Gravidutze si mamici de Cluj - 95

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata!

Alex-incearca sa intri pe hi5. fa-ti cont si intri pe adresa mea.eu am melindapapp2005@yahoo.com.daca nu te descurci, intreab-o pe Ramonella de exemplu, si ea are, poate se descurca mai bine sa-ti spuna cum.acolo am o gramada de poze.pe webshoots ma enervez numai, nu mai intru,hihi.

Oana-nu puteti s-o lasati pe Maria cu bunicii pt o escapada si pt voi?

Bravo fetelor cu abdomenele, vad ca ati luat in serios treaba.vai, ce de fete frumoase vor veni la intalnire,hihihi.

Mami-alexia-cum e Alexia, a trecut raceala?oare nu poate fi tot de la dintisor?ca si la noi era cu curs de nasuc pana ne-au iesit caninii.

Cristina-cum e cu doi mami?mi-am adus aminte ca ziceai ca ai mari emotii daca vei putea sa aloci destul timp pt amandoi.cum te descurci?cred ca ai impresia ca nu mai ai timp de nimic, nu?

ma duc sa-i fac la piti sucul de fructe ca tare mult ii place, hihi, poate dupa iesim putin pe afara.va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineatza,
buna cafeauu...multumim!

Oana, eu am facut torturile (am avut 2 runde de musafiri)lui Mihai la Friandisse- naturale 100% si pot mainca si picii. Au combinatii f. multe: unul a fost catina cu cioco alba, altul branza cu fructe si iaut. Ca forma am mers pe motanul Silvester...Si Mishu papa inca pasat-e un lenes la masticatie! Sanatate Mariei!

Nico, tot vream sa-ti spun: tare dulce e Andreiul tau!

Gabitza- nu ma stiu la problema cu banii!!! Da asa m-as intoarce in CIC-pacat ca mi-am luat 3 studenti la lucrari de diploma si mi-e rusine sa-i las balta ca altfel....eram la plimbare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

e fig afara comparativ cu ieri,acum deja la ora 18 e noapte,noi inainte stateam afara pana dupa ora 19 ,ne-anm trezit cu niste ore in care nu stim ce sa facem,aseara iam citit Soranei povesti pana am ragusit...voi ce activitati aveti seara cu copilasii_???

mami_alexia,nu mai stiu cine spunea de siropel de imunitate Septilin,eu iam dat doua luni anu trecut si a avut efect,am inteles de la pediatrul la care mergem noi ca e cel mai bun (dar parerile evident sunt impartite).

sfat:daca faceti stoc de medicamente urmariti la administrare daca sunt in termen,tineti-le in frigider,atentie la cele pe care scrie ca se administreaza doar 30 zile de la prima deschidere(ex ambroxolpicaturi)!

felicitari pt sportive !!!!!!!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nico, Meli, e bine Alexia deocamdata. Sunt sub control mucii, nu e chiar asa grav. Curge nasul putin si mai aud cum haraie noaptea. Dar nu o deranjeaza, adica nu i se infuda ca sa respire pe gura sau chestii de genul asta. Sper sa fie ok.

Astazi am zis pas la cresa, ne-am hotarat sa o ducem 3 zile pe saptamana (luni, miercuri&joi), deoarece marti si vineri n-am ore si ma simt aiurea sa o duc acolo in timp ce eu n-am alta ocupatie. Bineinteles, in cazul in care am nevoie si in zilele de marti si vineri, o duc si atunci.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Off tu Alex, am intrat dupa ora 10.... asa ca nu m-am mobilizat nici azi
Ce sint aia geodezi?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

tu fetelor is groaznice bolile astea, si irina a luat un virus rau, a facut 39.3 2 zile la rand, acuma am luat si eu si sotul. acuma numai tuseste dar cam urat, ca are secretii si se ineaca cu ele. ofofof. ce sa facem...

ramo asta cu la multi ani am pus-o preventiv, mi-a venit ideea dupa ultima "cearta" de-aici, ca io sigur uit cand e ziua cui e, si mai ales ca nu am timp sa scriu zilnic ... asa ca macar atunci cand scriu sa stiu sigur ca am acoperit orice posibilitate. desi poate ar trebui sa mai adaug o linie cu "multa sanatate bolnaviorilor" ca vad ca tare tare multi sunt bolnavi.

meli ce fain ca mergeti sa va petreceti!

gabi tie un ca nu te-am mai vazut de mult

alex musai voiam sa-ti zic si tie ceva da' uite ca am uitat si acuma nu mai stau sa iau inapoi paginile la puricat

pentru graviduta cea noua in mod normal daca sangerarea e ff mica, doar o pata, nu e motiv de ingrijorare. in general daca e sange un pic mai mult, sau rosu, e mai bai. dar stii cum, noi nu suntem medici, si daca vrei sa fi sigura du-te la medicul care iti urmareste sarcina.
a, si inca ceva. daca nu ai 10 mesaje la activ, nu iti apar mesajele instantaneu (asa e politica pe forum), si noi nu apucam sa le citim din urma, de aceea nu ti-a raspuns nimeni pana acum. ca altfel suntem fete de treaba aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Raluca, multumim frumos
Diana, super ideea cu la multi ani
Sanatate multa tuturor puiutilor
Va dorim o zi frumoasa, noi mergem la munca si apoi in parcul mare, daca mai vrea cineva...

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Acum am citit capitolu in care se punea de o petrecre. Oare mai putem veni si noi? sau vom stii numai atunci inainte? GAbriela ce zici tu, ca organizator sef?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Nico,ce haios...asa le-am facut si eu aseara, cu stefan linga mine...care facea "oooo" la fiecare ridicare. hihihi

Oana, imi pare rau de raceala. sper sa treaca repede sa nu mai fiti nevoite sa stati in casa. tort bun pt copilasi poti sa faci la Friandise. cred ca pe strada baba novac este ...laboratorul e la podul din marasti. fac niste torturi din crema de brinza pt copilasi...fooooarte bune. am papat la petrecerea de un an a nasicului nostru. era in forma de masinutza. tare haios.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA sincer nu am renuntat de tot la belender ,ii dau cam de doua ori pe sapt un piure din toate legumele ,dar am trecut la felul doi f bine ,il papa chiar daca bucatile is mai mari
tortul lui Tiadris i l a facut nasica
MELI o sa incerc sa intru si sa mi fac si eu adresa
IOANA puiule cum sa nu fie ok sa veniti ?va asteptam cu drag
geodez(masuratori topo ,cadastru etc )

ANCA spor la treaba deseara
NICO poate ajungem noi in parcul mare ,nu stiu sigur inca
DIANA multa sanatate puiului

tu fetelor eu zilnic ii dau lui Tiadris 2 lingurite de suc de lamaie ,de ce s mai bune fiolele alea decat sucul natural ?

ANCA(SOANSO)multum mult ,chiar nu m am gandit la treaba asta cu medicam

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput