Gravidutze si mamici de Cluj - 95

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Ioana din cate stiu eu dr Ordeanu nu are cabinet particular dar poti merge intr o zi fara Sara sa l cauti si sa vrb cu el si sa l intrebi cand sa te duci ca sa nu trebuiasca sa stai la cozi cu Sara dupa tine,daca aflu ceva de cabinet particular te anuntz
Somn usor,va pup

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

s-a facut 1 dar am reusit sa va citesc..acuma sunt la zi

magda multumesc....si sanattae multa lui Victoras.

fetelor carti putem cumpara sau nu merita?ma gandesc ca sunt si cu jucarii si cu magneti..sara le adora.numa pt cei mai mici nu prea merg.ce ziceti?fug la nani ca iarasi m-a prins calculatorul asta...somnic usor..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

no, hai ca va dau eu , ca vad ca azi va treziti greu

eu am facut 50 de abdomene, fug la dus, papa la andrei si la munca... naspa vreme afara azi, nu stiu ce facem dupamasa :(

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salut la toata lumea!
ufff...ce naspa e vremea...la cit de frumos a fost ieri....parca vad ca nu pot iesi cu stefan afara...
we fain celor care pleaca pe undeva...eu voi fi acasuca...ca de obicei...cred ca faem o "excursie" la mall dupa pampersi si cam atit

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

tare urat si rece... brrrrrrrrrr. se vede ca vine iarna...

eric doarme, eu va citesc, apoi fug sa pap ceva ...

am o intrebare: voi ce jucarii le luati/le-ati luat copiilor pentru ziua lor(de 1 anisor)? v-ati gandit?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

am o stupid question... cum imi activez PM???

tks...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineataza,

multa sanatate domnisoarelor Sara si Iris!!!! Nasoale viroze sunt in zona...ne-am luptat si noi cu una, am scapat insa usor, 2 saptamani de muci insa fara medicamentatie prea multa!

Andreea , eu la 1 an l-am lasat sa-si aleaga cadoul..ne-am dus la mini blu si a atacat vreo 4 jucarii, un thomas mare de impins, o masa de joaca, un tractor si o trusa de scule de plastic ...si ne-am impartit cu bunicii si nasii cadourile!

n-af chef de sv....ce m-am intoarce in CIC sa pot sa mai trag chiulu' un pic

Ramo, ce face Bea? Cum sunteti cu analizele, diganosticul?

Gabitza, daca nu mai intru: sa fi o nasica frumoasa si vesela, distractie frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

acum am ajuns acasa , am fost ala plimbare , cu toate k e urat afara e placut, nu sufla vantu si e aer curat dupa ploaie.
azi e ziua ratelor o caruta de bani

azi a dormit dragos pana la 8 jumate yuhuuuuu

gabyesti nasa???? distractie placuta si CASA DE PIATRA finutilor

eu ma retrag din programul abdomenul pana saptamana viitoare iar daca nu va fi nimik am sa recuperez ce am pierdut, promit spor la treaba fetelor

alexintr-adevar am avut norok cu sotiorul meu saptamana asta, iar azi lucreaza pana diseara asa k o sa fac cumva sa imi fac norma adica sa termin camera lui Dragos, sters mobila , geamuri.........etc

maine voi face pupurisper sa imi iasa

noi i-am luat cadou o

noi ne pregatim de somnik

va sarut

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Buna fetelor,

Ma alatur cu masi mici si cam supariti comunitatii voastre.. pt ca mai mult ca niciodata simt nevoia de alinare si incurajare....
Sunt si eu din cluj, cu o burtica de vreo 8 saptamani...
Am o intrebare daca ma puteti ajuta...
eu am fost pacienta dr ona , si acum l-am schimbat cu diculescu, din dorinta de a naste la stanca...
Pr e ca sapt trecuta unul din ei mi-a spus ca totul e ok, am o sarcina de 6/7 saptamani.. ieti celalalt imi spune ca sarcina e de 7/8 insa lichid amniotic in exces... sacul fiind pt o sarcina de vreo 10 saptamani.. si imi spune ca isi face griji mari...nu stiu ce sa cred, insa fiind o fire pesimista m-am bosit toata noaptea la vestea cumplita cum ca visul frumos poate sa se duca( execesul de lichid poate fi cauza multor malformatii mai ales la varsta asa mica a sarcinii)...
Acum eu nu stiu ce sa mai cred... pe cine sa cred?
Sapt viit ar trebui, si asa o sa fac, sa merg la stamatian, la gine 1 pt un dublu test.. sper sa imi dea el vesti ma bune, insa pana atunci mor de disperare...
Ce sfat imi dati cae pe care? ona sau diculescu...
va pup si imbratisez cu drag,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
ANDREEA intri la contul meu -profil personal si acolo poti sa ti activezi pm -ul
cadou pt Tiadris -i am facut o petrecere mare ,altceva chiar n am stiut ce sa i luam ,a primit f f multe cadouri
am vrut sa i cumparam lantisor de aur cu cruciulitza ,dar i l a cumparat buni ,asa ca n avea sens sa i mai luam unu ,a primit si bratzara de aur si multeeeeeee altele :)

ELENA hai ca mai pus pe ganduri ,daca suntem insarcinate ?ok mai asteptam un pic ,eu o sa mi pun doar centura pt masaj ,deocamndata...

aseara am primit carticica lui Tiadris ,e f f faina

OANA sa i pui puiului spray cu propolis si galbenele ,e tare bun
cum e d na ce sta cu ea?

IOANA cizmulitzele i le am luat de la un mag pe Calea Floresti

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput