Gravidute si mamici de Constanta (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Alina, esti cea mai curajoasa mamica!
Sa fiti sanatosi si sa ai o viata lunga si fericita alaturi de Costi si de baietii tai.
Eu sunt curioasa care va fi al doilea nume al lui Antonio acum ca s-a nascut in zi de sarbatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bisous: bine ai revenit si ma bucur ca ai facut-o!asa cum i-am mai spus si Tinei, sper sa nu mai dispareti....

eu acum am intrat pe fuga pentru k am o multime de treaba, tinand cont k azi imi vine soacra pentru 3 saptamani....Cred k voi intra mai rarut k dc va fi ea aici nu voi avea timp de respiro, desi ar trebui , din contra sa am....dar stiti voi cum e cu soacrele, nu va mai povestesc eu. Voiam sa va intreb 2 lucruri:

1. ce trucuri ati aplicat voi cand ati inceput diversificarea si copiii au refuzat hrana solida? La darius nu mi s-a intamplat sa refuze ceva ,deci n-am experienta in domeniu. Briana a acceptat bine suculetul de mar cu/si morcov, dar supica si legumele sub nicio forma.Am incercat intai zeama...refuz..apoi morcov pasat..la fel..cartof pasat..idem...dovlecel..de asemnea..toate la un loc..aceeasi soarta...am facut si pauza k sa n-o innebunesc dar nici nu vrea sa puna gura pe lingurita...

2. mi s-a stricat blenderul si nu mai e in garantie.Unde gasesc un centru de reparatii?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, baga-i putin iaurt in ele si asa le papa. Sau mai bine laptic de la tine, ca banuiesc ca inca nu ai inceput cu iaurtul

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare.

Doarme in sfarsit, Filip (ne-am intors acasa, a revenit la scandalul de zi cu somnul! ) si apuc sa scriu 2 vorbe..:

Mav, moamaaaa, 4.200, ce voinic si natural!!! felicitari inca o data, esti cea mai curajoasa!
Mamacita, multe pt anestezista noastra curajoasa si preferata!
Mada, da, incearca sa amesteci morcovelul cu laptele tau, sau piureul de legume; la supa nu stiu sa-ti zic, pt ca Filip a refuzat-o asa, chioara, din start, si nici pana azi nu o mananca, decat in piure mai subtiat, sa zic asa..succes cu diversificarea!
Creem, La multi ani! cu intarziere, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de ce-i frumos si bun!
Tinna, bine-ai revenit pe forum! si noi stam la fel cu agitatia si maraiala: cand ii iese ceva, naspa, cum sparge gingia, se linisteste! cat despre plansul dupa mami, la noi se intampla frecvent, asa ca, nu stiu ce sa te sfatuiesc, decat sa-i spui cu ton convingator si vesel ca te intorci repede; o sa inteleaga el pana la urma!
Bisous, ma bucur ca mai apuci sa scrii. Iar te-am vazut cu copiii "pe viu", si te inteleg f bine!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Acum sa povestesc un pic din concediu:

A fost f frumos per ansamblu, cu mici chestii: hotelul super, conditii si servicii de nota 10, dar , multi copii de olandezi galagiosi si nestapaniti, insotiti de parintii lor si mai galagiosi, de unde, primul hotel la care ne-a deranjat galagia pana noaptea spre ora 01.00. Noroc ca Filip a dormit oricum. Apoi toata saptamana a fost pe regim din motive de kk moale si des de dinainte sa plecam, n-a mancat decat f putin acolo, si nu pt ca nu avea ce (slava Domnului, o gramada de carnite, legume si fructe speciale si pt copii), dar pt ca i-a mai iesit un colt la maseaua de jos, de data asta! cu toate astea, a dormit de-a rupt, ziua de 2 ori cate 2 ore, seara la 8.30 pica frant! dimineata, insa, tot matinal, baiatul, sa nu rateze micul dejun de la 07.30!
Am facut plaja la greu, am prins numai vreme super, 28-32 grC , apa marii, 22-23 gr, pe Filip nu prea l-am bagat in apa, ca nu parea f calda si mi-era teama sa nu ma intorc cu el racit.
Primul lui zbor cu avionul a fost super ok, f incantat si cumintel, mai putin la aterizare, cu 10-15 min inainte incepea sa urle ( ca el vroia sa umble si trebuia sa stea la mine in brate cu centura prinsa.,si se mai si plictisea dupa o ora si ceva de stat cuminte).
Ne-am intors odihniti suficient (caci am avut ajutor si pe mama si pe matusi-mea) si incurajati pt urmatorul concediu in 3!
Mai naspa e ca ne-am intors si copilul meu a ramas blocat pe ora veche, ca se trezeste numai la 06.00 - 06.30 !

Poze din concediu aici

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

alina,felicitari!sa va traiasca baietelul,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
andreea,bine ati venit!ma bucur ca ati prins timpul ok.m-am tot gandit la voi.
noi suntem bine,mai greu cu gelozia lui ege.azi am dormit toti la pranz.tr sa ma obisnuiesc sa ii adorm.oricum e mai greu cu 2,dar e si mai usor la al doilea copil decat la primul.
ajutor avem,asa ca ne descurcam.mama ne face mancare,curat ,altfel nu stiu cum as reusi.
pupici,revin cand am timp.

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Salutam pe toata lumea...ne bagam si noi la subiectul MAV...

poate se aduna un buchet...mamacitapentru tine...stiu ca pare ciudat..eu una va cunosc mai putin fetelor dar, stiu ca daca eu nu as fi facut peridurala cred ca muream acolo de durere...imi cer scuze doamnei dr anestezist care mi-a facut-o ( asta pt ca nu i-am retinut numele - dar in clipele alea eram prea varza)...dar oricum i-am multumit de mii de ori...am nascut normal ..dar, dupa 12 ore cred de dureri groaznice...si dilatatie 2.. am cedat..am cerut chiar cezariana...daca nu faceam peridurala cred ca muream...nu stiu daca o sa-i pot multumi vreodata dr mei ginecolog ca mi-a spus sa fac si dr anesteziste care mi-a facut-o si asa am putut sa nasc normal( dupa 17 ore de travaliu)...cred ca a fost cel mai bine pt mine...inainte si mie imi era frica de peridurala..citisem avantaje/ dezavantaje...ca trage bebelul cu forcepsul si deastea...dar cand a fost sa fie...asa ca mamacita...eu una te admir si iti multumesc in numele mai multor mamici care au trecut prin asta si le-ai ajutat..tu sau ceilalti dr...atunci cand au avut nevoie...

in ceea ce o priveste pe mavun imens buchet ...Doamne nici nu vreau sa ma gandesc prin ce-ai trecut dar rezultatul conteaza...un ingerash minunat..

multi pupici pt amandoi...

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Presupun ca toata lumea are treburi la ora asta...numai eu..hai-hui pe forum....

Azi, asa cum am inceput deja sa ne obisnuinm am mers in parc...nu la pitici ca Betica nu are voie, ci pur si simplu in parc, spre satul de vacanta...
Am trecut pe langa mai multe mamici ci bebei in brate/carucioare si chiar ma gandeam ...as putea trece pe langa voi fara sa stiu...asa ca lansam o rugaminte...cine ne vede e rugat sa se bage in seama cu noi..(nu muscam! promitem!!!)...punctul de reper este Betica...catelusa mica, urechi mari ciulite si nasuc in vant...
Si pentru ca mai mult ca sigur v-am bagat in ceata cu descrierea asta...aveti aici poze cu ea...http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej....

Noi suntem in parc in fiecare zi...de la 14 in general...asta pt ca bebe nu are inca un program chiar f fix..poate fi 13..14..depinde...

Va pupam ....

