Pt.Moderatori
Vreau o explicatie va rog:
Faptul ca am rastit cuvantul F.E.M.I.N.I.S.M. primesc un avertisment?
si ca se considera reclama ilegala?
reclama cui?
Va rog eu frumos vreau un raspuns azi,am observat ca sunteti rapizi de altfel cu datul avertismentelor, atunci grabiti-va si cu explicatia.
Multumesc
Sophia 2ani
+15
Raspunsuri
Lala_D spune:
Cred ca este doar un cuvant bagat in baza de date care atunci cand este tastat se transforma in textul "reclama ".
Sunt multe astfel de cuvinte.
Nu cred ca e ceva personal.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
kay spune:
hai ca incerc si eu
reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismentM
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Lala_D spune:
Kay deci este exact ce spuneam.
Probabil atunci cand a fost introdus in baza de date a cuvintelor cenzurate avea legatura cu vre-un site concurent.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
kay spune:
mamam mamei ei de reclama. cata prostiaaa
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabitzam spune:
Reclama la ce este f e m i n i s m?
Hai ca e chiar hazliu
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ionica spune:
Da ,la f e m i n i s m !!
pai daca e asa ,tot dictionarul romanesc trebuie rectificat.
Ar trebui sa fie transparenta lista cuvintelor INTERZISE sa sa nu ne mai pierdem nervii pe aici.
Sophia 2ani
+15
ionica spune:
kay
ti-ai luat un avertisment,
sper sa nu ne apara triunghiul acela rosu care ma irita de fiecare data cand i-l vad.
se aseamana enorm cu steaua lui David de pe timpul lui Hitler.
Citat: |
citat din mesajul lui kay mamam mamei ei de reclama. cata prostiaaa oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Sophia 2ani
+15
Witchie spune:
Ionica, eu nu vad sa fie vreun triunghi sub numele tau. Sunt rutine. Se aplica automat. Scripturile nu stiu cine esti. Ai fost jignita in vreun fel? Ti-a pus cineva cutitul la gat?
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Vreau o explicatie va rog: Faptul ca am rastit cuvantul F.E.M.I.N.I.S.M. primesc un avertisment? si ca se considera reclama ilegala? reclama cui? Va rog eu frumos vreau un raspuns azi,am observat ca sunteti rapizi de altfel cu datul avertismentelor, atunci grabiti-va si cu explicatia. Multumesc Sophia 2ani +15 |
reclamatia ta nu are nici o legatura cu moderatorii. nu vad nici un avertisment in dreptul numelui tau. ceea ce spui tu este o functie automata realizata de serverul de administrare. asa ca....calm down.
Roxana
(iar comparatiile cu steaua lui david sau lucruri de genul asta sunt mai mult decat deplasate. probabil ca aceeasi reactie ti-o creeaza si semnul asta)