Pt.Moderatori
Raspunsuri - Pagina 2
ionica spune:
Bun,
Am inteles,
Nu am triunghil ala in dreptul meu,intrebare este de ce nu exista o lista a cuvintelor care nu trebuiesc spuse.
Roxana,tin sa te informez ca nu -mi da aceasi reactie semnul acela ,e parerea mea despre cum vad eu unele lucruri si nu o vad deplasata.
O zi buna in continuare.
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
reclamatia ta nu are nici o legatura cu moderatorii. nu vad nici un avertisment in dreptul numelui tau. ceea ce spui tu este o functie automata realizata de serverul de administrare. asa ca....calm down. Roxana (iar comparatiile cu steaua lui david sau lucruri de genul asta sunt mai mult decat deplasate. probabil ca aceeasi reactie ti-o creeaza si semnul asta) |
Sophia 2ani
+15
ionica spune:
daca nu are legatura cu moderatorii atunci cu cine?
Cu Dumnezeu?
Pana m-am prins eu ca de fapt sunt cuvinte moderate automat,voi ati si calmat membru cu ccc calm down.
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
reclamatia ta nu are nici o legatura cu moderatorii. nu vad nici un avertisment in dreptul numelui tau. ceea ce spui tu este o functie automata realizata de serverul de administrare. asa ca....calm down. Roxana (iar comparatiile cu steaua lui david sau lucruri de genul asta sunt mai mult decat deplasate. probabil ca aceeasi reactie ti-o creeaza si semnul asta) |
Sophia 2ani
+15
Sabina spune:
acu, pe bune, sa banezi cuvantul f e m i nism chiar nu e cea mai inteligenta chestie:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Qamar spune:
nu cumva e vorba de site-ul in care apare cuvantul respectiv minus litera m?
e un site de femei, ..cred ca e considerat site concurent
mihaela_s spune:
Am patit-o si eu cu f e m i n i s m...dar am stiut care-i baiu' si am refacut mesajul cu spatii intre litere. La fel e si cuvantul m u i e re...asta din alte considerente hihi.
Nu m-am gandit sa pun problema moderatorilor, mi s-a parut ciudat, dar am trecut mai departe. Daca e sa ma impiedic zilnic de lucruri marunte......am si altele de facut....
Spor la debanat!
vorbe de copil...
Hobby
Marina spune:
Admin a stabilit lista cu acele cuvinte care sunt modificate automat. Moderatorii nu au cum sa intervina in aceasta lista. Putem doar sa-i semnalam lui Admin cand primim reclamatii ca anumite cuvinte sunt inlocuite in mod eronat dar alta putere nu avem in aceasta privinta.
Multumesc de intelegere