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Buna seara,

Intru cu acest mesaj pentru ca sunt datoare cu update-uri fetelor care urmaresc saga noastra.
Matei se simte bine acum. Am facut uroculturile de control dupa tratamentul celei de-a 3 a infectii urinare si au iesit bine: eradicata complet- e.coli sub 1000. Virozele au trecut si ele si plutim intr-o stare de acalmie (pentru ca nu-mi vine sa spun, cu mana pe inima ca am scapat... mi-e si frica sa ma gandesc ca ne-ar mai putea lovi o data.. si inca o data..)
Tratamentul de sustinere si cateva masuri de precautie in plus ne dau speranta ca o mai putem lungi. Avea dreptate Adina, o ecografie nu este de ajuns, sunt si alte testari de parcurs, dar nu doresc sa chinui copilul pentru ca sunt ale naibii de invazive, nu mi le-as face nici mie..
Incerc sa cred ca a fost prost tratat in trecut si/ sau ca decalotarea va face diferenta.
Noi suntem in Bucuresti inca cateva zile bune, pana pe 9 nov. Asa ca, planurile stabilite cu zile in urma vor fi comutate in intervalul 10-14 nov.
toate fetele.

Mama lui Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

AndreB ,ma bucur sa aud ca sunteti mai bine;sa dea Dumnezeu sa ai dreptate;adica sa fi fost prost tratat sau sa fie din cauza decalotarii-nedecalotarii?...
Si da, sunt extrem de invazive celelalte investigatii -de ce crezi ca am ajuns la varsta de 5 ani cu Isi si nu stim inca despre ce e vb. de fapt?-dar de cele mai multe ori necesare in stabilirea corecta a unui diagnostic.
Oricum,poate n-o sa fie cazul de nimic in plus.

Bisous,ce ma bucur ca scrii din nou!Intra mai des ca suntem in aceeasi oala mai multe ,asa ca ne vom intelege si sprijini-sper- de minune.

Madaluta, si Ioan mananca prost legumele,dupa ce initial a inceput diversificarea cu ele si manca bine.Pun pe seama dintilor sau a faptului ca a dat de gustul fructelor...Eu ii mai pun alternativ o lingurita de unt sau 2 de smantana nu f. grasa.Sau ma incearca daca pt. astea e prea devreme-pt. smantana de fapt,ca untul e permis si chiar necesar,sau ulei de masline,-cateva picaturi de lamaie.
Dar cu toate astea nici Ioan nu manaca legumele de placere-il pacalim,ii distragem atentia,cantam,radem,batem din palme,ne jucam...orice numai sa manance....contrar tuturor principiilor mele.Dar ce principii sa mai ai cand nu mananca plodul?

Arabela, deci puteam sa-i fac cu mana lui Victor? Ce as fi vrut...
Ai dreptate in ce spui numai ca eu depasesc un pic o limita...adica risc sa obosesc...prin incercarea de a convinge ca am dreptate.Ca daca mi-as expune doar parerea n-ar fi bai.Probabil defect profesional....desi nu profesez ...inca.Oricum, multumesc
A,si acum am 49 de kg...inainte sa raman insarcinata cu Ioan aveam 45 ...dar ajung imediat si acolo..desi sincer imi doream sa raman aici...Arat si eu a femeie...desi cele de 1.75 cm s-ar putea sa ma contrazica

Tina,si Ioan a fost carait la dintii de sus-4 la nr. si 2 jos,iar de stat singur el nu prea sta de pe la 3 luni...deci se poate si mai rau ...Ma bucur ca fratiorii au o relatie deoasebita,si la noi e bine acum,avem aceleasi momente emotionante de care pomeneai.

Ina,deci mie nu mi-ai simtit lipsa....
Unde plecati pana la urma ,in concediu?Mai papa tzitzi Gabriel?

Andicu ,superbe pozele si voi.Deci v-ati incarcat bateriile.Ma bucur ca ati reusit...Dar din MALDIVE ai poze?Eu as cam vrea sa le vad...sa visez si eu cu ochii deschisi....Bine al meu sot zice ca vrea sa mergem si noi macar o data in viata in Bora Bora....dar pana atunci stiu eu cat mai e...?

Ellen,am inteles sa traiti! Betica e o scumpa -cat are? iar voi niste frumosi !

Mergi la inceput