Gravidutze si mamici de Cluj - 95
Raspunsuri - Pagina 4
CristinaGoji spune:
No, imi pare rau ca e bolnavioara Sara! Multa sanatate va doresc, Gabitza!
Pupam si jultitura lui Tiadris
Magda - daca e alergic la proteina din lapte, si nu la lactoza, is cam putine variantele de laptic ce poti sa-i dai. Dr ce ti-a recomandat? Chiar pe unde-i Lore? Ea te-ar putea ajuta foarte bine,ca exact aceeasi probleme avea si David. Ah, si sa ai grija cu carnita de vita, pentru ca sunt mari sanse sa fie alergic si la aceasta.
Adriana - intrebai daca la cresele particulare nu plang copiii. Era la Vladic in grupa un baietel cu care mamica nu putea sta sa-i faca acomodarea, care tot timpul plangea. Dar atunci cand plangea era obligatoriu de fiecare data in brate la vreo educatoare. O data am venit mai devreme dupa Vladut, fara sa anunt ca o sa vin mai devreme, copiii erau afara si se jucau, iar baietelul ala tot plangea, dar era in bratele educatoarei, care ii vorbea frumos si incerca sa-l linisteasca.
Iar referitor la copiii bolnavi la gradinita - depinde ce intelegeti voi prin bolnavi, daca e vorba de muci si tuse, nu vad cum ar putea o mamica care munceste sa tina acasa copilul cu viroza respiratorie, neinsotita de febra. Nu se da concediu medical pentru asta. Si atunci ce sa faca? Banuiesc ca majoritatea mamicilor care-si dau puii la cresa o fac pentru ca se intorc la job, or de acolo nu poti lipsi pe motiv de muci si tuse la copil.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Morgano spune:
Magduta, multa sanatate!
La ce laborator ai facut analizele? Nu intreb aiurea.
Gabi, nu o lua in tragic, oricum Augumentinul este cel mai slab antibiotic posibil, asa ca e fte probabil sa nu dea reactii adverse asa grave. Sunt cazuri, vezi Adriana, dar chiar ca Ana a luat le greu in ultimele luni si nu a patit nimic.
Sfaturi practice: da biotics, ma rog, cum ii zice la al tau la 30 de min dupa antibiotic. Da-i de mancare chestii usoare, piure de cartofi, iaurt fara fructe, banane, cat mai de regim. Incearca sa o tii cat mai mult in patut, cu jucarii care nu o agita, evita sa o scoti din casa.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
ALEX29 spune:
MAGDA tare rau imi pare pt puiutz ,Lore sigur te poate ajuta ,sunt convinsa ca gasesti si produse pt bebe
GABI draga cadou pt mami :sa i platesti un tratament cosmetic ,masaj ,manichiura ,pedichiura ,coafor ,,,una din astea ,care crezi tu ca ar relaxa o cel mai mult
super ieftine cizmulitzele
iar cu puiutzu ,nu stiu ce sa ti zic ,multaaaaaa sanatate si sa treaca odata perioada asta nasoala
ADRIANA faina poza dar zau ca as innebuni sa faca Tiadris asa ,am patzit o azi si mi a fost de ajuns ,i am dat sa pape jumate de galbenus ,era in bucatarie (n am pus o in scaunel),si a iesit din bucatarie titirezu ,a venit in sufragerie ,a aruncat galbenusul pe covor ,care e un crem deschis si cu piciorusu a calcat pe el si se distra de numa ,toate astea s au intamplat in aprox 40 de sec
MELI spor la treaba si suntem aici nu uita
ELENA n am gasit spray pt puiutz ,o sa mai intreb si maine la o farmacie aproape de mine ,daca nu gasesc in cat timp vine comanda ? si ce produse sunt ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
dariandra spune:
ALEX - Produsul de la Forever e intr-adevar super bun.Cand s-a iritat Daria l-a fundulet am dat-o cu acest produs si a doua zi n-a mai avut nimic, cand au piscat-o tantarii la fel.
Un singur "puf" face minuni!
Pana va vine comanda va dam noi din al nostru.
elenuta23 spune:
alex dupa cum zicea si andreea , produsele sunt de la Forever si sunt fenomenale,daca vrei vb pe mess si iit zic
merg sa imi fac abdomenele k iar am stat si am uitat de mine
sanatete multa copilasilor bolnaviori
nopate buna
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
elenuta23 spune:
raport am facut toate abdomenele cu toate k m-a apukat lene , parca e tot mai greu pe zi ce trece, prima zi a fost floare la ureche dar acum e mai greu .
alextu ai facut????cum e ???
va imbratisez cu drag si va doresc o noapte linistita
Elena si Dragos Stefan
Fericirea este pauza dintre doua necazuri.
nrl spune:
buna dimineata
gata, am ajuns acasa si raportez ca am inceput oficial programul 'abdomenul' le-am facut primele 50 acuma dimineata, iuhuuuu
sanatate la puiutii bolnaviori
cineva intreba de tarife la Aquina, cred ca la nr. 403 169 poate primi informatii, sper sa nu ma insel
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andree27 Neatza, Andreea trebuie sa ne intalnim ca trebuie sa iti fac cinste cu ce vrei!!!!Pana la urma am rezolvat si imi dau si mie salarul bonus!!Iuppiiii Raman datoare!!!Iti multumesc din suflet!!Si FELICITARI pt Eric care deja umbla si vorbeste!!! Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
bravo Andreea!!!!!!!!!!! ma bucur ca s-a rezolvat! era si normal, de altfel...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anca.b spune:
Neata buna!
Azi am fost foarte harnica de dimineata! Am maturat/spalat toata casa, am pus haine la masina, mai am de facut ceva de papa pt mine (pt Stefan si pentru ovi am de ieri)…apoi ies cu Stefan la plimbare si dupa-masa merg la scoala…doamne…abia astept, parca sint un copil care merge in clasa intii…hihihi
Adriana, ce bine mi-a parut ca v-am vazut ieri in parc si s-au jucat un pic piticii…nici nu-ti imaginezi pe unde a avut Stefan pietricele…de prin toate hainele curgeau…hahaha…
Dupa ce ati plecat acasa, a venit in parc o mamica cu un baietel, cred de virsta Alexiei, care ne-a povestit de “una care s-a certat cu directoarea la cresa” din cauza ca plingeau copii…ei I se parea normal sa plinga toti copii…nebuna!
Elena, si eu am intrebat…era unul in sensul giratoriu din piata marasti…acum insa nu aveau nimic, ca am fost…
Gabi, sanatate multa Sarei!
Nico, eu intrebam. merci de nr de la Aquina, o sa sun.
Andreea, ce bine ca ai rezolat cu salariul bonus. Bravo ca nu te-ai lasat!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Nico, bine ati revenit! Inteleg ca v-ati simtit excellent!
Adriana, multumesc de prompptitudine!
Elenuta, hai nu te lasa, ca asa bine ai demarat procesul sportiv…
Alex, mersi de sugestie, dar nu prea e mami cu din astea, sigur mi-ar ceda mie programarea...hihihi...ma mai gandesc eu la ceva surpriza..cum e cu cresa? Ati mai fost pe acolo?
Raluca, ati trecut cu bine peste vaccin? Cum e Mihaita?
Delia, te-am ascultat…hai ca aveam nevoie sa ma scuture cineva, ca prea ma lamentam pe aici. Sa stii ca am vazut-o si eu ca nu mai e asa activa si vioaie din cauza bolii, evident, si prefera sa se joace asa..in liniste, sa-i citesc din carti, sa ne uitam la reclame, am dus-o intr-o zi afara ca era cald si frumos, si a facut cativa pasi dupa care s-a cerut in brate si mi-a aratat usa, sa ne intoarcem acasa…Pe prospectul enterolacits-ului asta zice ca in cura de antbiotic sa se lase cel putin 4 h intre ele. Deci un pliculet/zi undeva la pranz, intre antibiotice. Noi luam dimineata si seara cate 2 ml de augmentin.Acum e mai bine, febra nu a mai facut azi noapte, cred ca de la antibiotic isi va reveni mai usor, desi pacat ca s-a ajuns la el. Nu stiu zau cum rezisti cu 2 si boli purtate de la unul la altul…Ufff!!!Mi-e groaza tare de intrarea in colectivitate si bolile associate.Cum e bona noua?
Co, pe unde esti?
Andreea, Daria e bine?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)