Gravidutze si mamici de Cluj - 95

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

andreea super retetele , maine fac si eu una dinn ele pt dargos

am uitat sa dau raportulacat timp a dormit dragos eu mi-am facut antrenamentul si incerc sa fac si diseara , sper sa ma ambitionez si sa tina, adica sa nu ne lasam, nu=i asa fetelor????
nicoma bucur k nu ai renuntat si ai intrat in programul abdomenul
pana in noiembrie sa nu mai avem burta,

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salut
i am gasit lapte de la nestle Alfare dar nu stiu daca o sa l bea ca am auzit ca e ingrozitor la gust
Delia analizele i le am facut la pedi 2 de ce?
bravo sportivelor tineti tot asa

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

sunt tare madra de voi tu fetelor cu miscarea, bravooooo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Magda activeaza-ti PM sa iti dau numerele mele de telefon si iti spun mai multe.Medici, produse...si locul de undde sa le iei mai ieftin

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gabi draga, uite ca si Iris era de luni trista, am pus asta pe seama bonei noi, care e chiar fte ok cu ea. De fapt ii ies deodata 3 incisivi de sus (ea are doar 2 jos pana acum), aseara a facut si febra peste 38, azi a venit pediatra pt ca ma ingrijorasem de maraieli la greu si plansete la un copil asa calm si linistit ca Irisuca mea, si are rosu nasol in gat, puroi, deci amigdalita. S-au combinat 2 pacoste, durerea de dinti care e cumplita, si puroiul din gat, ca sa nu uit de muci cu care ne luptam de 1 luna si care au devenit iar verzui-maronii, grosi....

Daca tu ca mama esti calma, macar aparent orice ar fi, daca inveti - si e greu- sa fii ferma cand e de bai si totusi calda cu copilul, si copilul reactioneaza altfel. Cand un copil asa mic e bolnavior, trebe sa fii static, sa-i dai ocupatii minore care nu consuma energie si totusi il linistesc.

Pt. Oana si Alex: julituri, cazaturi, mici accidente vor fi tot timpul de acum incolo. Luati-le cu calm, va doare durerea lor, spaima lor, dar panica in astfel de situatii nu face decat sa acutizeze. Va spun pt ca Ana a cazut cu coltul ochiului intr-o carte din aia cartonata evantai cu animale de Teora la 9 luni, si plangea, sangera si nu stiam de unde, am luat-o in brate, am mers jos la mama desi tremuram toata am fost fte ferma, am pansat-o, am vazut ca ochiul e ok si sangera de la pleoapa inferioara. Am murit de 5 ori, dar pana nu am vazut ca e ok nu mi-am PERMIS sa fiu speriata si sensibila. Asa cu prima febra, prima voma, la ambele fete. Dupa sunt varza, tremur, imi vine sa plang, dar cat e baiul mare sunt cea mai fresh si insensibila posibil pt ca stiu ca e spre binele lor.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

ripley ai f mare dreptate, sunt de aciasi parere

meli noi iti multumim k ne-ai impartasit din tainele reusitei tale, sper sa reusim si noi sa ajungem sa aratam aproape k tine pana la vara

azi am fost tare harnicuta k o furnicuta, am facut curatenie generala in dormitor acuma dupamasa, adica scos haine , sters dulapurile, sters geamurile, usile.......tot . Am avut mare norok cu sotiorul meu k nu prea a avut de lucru si a venit mai repede acasuka, iar dupamasa iesea el afara cu Dragos

eu va sarut si va doresc o seara placuta

Elena si Dragos Stefan

Fericirea este pauza dintre doua necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREEA chiar ca asa o pofta mi ai facut trebuie sa fac si eu niste salta de beuf
bine ca puiu n a facut temperatura
ELENA sper sa am mai mult timp maine sa mi explici ce produse ai ,i am gasit spray ul cu propolis si galbenele
MELI multzumim de aprecieri
DELIA asa e ,e f important sa fim cat putem de "tari "in fatza piticilor si eu cand am vazut o pe Tiadris ce cazatura a luat mi s au inmuiat picioarele ,nici nu vreau sa ma gandesc ce groaznic a fost

