Puiuti de Randunici 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

cami eu ALVINUL il fac eu manual ca nu am gasit costumas de gata, si dovleacul e atat de simplu si merge si de mana facut. Ochii si fatzuca il pictezi si restul il croiesti din material portocaliu si verde. Merge si cusut de mana .

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sunt si eu pe aici - lucrez.

Fii-mea a adormit pe la 8, si pana acum nu s-a trezit, cred ca a prins deja somn de noapte. Sunt curioasa la cat se va trezi maine dimineata.
De cateva zile nu-si mai gaseste timpul pentru atipeala de seara. Obisnuia sa adoarma pe la 7, cam jumatate de ora. Apoi papa la 10 si pe urma nani. Acum a adormit la 8 jumate. S-a mai intamplat asa, si am trezit-o, ca sa-i fac baie si sa pape, dar mai rau am facut.
Acum sa vedem cum o fi si maine, dar prevad ca-si pregateste o schimbare de orar.

Livi frumoase poze. Iar Irisuca a crescut si s-a facut o frumoasa. Cum sta ea in picioare!

Gudinde Imi pare foarte bine sa te mai "vad" si pe la noi!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Liana, ce-ai facut mai cu cistita?
stii ca era un banc cu o rroma care se duce la dr si ala ii zice ca are laringita si cistita! cand iese de acolo, ii spune rromului pertener- mi-a zis ca-i largita dar e cinstita!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

...tuchi, maine dupa amiaza cand ies de la doctor pot sa dau replica
rox tare ma bucur ca amira e bine! a fost neplacut, cred, insa bine ca s-a terminat cu bine

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Foaaaarte ciudat, nimeni nimic????????

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Saluti..
tuchiam aruncat un PM.Si LMA cu sanatate tatalui!Ete ca m-ai linistit cu statul in fund.Si imi recomanda dr asta pt Tea,consult neurologic.
Roxana,felicitari!!Ce ma bucur ca e bine Amira!
kya,ms.I-am dat si eu Teodorei ca gluconic cand era micuta.
bubu,inteles.Ideea e sa nu ma grabesc cu oul,asadar.
livi,bravo ca v-ati simtit bine in vacanta.Poze vad mai tarziu.

Mai nou,sa va spun ce face Tea.Mi-a descoperit cerceii,si de fiecare data cand e la mine in brate,hatz, ma trage de cercei dar ce trage!!
Altceva:a invatat-o socrela cu "bau".Se ascunde si apare apoi si zice "bau" si Tea tare se distreaza.
Azi si-a pus cearceaful pe fatza si il dadea la o parte si se uita la mine razand si iar il punea,gen bau.E haioasa tare!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gudinde, cred ca merge cu aluat din ala foietaj, dar o sa iasa mai mult ca pateurile. Cred ca sunt super bune . Alea cu aluat cred ca sunt mai crocante. Oricum, delicioase, dupa cum arata!

Ursulica, ce curajoasaaa! pai daca o sa fie la fel de cuminte ca ursuletul mic, chiar merita inca unul . Si eu auzisem ca 1 an ar fi ok dupa cezariana.

Lyvy, f. frumoase pozicile!!

Intre timp i-am facut baita la pui, a papat tot si s-a culcat imediat, apoi i-am am facut branzica, am bagat dovleac si mar la copt . Azi i-am dat doar mar cu para si branzica.

Ursulico, parca ziceai tu ca i-ai dat caisa? de unde ai luat? sau erau la borcanele?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

tuchi,tare bancul!
adriuta.Si wauuu,costum facut de tine?
livi,am vazut-o pe Iris in leagan.O draguta.
Acum ma duc si eu in sfarsit sa mananc de seara.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

bubu,mi-ai adus aminte sa coc dovleac.Iar uitam.

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

'Na seara!
Iaca adormi cupilu' mai devreme si-am intrat olecuta, ca sa nu mai ramai restantiera!
Roxana, ma bucur ca Amira e sanatoasa, tineti-o tot asa!
Lyvy, sa va fie de bine concediul, am vazut o Iris frumusica foc, balacindu-se si apoi stand in picioruse
Ursuletz, ziceai ca mai vrei un bebe? Si eu, dar trebuie sa asteptam cel putin un an!
Adriutza, abia astept sa vad Alvinutzul!

Si din capitolele anterioare:
Liana, sa stapaneasca Teo a ta sanatoasa masinutza, sper ca esti mai linistita acum, desi am vazut ca incepe sa cotrobaie mai bine.
Ariel, , cu intarziere iti spun si eu La Multi Ani pentru cei 6 ani de casnicie, sa fiti fericiti si sanatosi pan' la adanci batraneti!
Mimo, te astept cu drag sa , dar sa vii cu detergentul tau, ca e scump .

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Tatatatatatatata, am reusit sa pun filmuletul cu Iris cand spune tata, la piscina la Felix, sper sa mearga:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7567042

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput