranoici si disperati, probabil ca e firesc intr-o anumita masura..nu stiu daca noi o intrecem....ee....poate trecem si peste asta...
mocutza