Gravidutze si mamici de Cluj - 95

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Hello tuturor:)

Fetelor, vreau sa va intreb daca ati vazut pe undeva masinute-triciclete, ceva de genul pentru o bebelusa aniversata peste 2 saptamani Asta este ideea de cadou pentru Carina, pentru aniversarea de 1 an, cel putin deocamdata...daca aveti alete idei, va rog sa ma ajutati...exclus bijuterii, ca are vreme si de alea mai incolo, deocamdata e candidata mami la ele..:)

Gabito, f frumos ca nu ati facut poze...

Ioana, nu ai zis in ce oras ati fost...Roma, Milano?? Sigur este loc si pentru voi, nu e nici o problema, oricum Gabi s-a gandit la voi inainte sa va repatriati:)

Meli, scumpo, dupa adresa de mail nu v-am gasit pe Hi5...poate un id....

Alexutzo, felicitari pt 57...eu am ajuns la 58 si am urcat inapoi la 60:(( asa ca o iau de la capat...

Anca, cu Montignac am slabit si eu in 2005, 8 kg in mai in vreo 6-7 saptamani, ar fi o idee buna sa reincep...:(

va pupam, mari si mici, o zi minunata

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

S Alinuta, eu te-as sfatui sa mergi sa te vada un medic, chiar daca mai este timp pana la programare, ce ti s-a intamplat, nu e tocmai semn bun si ar trebui investigata cauza. Iei ceva tratament de sustinere?

Meli, bravo pt distractie! Si eu am fost la un chef din ala pe vapor in Budapesta, a fost absolut superb. Eu oricum ador orasul acela, si noaptea cu mancarica deosebita si sampanie buna …delicios!

Andreea, n-am inceput inca serviciu, si cu noua legislatie, as sta cat mai mult cu Sara, desigur daca gasesc in continuare intelegere la serviciu.

Oana, si de Pralina auzisem, dar acum ca am citit ce a scris Raluca, as merge pe varianta aceea.

Raluca, cred ca odata intoarsa la serviciu e ciudat sa revii in CIC, lasa ca oricum tu ai un program mai flexibil si petreci mult timp cu Mishu!Desi un respiro ti-ar prinde si tie bine, nu? Acum ca sunt bine amandoi pruncii si se face vreme frumoasa mergem sa vedem calul?

Adriana, ma bucur ca nu e grav cu Alexia, sa speram ca situatia va ramane asa!

Diana, imi pare rau ca si Irinuca e virusata, asta e, urata perioada!

Ioana, cu siguranta, sunteti bineveniti, drept sa spun, am intentionat sa va trec pe listuta de atunci, banuiam ca veniti, dar am zis sa nu sar calul.

Va pup, ma apuc de calcat!Iesim si noi afara, dar prin zona.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Co acum si eu is la aproape 58 ,am mancat in weekend ul asta ca o vacutza
tricicleta nu am fazut ,este un magazin pe Calea Floresti cu biciclete ,carucioare etc ,,,s ar putea sa fie acolo ceva
daca o sa trec intru si te anuntz
Meli ce ai scris tu e adresa ta de mail ,,,nu avem ce vedea acolo ,cum zicea si Co da ne un id ,is tare curioasa sa vad poze de pe vapor
GABI super ca ati fost si voi ,asa ma tenteaza si pe mine ,dar o lasam pana la anu
cu cresa cred ca aman totusi pana in primavara ,n am reusit sa merg sa vad noul sediu
IOANA 13 asteptam sa ne spui cand ai terminat cele 100 de abdomene ,nu te iertam

ce pofta am de o felie de tortuletz

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

No bine, suntem si noi pe lista. Va pupam . Eu pt cine trebe sa cumpar cadou? Pt P sau pt altcineva?

Alex credeam ca geodezii or veni de la ceva tara si nu stiam ce tara poate fi

Bex uita-te pe http://www.crazytoys.ro P a primit la 1 an o mamaruta fara pedale, acum incepe sa inteleaga cum se foloseste. Si cum vine iarna, poate una de interior ar interesa-o pe Cari. Mie mi se pare ca pt exterior, iarna, e cam rece scaunul ala de plastic.
http://www.jucarii-online.com/produse_tmp.php?nume_categorie=masinute-speciale&start=11 - aici sunt mai multe

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Gabitza, daca iesim dupa amiaza la "alu" va sun!!!!

Co, triciclete gasesti la Miniblu si la magazinul de langa-eu de acolo i-am luat lui Mihai. Atentie la sistemul de prindere a copilului, Mihai nu prea sta cuminte si sistemul de sigurntza nu face fata. Gasesti si pe net la magazinele online modele frumoase dar majortatea sunt 18+!

Mergi la inceput

Fetelor, merci

Alex, pe calea Floresti nu am fost inca, sa vedem ce este si acolo.

Ioana scumpo, va fi o tombola pentru copilasi, deci practic cadourile pot ajunge la noi sau la un al copilas. merci de link, pe crazytoys, m-am uitat deja si sunt ceva chestii.

Ralu, la Miniblu ma fost sambata. am incercat ceva, dar carina ajungea cu piciorusele jos, deja desi cica e pana la 2-3 ani...si ce ne-ar fi placut era cm mare pentru "parcarea: din apartament:) dar langa, nu am fost inca.

va pupam, va multumim, mai astept sugestii...

Co +Carina Alysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Co, am fost linga Florenta, la 50 km ne-am cazat, in Montecatini, o statiune de bai termale, superba. Am circulat cu trenul la Florenta si la mare(Viaregio)... ca o zi am pierdut-o din cauza ca am stat mult in aeroport pt inchiroat masina. Am pove inainte. Zona e Toscana, m-am tot uitat din tren dupa un sat si casa asemanatoare cu cele din filmu ala, "O vara la Toscana" sau cumva, ca nu mai stiu cum ii zice.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Co, pe Calea Floresti nu prea mai au triciclete de genul acela, le-a cam trecut sezonul. O sa intreb astazi (pe tati) si te anunt daca mai au.

Diana , multa sanatate Irinei.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Co, si eu am mai slabit cu montignac, inainte sa ramin insarcinata...30 de kile...de asta il tin din nou...ca la mine da rezultate. magazin ca cel de pe calea floresti cu biciclete este si in marasti, linga expo (maros bike ii zice)...dar si la polus, chiar linga food court (DHS). sint mai in spate asezate, in fata au bicicletele mari si carucioarele. am vazut in we ca mai aveau.

fetele, am sarit abdomenele de dimineata, dar am facut o tura de pilates acum...30 de minute. deseara fac si exercitiile pentru burtoi...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Merci, tuturor:) stiam ca aici gasesc ajutoare de nadejde:P

Adriana, merci, cred ca o sa merg pe varianta Ancai, sa vad daca mai sunt in polus ceva ramasite din vara:) acum tot vazand diverse modele de masinute si chestiuni de genul, am largit aria de cautare, am gandesc sa iau ceva sa se poate folosi si in casa eventual:)

Ioana...vai, superb, fain ca ai fost...ma gandeam ca ati fugit cu wizzul rapid la milano sau roma. filmul ala, din cate imi amintesc era si cu ceva secvente din amalfi, nu mai stiu exact, stiu doar ca era fain, fain:)

Co +Carina Alysa

Mergi la inceput