Gravidutze si mamici de Cluj - 95
Raspunsuri - Pagina 20
s_alinutza spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri, am fost azi la medicul de fam si maine o sa merg pe la gine sa vad cum sta treaba, azi am fost ok, adica tot cu greturi de dimineata si pofta de mancare imensa dupa, asa ca sper ca nu s-a intamplat nimica rau cu bebelasul. Sangerare nu am mai avut deloc, de fapt n-a fost sangerare in adevaratul sens al cuvantului....in fine, sper sa fie totul bine si sa creasca bebe sanatos!
Va pup!Si multumesc inca o data pt raspuns!
7+
mami_alexia spune:
Co, magazinul de pe Calea Floresti e frate cu cel din Marasti. Cel din Polus e altceva, e doar DHS, dar cred ca au si genul asta de triciclete. Am intrebat, azi au primit, sunt vre-o 3 modele, inca nu sunt montate, spatamana asta se vor monta.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
bex spune:
Adriana, merci

am ajuns in seara sta la Polus...din pacate nu am gasit nimic interesant la cele 2 magazinase...
va pupam , noapte buna
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Ioana13 spune:
Co am vazut biciclete la Polus, acolo unde se vind genti Samsonite si Lacoste, cam prin fata Carfourului, un magazin micut.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!!!
Da, Co, tare rau imi pare ca nu am luat aparatul foto macar sa va arat ce fini frumosi am avut! ACum asteptam pozele de la ei.
Legat de tricicleta, eu sunt cam dezamagita, pe cat de incantata a fost cand a primit-o, acum zace acolo...Tot cartile si masinile raman preferatele noastre. Dar si mie mi se paare un caadou potrivit pentru 1 an si poate iubitica nu se va plictisi asa repede.
Raluca, ce rau imi pare ca am ratat intalnirea de azi, dar pana vineri se anunta vreme buna, asa ca avem toate sansele sa ne vedem la CALUL vecinilor zilele astea.
Alex, sa inteleg ca amanati inceperea gradnitei? Adevarul ca toamna si primavara e belea cu virozele.
Ioana, ce pofta mi-ai facut de o excursie romantica.
S-a terminat Grey, Sara e imbaiata si mancata, si-a facut tumbele asa ca va spunem...noapte buna!Am uitat sa o laud, ce frumos umbla ea singurica prin casa, a capatat curaj si misuna pe aici singurica.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
GABI nici nu stiu ce sa fac ,ma tot gandesc ca pana acuma n am patit o cu Tiadris sa mi fie bolnava si poate de asta is mai "curajoasa"cu cresa ,maine ,poimaine merg sa vad ,dar 90% mai aman
super ca puiu umbla singurica 
SI eu am vrut sa i cumpar lui Tiadris o masinutza mai mare ,dar bine ca m am oprit la timp ![]()
acuma sigur nici no mai baga in seama ,asa s a intamplat si cu calutzu ce l a primit de ziua ei ,a fost f incantata la inceput acuma de abea mai trece pe langa el sa l apese pe ureche sa i cante ![]()
CO puiule bafta si sa i gasesti ingerashului un super cadou
ANCA asa o lene ammmmmm numai de cele 50 de abdomene n am eu chef acuma ![]()
ALINUTZA
super ca totul e ok ,mai scrie ne
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Am pus citeva poze http://community.webshots.com/album/568334777pynTLn
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
ALINUTZA - Acum am citit mesajul tau.Exact asa am patit si eu inainte de 8 saptamani, o scurgere maronie si de moment numai, fara dureri sau alte simptome mai deosebite.E adevarat ca asa de tare m-am ingrijorat iar a doua zi am si mers la medic.Totul era ok, in schimb aveam un chist de 3 cm.Era pe fodul sarcinii, iar dupa ce am nascut, mi-a disparut si chistul.
Eu zic sa nu-ti faci probleme, dar desigur se recomanda un control.
Sarcina usoara in continuare si sanatate multa tie si bebelusului!
dariandra spune:
OANA - Eu nu mai folosesc blender-ul cam de 3 luni.Ii pasez cu furculita si vad ca mananca bine si bucatele mai mari, in schimb nu prea poate sa manance mere, morcovi sau ceva mai tare si nici nu-i dau (la cei 4 dintisori si inca 2 pe drum)
.
Noapte buna si sanatate multa ingerasilor bolnavi!
dariandra spune:
OANA - Eu nu mai folosesc blender-ul cam de 3 luni.Ii pasez cu furculita si vad ca mananca bine si bucatele mai mari, in schimb nu prea poate sa manance mere, morcovi sau ceva mai tare si nici nu-i dau (la cei 4 dintisori si inca 2 pe drum)
.
Noapte buna si sanatate multa ingerasilor bolnavi!