Gravidute si mamici de Constanta (33)
Raspunsuri - Pagina 16
Yannia spune:
Salutare dragelor! Intru mai rarut si pe fuga pentru ca stau prost cu timpul datorita faptului ca nu am niciun ajutor si apropos Madaluta, as fi preferat si o soacra ,numai sa fie cineva cu mine,sa ma ajute.
Alina, felicitari din inima!!!

Sa va traiasca bebe Antonio, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Iar pentru Sebi un
ca sa va ajute, ca de... el e baiat mare![]()
Andicu, super pozele! Si concediul pe masura, cred...S-ar putea ca Filip sa fi plans la aterizare din cauza presiunii din urechiuse la schimbarea de altitudine. Noi suntem patiti, avem zboruri luuuungi la activ. Pentru ca domnisoara mea nu accepta suzeta, ii dau sa bea ceva (ceai, lapte) la decolare si aterizare.
Fetelor, v-am vazut discutand despre cartea lui Benjamin Spock. Si eu tot dupa ea ma ghidez.Mi-e de mare folos, mai ales ca are informatii importante din practica americana.
Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC
isidora spune:
Madaluta,noua cand ni s-a stricat blenderul l-am reparat undeva pe Tulcei sau Sucevei?Cum se cheama str. care intersecteaza bd. tomis ,inainte de Bretonel si de Omv-ul de vis-a vis?In fine pe strada aceea,treci de intersectia cu bd. tomis,si faci dreapta daca vii de pe tomis.Imediat pe dr. este o statie de autobuz.Vis-a vis de statie niste blocuri ,la parterul lor un service unde am reparat noi blenderul,care era expirat din garantie .Ai inteles ceva?
Eu de atata sunt capabila la ora asta
+ca-s tare blonda...dar ne intelegem noi intre noi...![]()

ellen79i spune:
Buna dimineatza..
Isidora multumim...pai Betica face 4 ani acum in decembrie...
...
Fetelor sa aveti o zi frumoasa azi..e soare, sper sa nu fie cu dinti ca inca nu m-am incumetat sa scot nasul pe geam...
va pupam...
si va oferim tuturor o floricica...
ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
jojo_miha spune:
In jurnalul national s-a scris despre Mihaita,baiatul lui Umflatel,stiti ca ea doarea sa se mediatizeze povestea lui si nu reusea,este un inceput pt ei,aici e http://www.jurnalul.ro/articole/137344/povestea-lui--mihaita-toata-lumea-astepta-tortul-el---lumanarea-sa-o-manance
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
andicu spune:
Neata.
Multumim de aprecieri. Cam liniste in sector. Ce-ati facut fetelor ieri, ati stat numai pe-afara??...e, stiu ca aveti treaba, la fel si eu, dar nu rezist sa mai arunc un ochi din cand in cand.![]()
Jojo, multumim pt articol. Of, mi se pune un nod in gat cand citesc...sa le ajute DD sa se recupereze Mihaita! nu mai zic de sistem, de doctori, de tara asta in caresunt atat de putini oameni carora le pasa de copii!
Nu pot decat sa ma rog zilnic sa dea Dumnezeu sanatate copiilor nostri! 
Isi, poze din Maldive, uite aici .
Filip a dormit de aseara de la 22.30 pana la 6.50.
Voua vi se pare suficient? ca mie mereu mi se pare ca doarme prea putin fata de cat ar trebui sa doarma la 16 luni..si pe zi a dormit aproape 2 ore.
Aaa, si cand naiba se scurteaza ziua ca sa fie intuneric la 6.30 dimineata? voi stiati ca la 6.30 e lumina? ca asa poate mai doarme si el macar 1/2 ora in plus!
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
isidora spune:
Of,Yania te-am pierdut la mustata....
Stie cineva, DR. Dumbrava are cab. tot pe Bogan Voda sau s-a schimbat?
isidora spune:
Andiculeeee,m-am imbolnavit....Ce nebunie,ce peisaje,ce dolce far niente acolo,ce bine iti statea cu parul lung si blond....ce apusuri....ce peste a prins sotul tau....Mama....mama...
E ,poate la aniversarea de 10 ani de la casatorie...ne gandim si noi...adica nu vara asta ,cealalata...
Ati stat la casute?
Mersic de poze 
andicu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isidora Andiculeeee,m-am imbolnavit....Ce nebunie,ce peisaje,ce dolce far niente acolo,ce bine iti statea cu parul lung si blond....ce apusuri....ce peste a prins sotul tau....Mama....mama... E ,poate la aniversarea de 10 ani de la casatorie...ne gandim si noi...adica nu vara asta ,cealalata... Ati stat la casute? Mersic de poze ![]() Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
Da, am stat la casute, pe nisip, ca la alea pe apa ne-a fost cam teama, nu stiu de ce...am vrut eu sa am pamant sub picioare...
Cat despre experienta, da, e un fel de "once in a life time", ca a2a oara nu stiu daca vom mai ajunge..
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
AngeliquedeS spune:
Fetele, noi pe la 13.30 o sa fim la pitici, dc mai pofteste careva...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)