tu fetelor hai sa facem o lista cu ce ar trebui sa avem in casa in caz de urgentza :lovituri ,julituri ,temperatura ,arsura (doamne fereste ) eu zic ca e bine sa stim
ce super era daca aveam spray ul asta atunci cand a cazut puiu ,poate nu i se mai facea cojitza pe nasuc

eu am pt temperatura :panadol si supozitoare

retzeta branzoici (pupuri:)

faina ,drojdie ,o cana lapte cald ,3 plicuri zahar vanilat ,o bucatzica unt ,se framanta f f bine ,pana cand aluatul face "basici"
apoi se lasa la dospit ,sa fie caldutz in bucatarie ca sa dospeasca bine
separat se freaca branza cu zahar ,se adauga un ou ,,,se poate pune si zahar vanilat
dupa ce a dospit aluatul se intinde o foaie nu subtzire ,dar nici groasa si se taie in forma de patrate
in aceste patratzele se pune branza ,le impaturati ,aduceti coltzurile patratelor la mijloc ,le puneti in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina
nu uitati sa ungeti branzoicile cu ou
le puneti in cuptor pana se rumenesc
mai departe va descurcati voi

noapte buna ,va pup

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DELIA multaaaaaaa sanatate ingerashului draga de ea
unde ai gasit bona ?
acum cateva zile mi am amintit cum ne povesteai tu de ANA cand a desfacut hartia igienica ,exact treaba asta a facut o si Tiadris

GABI deci si Sara sughite ,ce figuri is fetele astea
cum se mai simnte ?

ELENA ce bine ca te poate ajuta sotzul tau

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

Buna seara la toata lumea...am zis ca primadata sa va scriu si pe urma sa incep iarasi sa va citesc.de luni seara tot va citesc si numai ajung la final si sa va scriu.ati scris nu gluma de o sapt incoace.acuma mai am doar 6 pagini si musai sa le citesc.nu cumva sa pierd ceva.problema e ca nu prea mai tin minte care cum ca ati scris f mult.

La Multi Ani in primul rand Vladic...si salutari la mami a ta..si la scumpa ta surioara Daria.sunteti f frumosi amandoi si semanati f bine.ma bucur ca am citit mesaje de la voi.

adriana nasoala faza cu cresa.cand ma gandesc ca si eu tot la cresa de stat voi ajunge...sper sa am noroc cat de cat.bine macra ca e bine zambareata

felicitari fetelor cu antrenamentul...la mine lenea-i cam mare si daca-s singura nu prea ma ambitionez.sper sa ajung la step intr-o luna.

ioana13 pe unde esti?n-a mai scris nimica de cand s-au intors din italia...asa-i fetelor?

alex de unde ziceai ca i-ai luat la Tiadris cizmulitele?

noi am fost la sf de saptamana la belis...ne-am odihnit.sara a papat si a dormit f bine.in ciuda faptului ca a avut putina diaree vreo 4 zile de la canini.si e cam maraita.cateodata nu-i fac nici cum pe plac.am tot vrut sa va intreb voi de cate ori le faceti baita pe sapt...si de cate ori ii spalati si pe cap?si de cate ori pe zi sau numai in fiec zi la culcare pe dintisori?si cu ce pasta?

la dc Ordeanu trebuie si noi sa ajungem si inca n-am ajuns.am auizt si noi ca este bun.si as vrea si eu detalii despre cabinetul lui particular

mi-e un somn....numia pot sta seara f mult cum stateam.Sara tot pe la 11-11 jum adoarme..pana pe la 8-9 si ziua vreo 2 ore.mai stau vreo ora jum dupa ce-o culc...dar facand treaba cat de cat sau in pat intinsa..somn usor la toata lumea..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

am o intrebare
oare e bien sa fac abdomene sau sa astept inca o saptamana jumate sa vad daca am sau nu ceva in burtica

bine ai revenit ioana

noapte buna

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput