Gravidutze si mamici de Cluj - 95
Raspunsuri - Pagina 5
ALEX29 spune:
NEATZA
ELENA si pe mine m a cam apucat lenea ,dar im revin dimineatza cand vad ca incepe sa se contureze ceva asa ca Nu ne lasam
GABI bine ca nu mai are puiu temperatura
inca n am fost la cresa o sa merg curand ,de abea astept sa vad cum e acolo
NICO bravo pt abdomene si multe pupicuri pt sufletzelu meu micutz
tu fetelor Tiadris de cate ori rade in hohote o apuca sughitzul ,de ce oare ?
astazi fac pupuri cu branza dulce sper sa pape si puiu ,am pus numai ingrediente speciale :lapte de capra ,branza de bivolitza ,va astept daca va e pofta
supa de taitzei in forma de dinozauri pt puiutz
felul doi :tocanitza de legume cu carne de curcan
mai veniti si voi cu idei ,nu prea mai stiu ce sa fac
ANCA sa inteleg ca esti la cura de slabit ?
ANDREEA multum mult ,sper sa i gasesc astazi spray ul de care mi zicea Anca ,oricum as vrea si ceva produse de la ELENA
ELENA puiule cand ai timp scrie mi ce fel de produse, pt copilashi ,ai
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Alex, da, normal...inca sint la "cura". de fapt tin montignac, nu e tocmai o cura, da' la mine da rezultate. am dat jos tot ce am luat in sarcina. cum sint la "supliment", ca mai vreau sa scap de 10 kile.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Anca, m-ai facut sa rad. O stiu pe tipa, si baiatul ei plange, cat il tin plamanii, dar pe ea nu o prea impresioneaza, ma bucur, bravo ei.Mai mult decat atat, ea n-a asistat la discutia mea de dimineata cu dirctoarea, ci la cea de la amiaza, si vrand sa-i ia apararea directoarei, a dat cu batul in balta, spunand ca are un nepotel care a plans 2 ani incontinuu tot aici la cresa. Directoarea a amutit, chiar nu avea nevoie de o reclama negativa in fata mea. I-a spsu ca nu e posibil, nu crede ca la cresa lor. Dar doamna a insistat ca ba da, aici la cresa.M-am intalnit si in dimineata asta cu ea. Nici la ea situatia nu e roz, copilul plange, nu mananca nimic, nici acasa, nici la cresa. (pe cand Alexia acasa mananca de rupe) .
In alta ordine de idei povestea s-a repetat in dimineata asta, Alexia plange de cum vede poarta gradinitei. Ce pot sa fac? Ma simt inutila pentru ca o inteleg..dar nu stiu cum sa reusesc sa o fac sa indrageasca locul. Normal ca daca plange in fiecare dimineata nu stiu ce se poate intampla sa vina in alta dimineata cu drag acolo. Imi storc creierii incontinuu, dar chiar nu stiu ce eveniment asa de fericit ar putea trai ea acolo, astfel incat sa ii treaca frica asta.In spiritul liber invatat m-am dus si la 8:30 sa vad daca mai plange, nu mai plangea.Dar daca asa se intampla in fiecare dimineata, cum sa schimb situatia?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Si ca sa vedeti ce prost stau cu nervii, dupa ce am dus-o pe Alexia in dimineata asta , m-am intors acasa, mi-am trezit sotul si am facut sedinta cu parintii, ca eu nu o mai duc pe Alexia, ca nu pot sa o vad ca plange atata si ca aia o tin cu forta acolo, etc.El saracu ma asculta ca prin somn..Dupa ce m-am dus la 8:30 si am vazut ca s-a linistit, m-am mai calmat dar tot parca nu vad cu ochi buni ce urmeaza.
Anca, scolarita! Si mie mi-a dor de mers la scoala dar azi si maine n-am la ce.
Ma duc sa ridic copilul de la cresa...
POZE ALEXIA
Gabriela77 spune:
Alex, si Sara tot asa, aproaape de fiecare data cand rade in hohote, o apuca sughitul, uneori mi-e si groazaa o mai faca sa rada ca stiu ce greu opresc sughitul....
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Alex, cum faci pupuurile cu branza dulce? Cred ca ai mai zis o data dar zabauca de mine n-a notat.
Ne-am intors, a mancat foarte bine (acasa, la cresa au zis ca si-a bagat mainile in mancare dar ca a mancat destul de bine)si acum doarme. Mor cand o vad ca plange cand ma vede..imi sare in brate si incepe sa se maraie(ceva de genul...mami, iar m-ai lasat aici!)
POZE ALEXIA
OanaAlina spune:
buna si de la noi!
in primul rand sanatate celor mici care sunt bolnaviori! tinem pumnii sa va refaceti cat mai repede!
alex - si Maria a cazut aseara si s-a julit un picut la nasuc si eu plangeam de numa' ca am vazut-o asa... si in momentul acela Maria si-a pus manuta pe fata mea si a inceput sa ma mangaie! in momentul acela am simtit ceva ce nu pot descrie in cuvinte si nici nu am mai simtit vreodata! un moment unic! a fost intr-adevar minunat!
noi suntem bine! zilele acestea trebuie sa vina si tanti care va avea grija de Maria si astept sa vad cum se va comporta! ufff! mi-e groaza! sper sa ne acomodam bine si cat mai repede!
ideea de meniuri puse pe aici ma incanta si pe mine! sunt in pauza totala de idei....
antoni - fraza "tot intr-o fuga" functioneaza si la mine! de cand am inceput munca sunt intr-o stare de alerta continua... uneori simt ca nu mai fac fata... grija de Maria si tot ceea ce tine de casa si mai nou de munca... dar ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si vom trece peste ele!
si eu vreau reteta aia de pupu cu branza! multumesc!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
dariandra spune:
Mi-am gasit cateva momente libere si profit pentru a va scrie cateva randuri.
GABI - Daria e bine deocamdata.Nu a facut temperatura in schimb a dormit mai mult ca de obicei, probabil reactia vaccinului.
Propunere meniuri:
1) Eu astazi i-am facut Dariei supa crema de legume si conopida cu maioneza (un galbenus de ou fiert, ulei de masline si iaurt) special pentru ea.
2)De ziua ei i-am facut si salata beuf (morcov, cartof, mar,pastarnac,carne de pui + asa zisa maioneza light).Asa mult i-a placut.Pentru noi, maioneza obisnuita.
3)I-am mai dat tocanita cu carne de pui.E adevarat ca numai cu ulei de masline, parca nu am curaj sa-i dau inca ulei de floarea soarelui.
4)Ficatel de pui in unt cu putin usturoi si cartofi copti sau fierti.
5)Broccoli fiert + un sos alb din unt, putina faina, stins cu lapte.Se poate servi cu carne de pui sau peste.
Asteptam retete noi ca suntem si noi in pana de idei cateodata.
elenuta23 spune:
salutare
e a 3 zi in care ne trezim la 6 jumate , nu se mai trezeste noaptea iar la 6 jumate ii gata iar la amiaza a dormit 1ora jumate. credk il supara maselutele de jos care se lasa asteptate.
alexvb pe mess diseara daca esti
adriana incearac sa ii duci cu ea o juakrie preferata , poate asa ii va fi mai usor, un pt Alexia
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dariandra Mi-am gasit cateva momente libere si profit pentru a va scrie cateva randuri. GABI - Daria e bine deocamdata.Nu a facut temperatura in schimb a dormit mai mult ca de obicei, probabil reactia vaccinului. Propunere meniuri: 1) Eu astazi i-am facut Dariei supa crema de legume si conopida cu maioneza (un galbenus de ou fiert, ulei de masline si iaurt) special pentru ea. 2)De ziua ei i-am facut si salata beuf (morcov, cartof, mar,pastarnac,carne de pui + asa zisa maioneza light).Asa mult i-a placut.Pentru noi, maioneza obisnuita. 3)I-am mai dat tocanita cu carne de pui.E adevarat ca numai cu ulei de masline, parca nu am curaj sa-i dau inca ulei de floarea soarelui. 4)Ficatel de pui in unt cu putin usturoi si cartofi copti sau fierti. 5)Broccoli fiert + un sos alb din unt, putina faina, stins cu lapte.Se poate servi cu carne de pui sau peste. Asteptam retete noi ca suntem si noi in pana de idei cateodata. Andreea si scumpica Daria (03.10.2007) |
uauuuuuuuuuu ce pofta mi-ai facut....
musia sa incerc si io una din retetele tale...
deja mi-e foaaaaaameeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png