Puiuti de Randunici 2008!! (119)
Raspunsuri - Pagina 7

bubu05 spune:
Stela, cu placereee
Stefanoi zice "iiiiiiii" cand e suparat si nu mai are stare, apoi f. rar da in plans, daca nu ma duc la el. In rest nu prea gangureste, isi pune limba intre dinti si sasaie pe-acolo, se mai aude "deshi" si parca le zice in soapta . Iar cand e vesel si se joaca cu jucarelele vorbeste cu ele "eee", "aaaa", se hlizeste si rade rau cand il gadil sau il "pap"
Si el ma trage de cercei, acum e atent la catarame, capse, cureluse, ma studiaza. Parca sta si el mai teapan putin in fund, dar nu singurel.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare

lyvy spune:
Cris, Stela, merci, ma duc sa pun la somn ca-mi pica ochii!!
NOAAAAAAPTE bunaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii

bubu05 spune:
Livi, nu merge link-ul...cica sa sign in...
Stela, pai fugi la dovleac
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare

lyvy spune:
Mah, nu stiu care-i faza, ca nu stiu cum sa-l pun pe ecran mare, cum il mai puneau fetele!!!!
Cine ma ajuta??????
Mai incerc una alta!!
Pozele mele
Povestea nasterii

ccris_ccris spune:
Am facut si eu paste carbonara in seara asta, numai ca eu fac cu plicuri Maggi .
Lyvy, ma delectez maine cu filmuletzul, ca sunt cu laptopul in pat si randunoiul doarme
.
Bubu, stiu ca s-a mai discutat, dar tu cum faci branzica cu Ca lactic sau cu lamaie? Si cam cat fierbi laptele? Maine as vrea sa-i fac si eu.
Kya, , Doamne-ajuta cu programul. Si Andreea a adormit la 9 in seara asta, dar s-a trezit la 10, i-am mai dat tzitzi si acum doarme iar.
I-am dat iaurtel in seara asta cu cereale, sa nu dati cu rosii , dar i-a placut tare mult.
Am vazut c-ati mai discutat de cerealele cu gluten, ca sa fiti sigure ca au sau nu gluten, uitati-va la igrediente, acolo scrie la sfarsit "Contine gluten". Si eu am sa evit glutenul pana pe la 8 luni. Desi i-am luat borcanele cde fructe cu cereale de la Nestle si acum am vazut ca-s cu gluten.
Gata, fug si la , sper sa reusesc sa intru si maine. Va
pe toate. NB
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE

lyvy spune:
Acuma se vede?????
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7376c2fcbbc16bc592d6c2
Pozele mele
Povestea nasterii

lyvy spune:
Gata, merge, ma duc la culcare!!!
paaaaaaa
Pozele mele
Povestea nasterii

Kya spune:
Inca nu stiu care este placerea mai mare a Sanzianei - sa ma traga de par sau de ce am la gat (lant, margele sau alte alea). Cerceii nu prea o tenteaza deocamdata, pentru ca ea trage de urechi direct. Este fascinata de fata, si trage de nas, de buze, ciupeste obrajii, baga degetele in ochii... Am zis ca poate s-o face chirurg plastician
Raluca mamica de Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!

lianam spune:
iaaiaaa tatatatata .....da, da se vede si se AUDE lyvy
...e o scumpica
Citat: |
citat din mesajul lui lyvy Acuma se vede????? http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7376c2fcbbc16bc592d6c2 Livi Mamica de ![]() Pozele mele Povestea nasterii |
Liana, mami de Teo

Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyvy Acuma se vede????? http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7376c2fcbbc16bc592d6c2 Livi Mamica de ![]() Pozele mele Povestea nasterii |
Ce dulce e!!!!!
Raluca mamica de

God didn't bring me this far, to leave me here!